Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syabi001
csendes tag
válasz Rigormortiis #64502 üzenetére
Fasza volt! A klip is, a zenék is, meg te is Mik voltak a muzsikák?
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
ilyen tetű lassan fordul a kisheli konzolon? a nagy heli mozgott igy pc-n megjelenéskor
PSN:BiZzare_0 ️
-
pityaa23
senior tag
Így könnyű, hogy békén hagynak a légvédelmisek.
-
pityaa23
senior tag
válasz Rigormortiis #64509 üzenetére
Nem azért írtam én is szeretek kishelizni, de ezek állom körülmények voltak, ilyet akarok mindig.
-
bucketb0b
őstag
válasz Rigormortiis #64509 üzenetére
Az nem aratás, ha valaki mellett ül 2 engi a birdben és javítja meg mellé stingerezik is (főleg ha a pilóta support és ki sem fogynak a stingerből) az pusztán szánalmas játék. Ha ti ott ültök bent 3an szinte lelőhetetlenek vagytok, mert el van baszarintva a javítás erőssége a játékban. Ha ennyi ember foglalkozna csak ellenetek hasonló erőkkel mondjuk 2 jet + 1 heli akkor mondjuk ugyanúgy lelőnének és még akkor sincs fair play, mert a bird-t 2 engi simán fullra kijavítja pár mp alatt. Flood Zone tele van az ilyen bird herokkal akik mellett ott ül 2 squad társa és javítja meg mellé stingerezik, hatalmas tehetség az ilyen, de legalább még statban sem tudnak hozni jó eredményt így, hogy egy komplett haveri kör ül mögötte. Ez lenne a jó csapatmunka? Hát nem tudom, még el is fogadnám, ha nem lenne ekkora op a javítás és 2 engi mellett is lelőhető lenne a bird, de így csak a játék rosszul átgondolt menetének a kihasználása, ráadásul az ilyenek általában csak kdra mennek, mert valószínű bukják a kört, mert akkor is 2en javítják, ha nincs pontjuk ahelyett, hogy menne legalább az egyik társuk foglalni és próbálnának javítani az adott körön. Remélem szobrot állítanak az ilyenek tehetsége után.
(#64510) odorgg: nem való konzolra az fps, ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Rigormortiis #64529 üzenetére
Megsorozod az 50-es HMG-vel aztán mehet a sabot shell stb. és már potyog is le a heli ( ha el nem porzik rajta ).
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
marilllyo
veterán
válasz Rigormortiis #64531 üzenetére
Én azért lőttem már le párat. Meg engem is lőttek le tankkal. Szerintem ott sem mindegy, hogy hol találod el.
A leggázabb akkor is a Cruise Missile. Ha nem lövöd telibe a tankot akkor csak vehicle hit.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
bucketb0b
őstag
válasz Rigormortiis #64531 üzenetére
Megsorozd hmgvel és leszedhető, de tény és való, hogy eléggé elcseszték
(#64532) marilllyo: urban legend, szeretjük ezeket. Bár a shell nem mindegy, arra gondoltál?
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Rigormortiis #65196 üzenetére
majd nem mindnek van alternatívája bf4-ben sőt jobbak is szerintem
Bandar--> silkroad
Alborz-->Giants of Karelia
Death Valley--> f@s map de ha sötétre vágysz hangar 21
Armored Shield-->ugyan csak egy sótlan map de tankozásra jobb alternativa golmud plPSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rigormortiis #65196 üzenetére
Nekem egyik kedvenc pályám a 3-ban, a 4-ben már annyira nem szeretem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
prokxy
veterán
válasz Rigormortiis #65428 üzenetére
Főleg, ha rögtön utána megy is be a piros fényű gránát!
Én így szoktam őket szívatni!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pohár
félisten
válasz Rigormortiis #69409 üzenetére
rosszul emlékeztem akkor, de azt tudtam, hogy valamelyiket ők csinálták
hú, de megkívántam egy kis Ziba Towert, uh
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rigormortiis #70903 üzenetére
Köszönöm, artival épp próbálkozunk, de ha gondolod, gyere fel utánunk.
Rigormortiis ha te mondod...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gyula84
veterán
válasz Rigormortiis #70903 üzenetére
piszkos fantáziád lehet
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
dokee78
félisten
válasz Rigormortiis #72152 üzenetére
Megmondom őszintén amióta játszom még nem láttam működés közben.
Más:
A Thunguska és társai jól emlékszem a BF3-ban nem tudtak vízben közlekedni.
Vagy igen? -
Gyula84
veterán
válasz Rigormortiis #72189 üzenetére
de van csak onnan meg a csalókat sem dobják ki mert ki
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest