Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsiii01
tag
Nektek is leugrik az fps 0-ra kb. 5-10 percenként és néha ki is fagy multiban? Ez a BF hibája vagy a gépemé? (új a gépem, ez az első komoly játék amit próbáltam eddig)
.
-
kisza25
félisten
válasz pendre54 #28494 üzenetére
gép újraindít, bf4 javítása lefuttat, előzmények törlése, log in log out
és a jól bevált megoldás alkalmazása, a BF4/installer/directx/redist mappában lévő setupot lefuttatod.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
laposonly11
senior tag
Na nesze nekem TDM a shotgun megint fos gyenge lett, komolyan gondolták hogy egy egész tár kell bele 10 méterről egy emberbe amikor ilyen távolságból egy medve felyét is darabokra kéne fröccsentenie!
Ordo est anima rerum.
-
pohár
félisten
válasz laposonly11 #28507 üzenetére
ja, a felyét
egy emberbe bőven elég egy lövés, ha közel van...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
TechArtist
aktív tag
Most ez a counter-knife hogy van, ha hátulról jönnek nincs ilyen?
-
pohár
félisten
válasz TechArtist #28511 üzenetére
nincs, csak szemből
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
laposonly11
senior tag
válasz laposonly11 #28510 üzenetére
Na bezzeg hardcore-on már 30 méterről is megvolt ember!
Ordo est anima rerum.
-
soultrapp
senior tag
hello!
szerintetek az miért van,hogy kevés volt az fps-em kiléptem a windowsba és aero témáról át váltott sima egyszerű témára.....
Mi lehet a kevés? -
soultrapp
senior tag
Játszottam egy órát semmi nem volt,de most meg kettő perc után kidobott ilyen hibával :
Ez mitől lehet legújabb driver van fent.....
-
csongi
veterán
válasz laposonly11 #28507 üzenetére
Nem kene, es medvere nem lonek soretessel Akkor lehetne jol eltalani a fegyver valodi erejet ha a loszer tipust is lehetne valasztani. A shoti taktikai fegyver a cso kikepzese vegett hamar terit kis tavolsagon 15 meterre ne kell vele lovoldozni ez nem vadasz fegyver. Behatolo fegyver, belterre fejlesztve ahol csak rosszfiuk vannak, had teritse be oket. Az volt a baromsag mikor 20meterre lovoldoztek vele es egylovesbol volt halal. Lehetne de ahhoz valasztani kellene loszer tipust, es pontos iranyzott lovest kellene leadni.
-
LLD
aktív tag
válasz ricsiii01 #28503 üzenetére
Ha jól töltötted ki a cuccos mezőt "Kingston HyperX Black 4GB 1600MHz" akkor több mint valószínű,hogy elfogy a memória. Javaslom még 4gb ram behelyezését a gépsárkányba!
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
törölt tag
A Win 8.1-es Battlelog hiba ki lett javítva? Ki kellet kapcsólni a Windef. állandó védelmet, hogy menjen.
-
Csabroncka
addikt
Azért nagyon komoly gyerekek mekkora hibák vannnak az ATI kártyák esetén, hozzátéve, hogy nem a videókártya miatt! Az külön szégyen, hogy a lógójuk még a játék dobozán is szerepel. Én és ismerőseim körében egyelőre nvidia terén nincs ilyen tapasztalat (de a csodálatos patch-eknek köszönhetően még lehet).
Szánalom, ezek után átértékelem, hogy engem csak a fizikai bugok zavarnak a játékban és eddig elenyésző volt az összeomlás
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Xirtam
veterán
válasz Csabroncka #28523 üzenetére
Figyelek hogy mire is gondolsz.
-
LamaCube
addikt
válasz pendre54 #28489 üzenetére
Próbáld meg, hogy semmilyen monitorozó progi ne fusson. Nálam, akkor jelentkeztek a fagyások legtöbbször, ha ilyenek mentek. Playclaw, hwinfo. Amióta nem használok ilyeneket neincs problémám. Lehet, hogy placebo vagy véletlen, de nekem azóta nulla hiba.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
@rglaaf
veterán
-
laposonly11
senior tag
válasz csongi #28519 üzenetére
Amiről te ebszélsz az a reszelt csövű olyan a játékban nincs!
Tessék 870 mcs ami a játékban a második shotgun, 18 méterről csapatot kéne írtania de (40yard)36 méterről is csak az ima segít:
[link]
[link]Aztán lehetne néhány szót ejteni a kézi magnumról is, értem én hogy átlövök vele egy kocsi ajtót de azért egy nehéz géppuskával nem egy kategória úgyhogy míg magnumból egy lövéstől kifekszik valaki hardcoreon addig utóbbiból 2-3 lövés kell...a BF3/BF4 nem ARMA az tény de ne is legyen Hollywoodi játék!
Ordo est anima rerum.
-
lowzor
veterán
válasz laposonly11 #28528 üzenetére
A shoti direkt hasznalhatatlan minden jatekban szerintem. Ha erosebb lenne, akkor mindenhol menne a lámázás. Igazi no skill fegyver szvsz.
-
Chereiose
addikt
Na tegnap elég jól ment, ratiom pont 2-es
Amúgy nekem azt csinálja, hogy játék közben nem akarja előhozni az origint+ ha letálcázom a játékot akkor kidob egyből directX errorral... -
lowzor
veterán
Nálam amúgy nincs hibája a játéknak (kivéve amit a fejlesztők direkt csesztek el ). Csak szeróra csatlakozásnál néha kiírja, hogy Could not join server, isten tudja miért.
-
Stunts666
őstag
Amiről te beszélsz az nem a BF4 JÁTÉK. 1 DB jetnek szét kellene szedni az egész pályát se perc alatt. Úgyszintén a helinek is, bombázónak. Ez nem az ARMA vagy a valóvilág.
-
RichieTri
senior tag
válasz TechArtist #28511 üzenetére
elvileg csak ha (nagyjából) szemből támadnak
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
lowzor
veterán
Az is életszerű, hogy a kis gyenge teljesítményű Scout heli gyorsabb, mint egy kéthajtóműves harci helikopter
Az előbb nem tudtam mit kezdeni vele, mert lőtt rám egy lav, aztán még a domb mögé sem tudtam elvánszorogni vele, ami kb 10 méterre volt onnan...Z11W utazósebessége a való életben: 240 km/h
AH1-Z Viper-é: 300km/hNem tudom, miért kellett az attack heliket lassúvá tenni? Annak a sebességével mindenki megvolt elégedve a 3-ban, csak a scout heli miatt reklamáltak.
[ Szerkesztve ]
-
-
DonThomasino
veterán
Singe mode mentései hol tárolódnak?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
csongi
veterán
Stunts666: Hasznos info, koszonom.En meg nem jutottam el eddig. Bar nem is fogok nem szeretem a shotit.
A zselatin es egy taktikai melleny nem egy es ugyan az.
Egyebkent 18meter is kozelinek szamit szerintem. Meg igen csak a marok lofegyver hatotavolsagan belul van. Valahol azon a 20 meter tavolsagnal mar eroteljesen szet terithet. Egy hosszu csovu vadasz fegyernel meg kisebb a terites. Es egy melleny sokat ved. De igazad van, ez egy jatek es egyik fegyver sem valodi utoerovel es lo tavolsaggal van felruhazva Nem vetlen!! Amin sirok az a sniper. HAt az aztan el van baszva 30 meterre naptari napokban lehet szamolni a lovedek becsapodasaig eltelo idot eskuszom faj -
odorgg
addikt
Vsync egérlaggra van esetleg valami megoldás? BF3-ban meg itt is jelen van..
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Snip3r_HUN
addikt
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
bognar110
őstag
Sziasztok valakinek működik az origin name changer ? Próbálnám megváltoztatni a nevemet de nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini-ITX
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest