Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Philips103
tag
Hello hello
Ps5-öon játszok és elég érdekes dolgokat csinál.
B, D, E pontokon vibrál, ami nem nagyon zavaró, csak érdekes. Próbáltam a gamet FHD monitoron és 4Ks tvn és TVn gyakrabban csinálja. Találkoztatok már ilyen problémával vagy ez csak engem tisztel meg? -
TXT
őstag
válasz frankdelgado #3933 üzenetére
En sem nyomom el a jelolesre, csak akkor, amikor mar hallom, hogy ellottek a raketat. De hogy a francba van az, hogy akkor is betalal??? Pedig nem erkezik tobb, csak az az egy… Plusz hogy van az, hogy 100%-os helivel repulok es egyetlen raketaval kilo nemelyik gyalogos? Eskuszom nem ertem!
br4adam: koszi
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Játszottam pár órát a játékkal és összességében nekem tetszett. Remélem, hogy tényleg egy régebbi verziót adtak most nekünk a BÉTA-ra és a végleges verzióban már több dolog is javítva lesz.
Dögcédulákkal kapcsolatban olvasott már valaki infókat?
Becserkésztem reggel egy kemper csapatot,ahol 3-ból 2 lövészt sikerült ledöfni és a harmadikkal pedig pisztollyal végeztem.
Dögcédulát nem jelenített meg a kill-t követően..!A végleges verzióban egyébként lesz már az "előhívható párbeszéd panel" amivel utasításokat adhatunk vagy felszereléseket kérhetünk?
Vagy ez kikerül majd az új játékból?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
addikt
válasz jozefgucci1 #3954 üzenetére
Azért vannak egész jól működő anti cheatek is.
A Vanguard például ilyen.
Persze nem tökéletes ez se.
Battleye is egész jó volt egy időben.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
nincsnév007
őstag
engem egy valami zavar nagyon a játékban, az a román zászló
-
jozefgucci1
addikt
válasz IntelKiller7 #3957 üzenetére
Hogy én sosem tudok közelebbi kapcsolatba kerülni olyan emberrel , pedig úgy megszorongatnám
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nincsnév007
őstag
ha felküldöm a drónt és ki lépek belőle akkor automatán is spotolja az ellenséget?
-
malacka87
őstag
Logitech extreme 3d proval próbálta már a helikopterezést? Jobb mint az egeres irányítás?
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
br4adam
aktív tag
válasz nincsnév007 #3961 üzenetére
Nem tudom, nekem Xboxon nem működött valami jól. A BFV-ben nem volt gondom vele.
-
addikt
Szóval, pár óra játék után, nekem még lenne egy pár alapvető kérdésem a játékmenettel kapcsolatban, amire még nem jöttem rá.
1./ Légi járműveket hogy lehet lehívni, mert ha én a B gombot nyomom( asztali PC), ott csak 4 db szárazföldi cucc jelennek meg mindig, mint pl. a robotkutya, tank. Olyan bázis pontot se látok a térképen, ahol a légi járművek lennének, és ott lehetne beszállni.
2./ Vállról indítható légvédelmi rakétát(Stinger, vagy Igla, stb.) szintén nem találom, nálam bármelyik karakter fegyvercsomagjában, csak az M5 van, más választási lehetőség nincs, holott láttam már, hogy mások szaladgálnak ilyennel.
3./ Ez az istenverte robotkutya, ez teljesen önjáró, vagy lehet valahogy irányítani, mert egyszer-kétszer már lehívtam, de csak futkosott körülöttem, mint a töketlen kutya, és nem csinált semmit, miközben meg engem simán kinyírtak az orra előtt.
4./ Van e arra mód, hogy a fegyverkiegészítőket fixálni lehessen az adott fegyveren, és ne kelljen minden kör elején felpakolni újra mindent?
Előre is köszi az infókat.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Fitzgerald
veterán
-
hermandani
tag
Szerintetek ezen a gépen futna a játék, vagy neki se álljak letölteni?
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i7-870, Gigabyte GTX 760 4GB, Corsair Vengeance LP 4x4GB 1600MHz DDR3 CL9
Köszi
-
Def26
félisten
Nekem pár órája azt csinálja, hogy a bejelentkező képernyőn (xbox), ahol "A" -at vagy "Y" -t kell nyomni, nem reagál semmire sem. Van valami update megint vagy egyedi probléma. Gép újraindítása és újratelepítés is megvolt de nem változott semmi.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
-
-
addikt
Továbbra is érdekelne, hogy a repülő alkalmatosságokat, hogy és hol lehet elérni, mert eddig még nem jöttem rá.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
SZKEBE75
senior tag
válasz hermandani #3966 üzenetére
A beta kifejezetten erőgépeken érzi jól magát.
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
-
Topikgazda
Neki se állj.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
-
t.kristof
senior tag
válasz pendre54 #3964 üzenetére
1. Ahogy írták, hq-nál van egy jármű ikon, ott lehet kiválasztani amikor van elérhető.
2. Kiegészítőknél jobb felső az AA rakéta.
3. Ha egy helyre pingelsz a q-val akkor oda megy.
4. Minden új játék kezdetekor bekell állítani, gondolom a teljes játékban már megjegyzi majd.Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
aerosmith
őstag
ha valaki partyzna buddies discon vagyok Squad2ben (PC)
-
Master_Pubi
csendes tag
Én i7-2600k / GTX 970 kombóval próbáltam, kb. játszhatatlan! A kör elején még egészen tűrhető, de úgy 5 perc után annyira szaggat az egész, hogy idegbajt kap az ember. Szerintem engedd el!
De ha már itt vagyok, az Xbox Series X tulajokat kérdezném, 1440p / 120Hz megy , vagy csak 1080p -ben tudja? Próbálta valaki?
Köszi!-
-
Peace
nagyúr
Valakinek csinál ilyet a beta, hogy 20-30 másodperc játék után kidobja? Fekete kép, majd a teljes képernyős Battlefield felirat és menü. Gépet már újraindítottam. Legújabb NV driver van fenn. Már hardware monitort is néztem, hogy a hőmérsékletekkel van-e baj, de semmi gyanús. Konfig a profilomban.
-
nagyúr
-
Olympos
aktív tag
Legolcsóbban hol lehet megvenni?
A 3 verzió, ami az Originen van nem tartalmaz több pályát, csak kiegészítőket, igaz? -
Enigma1945
őstag
Engedd el.. i7 4770+12gbram+gtx970 4gb jatszhatatlan meg lowon is.
Nem baj. A bc2,bf4, bf1 ugyis megunhatatlan szamomra.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
hellomi
tag
válasz aerosmith #3983 üzenetére
1 ora mulva kb erkezek, remelem addig meg fent lesztek.
ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
-
Olympos
aktív tag
válasz Enigma1945 #3988 üzenetére
fura :S
nekem i7 4790K + GTX 1080 16GB RAM és Ultran fut 60 FPS-el.
nem driver probléma lesz? -
-
Garsza
veterán
válasz Olympos #3990 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=9kWzDzyGtBU
Teszt 970 -vel[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Aventador91 #3995 üzenetére
Sőt ha nincs a képernyőre kiíratva gépe utolsó adata és nem takarja a fél képernyőt addig rá se nézünk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz Aventador91 #3995 üzenetére
A másik monitoron vannak az adatok, top secret ;)
6 000 000 fps, 1000Watt, -270C
-
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest