Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Light Yagami #2355 üzenetére
Egyre biztosabb az szeptember 22.
szerk: Javítva.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
aerosmith
őstag
Aki Greenmanen rendelt kapott már kulcsot?
-
CptAdamica
veterán
Amúgy elképesztő, hogy mennyi sírás megy mindenhol. Már sokan temetik a játékot, hogy megint elbaltázott marketing stratégiát csinál a DICE, mert nem kapnak hetente valamilyen trailert, vagy infót a játékkal kapcsolatban, meg csúszik a béta és biztos orbitális nagy baj van a játék körül, miközben:
- senki nem mondta, hogy szeptember elején jön a béta, valahonnan bányásztak egy időpontot és ráfogták, hogy szeptember eleje,
- szerintem eddig a marketing csillagos ötös, nagyon a rajongók vannak az előtérben és őket akarják megszólítani, nincs semmi sallang...Látszik, hogy mennyire ki van éhezve a nép egy új modernkori BF-re, csak már nagyon túltolják.
Megyen!
-
sixpak
nagyúr
-
Aventador91
őstag
válasz CptAdamica #2365 üzenetére
a károgók miatt rontják el mindig. ugyanazok az emberek mindenért sírnak, elérik hogy nerfeljenek valamit, aztán értelemszerűen akkor más lesz túl op, akkor azért sírnak hogy nerfeljék, aztán a dice mindent nerfel, ami azt jelenti hogy ugyanazok az erőviszonyok maradnak csak több lövés kell stb. vicc az egész. úgy kell hagyni ahogy megcsinálják, esetleg ha valami annyira op hogy mindenki csak azzal nyomja legyen az fegyver jármű stb, akkor azon kicsit lehúzni és csá. a károgókra nem szabad hallgatni
-
AAtt1la
aktív tag
Valaki tudja,hogyha előfizetek az EA Play Pro-ra,akkor melyik változatát kapom a játéknak? Megkapom a korai hozzáférést meg az előrendelői cuccokat? És ha mondjuk később megveszem, akkor ezek megmaradnak?
Az 5-öt azzal toltam,csak azt nem vettem meg később,úgyhogy nem tudom mi marad meg az extrákból. -
Locutus
veterán
válasz DiamondBack #2359 üzenetére
Érdemes egyáltalán steamen venni? az is az orgint indítja el, nem?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
CptAdamica
veterán
válasz Aventador91 #2367 üzenetére
Igen, BF5-ben ezzel ment nagyon sokáig a ping-pong, ide-oda nerfeltek mindent, mert mindig sírt valaki valamiért. Remélem ezt most jobban megfogják.
Megyen!
-
Light Yagami
junior tag
válasz CptAdamica #2370 üzenetére
Úgy kéne csinálni mint ahogy pl. a Blizzard, vagy Riot. Csak a profikat kikérdezni és “rájuk” balance-olni a játékot, mert a hisztigépekre nem lehet alapozni. Lehet valakinek egy tank erős, más szerint a repülőket kéne nerfelni, a harmadik a dzsippektől kap agyf@szt, a pro játékos meg lehet azt mondja, hogy “szerintem meg mindegyik kiegyensúlyozott, csak meg kell tanulni játszani velük”.
-
Master_Pubi
csendes tag
Volt már téma a szerverek "megtöltése AI-val", itt egy érdekes alpha gameplay videó.
Persze, ez nem jelent sokat, hiszen csak alpha, de akkor is tanulságos szerintem.
Ha volt már hasonló videó linkelve, akkor sorry![ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz Light Yagami #2372 üzenetére
Már ha jól megvan csinálva a játék
Mert a Bf5 minden volt csak kész nem amikkor kiadták
Hol ez hol az volt túltolvaÍgy persze hogy téma volt
Amúgy még most is vannak érdekes anomáliák, egyik gép felrobban ha tankkal telibe lövöd a másik meg nem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CptAdamica
veterán
Valami készül!
Megyen!
-
AAtt1la
aktív tag
Kösz a választ.
Egy kicsit megkopott mostanában a játékszenvedélyem.Az elmúlt két évben az egyetlen játék amivel játszottam az az Anno 1800,ami egy zseniális game,de elég messze van egy multiplayer shootertől.
Szóval inkább nyitnék 1-2 hónap előfizetéssel,aztán majd kiderül. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #2378 üzenetére
Állítólag a tartalomgyártók két napja már tolhatják a játékot, csak embargó van.
Live-Die-Respawn
-
mettek
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #2381 üzenetére
Nem hiszem, tippre továbbra is jövő héten várható majd. Valszeg az a szeptember 22. már tényleg valós lesz, de lassan EA-nek ideje lesz hivatalosan is bejelentenie. Talán a napokban.
Live-Die-Respawn
-
Zsöti90
tag
Hali!
Már lehet volt hír, de nem követtem. Konzolon lesz egér + billentyűzet támogatás?
120 fps mód nextgen konzolon? Vagy olyan account rendszer mint a codba, hogy ha akarod pc-n tolod ha akarod ps-en de a statod ugyan az? -
Topikgazda
-
Zsöti90
tag
válasz FollowTheORI #2385 üzenetére
Köszi, ez így is fél siker Akkor inkább pc-re veszem meg.
-
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #2378 üzenetére
Erről közben kiderült, hogy csak a user csatorna logójához egy részlet, nem BF témájú cucc. [link]
Live-Die-Respawn
-
Topikgazda
Gondolom azért sincs még bejelentve hivatalosan mikor lesz a béta, mert még most tesztelik, hogy jó legyen a nagyközönség számára is.
Így ha valami probléma van, nem kell eltologatni, vagy visszavonni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zsöti90
tag
válasz FollowTheORI #2387 üzenetére
Hmmm, a crossplay nem fontos, de a "közös" account, bill+egér választható használata és még a 120 fps mód meglenne akkor már lehet konzol verzió se lenne rossz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Zsöti90 #2384 üzenetére
"Vagy olyan account rendszer mint a codba, hogy ha akarod pc-n tolod ha akarod ps-en de a statod ugyan az?"
Igen, lesz cross-progression, tök mindegy milyen platformon játszol, közös a stat, de a játékot meg kell venned, ha másik platformra mész át. (az eredményeid megmaradnak)
Cross-progression and cross-commerce
Alongside cross-play we’re also building cross-progression and cross-commerce for Battlefield 2042, which will be shared across all platforms and travel with you wherever you go. For example, your unlocked progress and purchases in your PlayStation® copy of the game will carry over onto the Xbox or PC version, and vice versa*.Live-Die-Respawn
-
-
Topikgazda
válasz Light Yagami #2355 üzenetére
Nekem amúgy nem tetszik ez az új soundtrack... valószínű játék közben a betöltések alatt, stb elfér majd. De számomra erős visszalépés.
Mondjuk úgy, hogy "érdekes".
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Frod
addikt
Hát, így a túl a felén az OST-nak azt hiszem nem lesz gyakori vendég a lejátszóban.
Meccsek alatt remélem hangulatos lesz, mert ez inkább aláfestő noise, sem mint zene.Do you see the white shadow?
-
Topikgazda
válasz zozika84 #2396 üzenetére
Multi közben annyira nincs zene... kör elején végén szokott lenni max pár perc.
Én sose kapcsoltam ki, általában hangulatos így. De lehet ez lesz az első rész, amikor majd énis megfontolom.
[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz FollowTheORI #2397 üzenetére
Én eddig mindnél kikapcsoltam, engem idegesít multizás közben akár a végén is, de olvasva a kommenteket...itt tényleg nem vesztek vele semmit
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
-
Light Yagami
junior tag
válasz FollowTheORI #2394 üzenetére
Nekem sem tetszik ez "modern", recsegős hangzás... A BF4 dubstepes theme-je sokkal inkább volt igényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Vallás
- PlayStation 5
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest