Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
gergo0328
senior tag
-
nzozz
aktív tag
Hát igen, ez meg kicsit a másik véglet. Tegnap GT vs. AK47 waron vettem észre, hogy néha szinte fekete-fehér volt a kép és ez nagyon zavart.
Találtam még valami FXAA Injector nevű mod -ot. Erről tud valaki valamit? Vagy ez ugyanaz mint az előző color correction?
-
fogirobi
senior tag
Amugy már szinte minden gamer premiumos a servereken, akárhova megyek, akárki lő le mindíg premiumos! Én mostmár csak azért se fogom megvenni úgy döntöttem!
-
Yany
addikt
Skacok, most vettem (volna) meg a Premium csomagot, de a legutolsó lépésnél valami rossz url hivatkozással elszállt, kiírt egy hibaüzenetet, de ostoba módon nem mentettem el. Aztán kiírta, hogy üdvözöl a prémium emberek táborában. Pénzt csak 200 Ft-ot nyúlt le (gondolom ellenőrizte, hogy megy-e a kártyás tranzakció), amiről egyből kaptam sms-t, de amikor a hibát kiírta, akkor a teljes összeget már nem emelte le róla.
Most akkor mi van? Hogy tudom megnézni, hogy tényleg prémium emberke vagyok-e? Nem merem mégegyszer megcsinálni, nehogy később leszedje rólam az 50 dolcsit és akkor már 2x megcsinálja...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Helmoras
őstag
1-2 Helyen már előrendelhető ez a premium cucc itthon is, én speciel 8k ért előrendeltem, nincs meg a karkand sem, nekem így megérné... aztán persze majd jön az árváltozás :S
-
kNG
senior tag
Ne BF-ezzetek, inkább próbáljátok ki EZT!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
Wow..milyen update van most? Nem is jelentették be!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
Akkor én nagyon lemaradtam biztos a premiummal kapcsolatos valami biszbasz...
-
Yany
addikt
Ezt nem értem ezt a dolláros dolgot. Így írja ki az árát. Ez van. Vagy valahol lehet állítani, hogy milyen pénznemben fizetek?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
danih
veterán
Becsimpítottam én is 1500 rupkóért, legyen csak...
-
Neoteric
addikt
Ugyan ez van, ha indiaiba rakom át az accom.. error code: NU2010
Pedig sikerült berakni a credit cardot is meg mindent, de az utolsó lépésnél error, aztán át dob 1 oldalra, hogy gratulál, mostantól én is premiumos vagyok blabla, bezárom az ablakot, aztán ua úgy nincs semmi.PSN: ne0teric_sAN
-
pohár
félisten
-
sittes79
addikt
Na nekem is bejött India, most szállok ki a repülőből, ha az EA kérdezi
Hogyé is váltják a HUF-al szemben? Mindjárt megkérdem a helyi seftest!
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Látom megy a kotyvasztás
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Brian PH
tag
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest