Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Szóval, pár óra játék után, nekem még lenne egy pár alapvető kérdésem a játékmenettel kapcsolatban, amire még nem jöttem rá.
    1./ Légi járműveket hogy lehet lehívni, mert ha én a B gombot nyomom( asztali PC), ott csak 4 db szárazföldi cucc jelennek meg mindig, mint pl. a robotkutya, tank. Olyan bázis pontot se látok a térképen, ahol a légi járművek lennének, és ott lehetne beszállni.
    2./ Vállról indítható légvédelmi rakétát(Stinger, vagy Igla, stb.) szintén nem találom, nálam bármelyik karakter fegyvercsomagjában, csak az M5 van, más választási lehetőség nincs, holott láttam már, hogy mások szaladgálnak ilyennel.
    3./ Ez az istenverte robotkutya, ez teljesen önjáró, vagy lehet valahogy irányítani, mert egyszer-kétszer már lehívtam, de csak futkosott körülöttem, mint a töketlen kutya, és nem csinált semmit, miközben meg engem simán kinyírtak az orra előtt.
    4./ Van e arra mód, hogy a fegyverkiegészítőket fixálni lehessen az adott fegyveren, és ne kelljen minden kör elején felpakolni újra mindent?
    Előre is köszi az infókat.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák