Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz guftabi96 #96349 üzenetére
Tényleg ennyit javult a hitreg a BF1-ben? Mert mikor ki lehetett próbálni akkor játszottam vele nagyon sokat, és visszatérve a 4-re olyan érzésem volt mintha valami cheat-et használnék annyival jobban adta.(vagy csak a fegyverek viselkedése ennyire eltérő?)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
daveoff
veterán
Elsőre nekem sem tűnt fel, de most hogy már csak az 1-el játszok, nagyon gáz a 4, ahogy Ori is mondja annyira random a hitreg, hogy beszarás. Most játszottam többet a BC2-vel, meg BF3-mal is, a 4 messze a legszarabb netkód szempontjából, ezt be kell látni. Én se így gondoltam korábban, de valószínűleg azért, mert a 4-et 99%-ban hc-ben toltam. Szinte csak a warozás alatt játszottam normált, lehet ezért is utáltam meg a játékot...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz guftabi96 #96353 üzenetére
A sebzés valóban gyenge, szóval tunkolni kell, de ha kiismered, megszokod a játékot, fegyvereket, akkor nagyon könnyű. Az esetek nagy részében ha eltervezek egy akciót, akkor azt véghez is tudom vinni, a 4-ben ez nem így volt, mert sajnos közbeszólt a játék.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Popes
őstag
válasz daveoff #96352 üzenetére
Igen, nekem is van valahol videóm hogy négyszer lőttem telibe tankkal az embert és ki kellett szállnom leszedni mert nem akaródzott neki meghalni.
Most nem tudom a BF1 hogy megy de a tesztek alatt pl teljesen máshogy viselkedtek a fegyverek a 4-hez képest.(például nekem olyan érzésem volt hogy csípőből hamarabb leszedem az ellent mint ha célzott lövéssel próbálkozom )
Deus ex machina
-
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #96357 üzenetére
Hát, ha te Bf3-ban Zavodot játszottál, akkor ott valóban van valami kis csíít
Ziba lesz az szerintemDave: persze, ha az ember kiismeri a fegyvereket, akkor jól el lehet boldogulni (pl mondtátok a BAR-t, hogy próbáljam ki, és azt nagyon meg is szerettem, jól is megy vele. Nem érzem rosszabbnak a patch után sem, pesig elvileg ennek is nagyobb lett a recoilja).
Csak most inkább azon vagyok, hogy meglegyen az Assault és a skót rank10, és kicsit szenvedősebb így, hogy nem azzal megyek, amivel szeretek#KeepFightingMichael
-
prokxy
veterán
válasz guftabi96 #96359 üzenetére
Nálam medicnek az autoloading extended most nagyon adja, meg az SMLE a csipának, hmmmm. Supportot nem használom, ha nem muszáj, de a leghasznosabb az assault, de ott meg még egyelőre mindegyik fegyó szar.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Enigma1945
őstag
Mit jelent az hogy tunkolni kell?
Van olyan hack, hogy a srácnak van valami neve, de a tab megnyomása után nem találod? pedig fent van, lelő, de nem látod a nevét?! Csaló volt a srác, azért kérdezem, mert reportolni sem tudtam. 103-6-ot ment.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
kisza25
félisten
válasz Enigma1945 #96362 üzenetére
ilyennel már én is találkoztam
a tunkolni kell, azt jelenti, hogy egy tár kell egy emberbe[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
laskr99
addikt
BF3/4 aki szeretne tudjuk csapatni együtt.
-
törölt tag
Hüllőt iramról is ki kellene banánozni.
-
Enigma1945
őstag
Számomra ezek a legjobbak
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
törölt tag
Azoktól kérdezem akik esetleg egyedül játszanak hogy nem hozunk létre egy közös platoon-t? Jó lenne egy kisebb közösséget csinálni szerintem. Amúgy este lesz valami iramon?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Itt is pár lövés és viszlát.
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #96381 üzenetére
Letörném a kezét.
-
zzola
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #96381 üzenetére
Nem is furcsa, hogy szinte minden kill fejes, 0 recoil-lal....b*zi csaló!
-
Zsoxx
senior tag
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #96386 üzenetére
Hát ja. De pl ellenpéldának ott van ravic. Még macrot sem használ nemhogy más csalást és őt meg sokan lecsalózzák pedig csak szimplán iszonyat jó játékos. Ezt a macrobuzi hexe-t meg még éltetik is.
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #96388 üzenetére
Lehet hogy van nem tudom. De ha van is nem tűnik fel a videóiból nem úgy mint ezeknek a macromajmoknak.
-
guftabi96
addikt
"New Battlefield User Interface for Battlefield 4 PC is Coming. Launch directly from Origin to utilize new UI once the mandatory update rolls out. Release date will be announced soon. "
Hamarosan tényleg megérkezik az új menü.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
MATEO6600
őstag
Most raktam fel Origin ACcessel a Premium verziót, Server browsernél be van pipálva hogy az összes DLC mapot kilistázza, és Conquest (/Large) módban csak 2-3 szervert talál... Mi a fasz?
Nem ilyen játékmódban nyomják az emberek? -
Zsoxx
senior tag
válasz MATEO6600 #96393 üzenetére
Ezzel már senki nem játszik, kár volt megvenni.
Na jó, csak vicceltem. A többi opciók esetében semmi ne legyen bejelölve. Tehát baloldalt az összes mapot jelöld be, továbbá a cq large-t, illetve a dlc mapokat. Az összes többit hagyd üresen először. Ha így jó, akkor tovább szűkítheted a keresést ahogy tetszik.
-
MATEO6600
őstag
Köszönöm, így már sikerült válogatni is
Egy kezdő elveszik a sok opció között, én a BF2-höz vagyok szokva
Új hozzászólás Aktív témák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.