Hirdetés
Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz - = Zk = - #7150 üzenetére
jaja
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
kissadam22
tag
sziasztok lehet nem ide tartozik de tutti hogy tudtok segíteni, mikor játszom elég hangosnak találom az x4 965 procim ventilátorját. KÉRDÉSEM ki lehet cserélni valami halkabra...????? ha ki akkor milyenre..
köszi -
sith7
nagyúr
válasz kissadam22 #7153 üzenetére
-
danih
veterán
Indiából megvásárolta valaki? 1500 rúpia (vagy mi), ami kb. 6500 magyar kagyló...
-
Mappa
addikt
CDG - Prémiumra már van dátum 2012. június 19.
nem kötelező megadni
-
danih
veterán
Ha várni akarsz akkor az pár nap míg átmegy a könyvelésen, ahonnan visszadobhatják. Elvileg nem bannolnak, csak visszaadják a pénzt...
Csekkoltam egyébként tényleg működhet, mert 1500 RS-t ír a store. Más kérdés hogy ki az az idióta aki kártyaadatokat ad meg proxy-n keresztül
Keresek más alternatívát.
Elvileg Brazíliában is hasonlóan olcsó (sőt egy picit talán még olcsóbb).[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Ugy latom az olcsosagi listat en vezetem, teljesen torvenyesen!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Norb3rto
őstag
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #7165 üzenetére
Azert annyira nem torvenyes... volt rola szo hogy az accountjat veszelyezteti az aki proxyval vasarol
EAnél se hulyek..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
-
danih
veterán
válasz Cybertrone #7169 üzenetére
Az mindegy, azt, hogy proxyztál-e vagy sem nem mondja meg senki. A végeredmény ugyanaz: a fizetési információkból kinyert adatok (paypal cím infó vagy kártyás fizetésnél kártyaszám, kártyaadatok) nincsenek összhangban a vásárlás régiójával.
-
Cybertrone
veterán
Oszt ez engem hol erdekel... Ottholrol vettem az o altauk felugyelt rendszeren keresztul! A tobbi nem izgat ha bugzott micsinaljak igy jartak!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
thomiboy
csendes tag
-
kutkut
addikt
Nem tudom, ki kérdezte régebben, de itt van rá a válasz: [link]
Meizu MX3 32GB
-
thomiboy
csendes tag
Ha megvaltoztatyatok az ea accontotoknal a country-t akkor az abbol az orszagbol szarmazo arat loki ki a battlelog , nem kell se proxy se semmi!! Valoszinu ez volt Cyber koleganal is a ludas a Cseh ar miatt
Na ki teszteli le????[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Winne Úrnak( ) volt kérdése, hogy nem-e lehet megváltoztatni a hud map elhelyezését.
de ez aztán nagy córesz, hogy betolja a képernyő közepe fele.
inkább valami mozgatható hud ablak program kellene. ki a francot érdekel a chat ablak bal fenti sarokba?! ilyen hülye elrendezést
nem kötelező megadni
-
Livius
őstag
Magyar Ranked szerverek Battlelog oldala
Elindult az első magyar PREMIUM Ranked Szerver is!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #7173 üzenetére
Azert itt tobben varialnak vele... ha gond van meg megy majd a szajtatas
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz thomiboy #7183 üzenetére
a csehekre nem működik, csak az indiaiakra (az is proxy-val)
aki segítene megvennem Indiából PayPallal, az dobjon már meg egy priváttalthomiboy... a cím azért kell, hogy oda küldjék ki a vásárlásról szóló számlát, semmi egyébre nem kell
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mappa
addikt
hát az lenne a legjobb de én eddig semmit nem találtam rá... chat ablak meg felugróban van azt annyi. de igazán lehetne valami gyorsbilles parancs rá. az meg, hogy még cserélhető/mozgatható lehetne hab lenne a tortán... de hát sokat akarunk mi már így is
nem kötelező megadni
-
pohár
félisten
válasz Neoteric #7191 üzenetére
yep, látom már
akkor várok egy bátor jelentkezőre
de mivel SSL titkosítással megy a fizetés, bárhonnan is vedd, én nem tartok kártyalopástól meg ilyen hülyeségektőlszóval aki megvenné nekem Indián keresztül, kérem írjon
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Brian PH #7194 üzenetére
jaja, tudom, olvastalak
még várom a bátor jelentkezőket, nekem sajna kong a kártyám, itthon van csak kp-m
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, csak én nem találtam meg itt a topikban: szóval bizonyára mindenki észrevette, hogy alig van valami szín a BF3 -ban. Na most erre született egy lehetséges megoldás, egy color correction mod.
Az érdekelne, hogy legálisan használható-e ez a változtatás (nem jár-e érte ban, acc.törlés, stb.) és hogy használja-e valaki közületek?Köszi
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest