Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeollam
aktív tag
Komolyan ennyire szét kell offolni a topikot? hol vannak ilyenkor a modik?
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Jeollam
aktív tag
válasz Bjørgersson #70405 üzenetére
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Jeollam #70406 üzenetére
2328 hsz.. szeret beszélni na. Tán zavar?
Anyuci kicsit messze van, meg különben sem vagyok ovis, hogy hozzá szaladgáljak. És rohadtul nem érdekel, hogy téged zavar-e mennyi ökörséget ír vagy nem ír valaki. Amúgy meg én is csak ezt tudom javasolni neked [link][ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Jajjaj te is szaladhatsz anyucihoz árulkodni vigyázz, csak neked még a fütyid sem nagyobb me nem vagy nagyúr, mint mink. Btw lemértem mióta a figyelmem erre a tényre fel lett hívva és valóban, azóta kerek 4mm-t nőtt. Most már majdnem másfél centi. Bibííí
Ugye hogy milyen jól fésült? Bár a titulusom el van baszcsizva, mert félistencsászár, de jó az is amit adott nekem, nem vagyok beképzelt nagyravágyóBtw hogy on is legyek: holnap du kis játék ? Valaki, akárki? Kivéve Kov?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Most,hogy befejeztem a játékot nem szinkronizált fel a felhőbe.
Valahogy lehet manuálisan szinkronizáltatni?Tudom következő partinál felajánlja majd,hogy helyi vagy felhőadatokat használja.
De szeretném most szinkronizáltatni. -
-
DeadMeat
nagyúr
válasz dokee78 #70421 üzenetére
Persze a multiplayer statod megmarad, a beállításokat meg 1x már elmentette az origin, ha nem változtatod naponta nem kell szinkronizálnia újra. De rendszer újrarakás után nem maradnak meg a beállításaid, szóval erre jó esetleg a felhő, de nekem ez is le van mentve bf4 settings editorral, szóval én sem használom a felhőt.
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok ma folyamatosan crashelt a játék van tippetek mitől lehet eddig jó volt.
-
kisza25
félisten
válasz aram01 #70428 üzenetére
Ő 2328 off,én meg csak 1958 on
amúgy én megpróbáltam mindent az off ellen[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
-
Dragon27
senior tag
A Campaign módban végigvittem Easy a fegyverek beszerzése végett mert 1-2 fegyvert elhagytam QBZ-95-1,P90 megtaláltam ezután jelezte a játék hogy új fegyvert találtam.. Így végig vittem az egész játékot.
De multiba és Single Player Assignments azt mutassa hogy nincs megszerezve Most megállás nélkül végigvittem Campaign módban de most Hardon A játék alatt kitudom választani a P90 fegyvert és amikor ahhoz a részhez érek ahová elvan rejtve felvételkor nem jelzi hogy új fegyver. Persze hisz egyszer már megszereztem,. de miért nem jelenik meg ezek a fegyverek multiban?Assignments se mutassa -
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #70431 üzenetére
tudom "barátom"
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dragon27 #70432 üzenetére
A single playerben megtalalt fegyvereket csak single playerben tudod hasznalni, szep is lenne, ha ott ki lehetne oldani minden fegyvert a multihoz.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #70430 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dragon27
senior tag
válasz Bjørgersson #70434 üzenetére
Nem mindet csak 6 fegyver van amit single playerben lehet csak kioldani de ne mond senkinek
Akkor megmondanád mi kell a P90 beszerzéséhez -
Bjørgersson
félisten
válasz Dragon27 #70436 üzenetére
Jahogy az utolso palyas fegyverek. Altalaban varni kell par orat, mire felfogja a Battlelog, hogy kioldottad oket az assignmentekkel egyutt, en sem kaptam meg oket egybol.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Dragon27
senior tag
válasz Bjørgersson #70437 üzenetére
De Easy modban már megszereztem de több nappal később se kaptam meg a megszerzett fegyvert. Ezért vittem most Hardon hátha így megkapom a p90 ....
-
marilllyo
veterán
válasz FollowTheORI #70435 üzenetére
Júúj de kockaaaa.
Nekem sanszos,hogy az már ps4 cím lesz.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
-
marilllyo
veterán
válasz FollowTheORI #70441 üzenetére
Erős a notim de félek, hogy a Battlefront-hoz már kevés lesz.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #70435 üzenetére
(#70443) marilllyo: ehhez minden gép kevés lesz...én már lélekben készülök néhány hardver cseréjére....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Jeollam
aktív tag
-
guftabi96
addikt
Az érzés, amikor azt hiszem, hogy a Flood Zone-nál már nincs lejjebb... majd megveszem a Premiumot, és felmegyek Pearl Marketre...
BF-be miért kellenek ilyen undorító pályák? Én azért szerettem meg a BF-et, mert járművekkel csapattuk, a jobbnál jobb pályákon, nem ezekért az undorító fosokért..#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest