Hirdetés
Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #47637 üzenetére
Sok iglás van, aki nagyon bújik és nem veszed észre, sokszor akkor sem, ha keresed honnan jött a rakéta, ha "lassan" helizik az ember, akkor nem probléma, mi igyekszünk szép lassan kitolni a védelmi vonalat, meg mindig nézzük, hogy hol tudunk a földön besegíteni, mert nekünk is könnyebb, ha lent nem halnak gyorsan főleg a járműveink, így könnyebben tudunk kifelé szorítani. Sokszor halunk is miatta, hogy lefele nézünk és jön egy kósza tv, vagy egy 20 km magasból sunnyogó little bird, de ez belefér.
@(#47648) devilinsid3: többet ne forduljon elő...
@(#47651) p0rch_m0nk3y: messziről verhető guided rockets-el.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
devilinsid3
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #47651 üzenetére
mivel? még szerintem sniper--crossbow párosítással is szétszedheted
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
stoon
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #47649 üzenetére
multkor engem lara védett, de csak cheat volt!a statom mégis 37/0 volt minden a csapatjátékrol szol! ez a game meg föleg! minden pálya minden mod! de ilyen nemezises velem is előfordolt! nem vagyok még pro aa-s de ő még annyira sem volt prolégijárműs! a végén két tankal szedtek ki! máznija volt mert az övé volt az utolso lővés!
(#47650) gali777 : kb 8 körül szakitok rád időt! pályát választhatsz nekem lav kell! aztán semmi csalás meg kempelés pályán kivűl tv el! én vállalom ha kell a vereséget is mert nem szégyen ha van valakinél jobb!de azért ne fussunk ennyire a végére!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47654 üzenetére
akkor még neked sem volt pro AA-sel dolgod az AA sem olyan könnyű amilyennek látszik, csak általában noobok viszik el akik vagy nem tudnak vele lőni és végigkempelik az egész kört kill nélkül, vagy 2 perc alatt felrobbannak mert berusholnak zászlót foglalni
[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
őstag
válasz devilinsid3 #47604 üzenetére
Nem, infantryt lőni igenis g#ciség. Tank még elmegy, meg bármilyen jármű. De könyörgöm, én azt sem tudom honnan lőnek, esélyem nincs visszalőni, és így halok meg. Esély nincs a jet ellen gyalogosként. Esetleg egy-két retardált van, akit szemből ki lehet rpg-zni, de akkor is te vagy a csíter, meg 30perc pofázás követi az egészet. Infantryt lőni jettel szemétség. Pont.
-
devilinsid3
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #47656 üzenetére
azt, hogy véletlenül mellé lövök tv-vel vagy nem adja be a hitet nem nevezném pro AA-nek ha nincs mellette 2 jet ami védi bármelyik AA-t kiszedem, csak mivel nagyrészt épp az AA-vel nem tudok foglalkozni ilyen esetekben ezért nehezebb
(#47655) stoon:
mit értesz azon, hogy ne kempeljen meg ne lőjön messziről TV-t ?
repüljön be eléd vagy mégis mi?
ez kb. olyan, mintha te nem használhatnál se main gun-t sem hs-t.. kérlek fogalmazd meg tényleg mit értettél a no kemp alatt../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #47658 üzenetére
pl az aa mérése korlátolt a heli ha elhagya a "földi" járművekre szánt határt én meghalok ő nem tehát ha helivel kimegy a repűlők / helik határáig és tv-get az szerintem kempelés és nem fer! ennyi!amugy egy jetbe kevesebb skulo kell mint egy helibe!téged is megnéznélek ha nem probléma egyedül mit tudsz!
ahogy deatmeat mondja csak erős ellenféltől lehet tanulni!
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47658 üzenetére
az a reactive armor miatt van
egy noob AA-s nem hiszem hogy tudna egy ilyen kört csinálni vagy egy ilyetOrigin: p0rch_m0nk3y
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #47661 üzenetére
nem azt várom hogy elöttem lebegj annyira nem vagyok sz*r!
-
Laraxior
titán
Baszhatjátok az egész 1vs1-et, mert úgyse így játszotok. Nem mutat valós tudást. Normális mapon az a lenyeg hogyha neki mész valakinek, akkor mennyire tudsz figyelni a kornyezetedre. Bármikor megjelenhet egy masik jármű, C4es köcsög, vagy csak szimplán javítás közben vágnak agyon.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #47664 üzenetére
az nem gond csak ha nem lessz időm javitani mert valaki meghal amásik meg rögtön jettel jön és ezer méteről kiszed mikor hegesztek vagy sérült jármüben vagyok! ha az ellen vár annyit hogy a jármüvek egyenlő esélyel "induljanak" nem bánom!
(#47667) devilinsid3: lara most armoron nyomja saját bevált szerokon nézd mikor nyomja és menny utánna ha akarsz!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #47667 üzenetére
Telefonról vagyok már. Holnap leszek csak.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #47670 üzenetére
már ráérek ha gondoljátok mehetünk!
csak lemegyek egy sörért!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #47670 üzenetére
4:10kor kelek... de nem haragszol, hogy pihenek nem? Amúgyis zsibbad a fejem, tele pumpált a fogdoki érzéstelenítővel...
Amúgyse érdekel az 1vs1es bohóckodás"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
videót töltök fel, meg még kajálok addig majd játszol Gali-val
amúgy mit akarsz? csak AA vagy kis dogfight? solo TV ?
(#47672) Laraxior
ezt nem értem mire írtad én csak leírtam, hogy mobilról bf-ezek.. nem is hívtunk 1v1re
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Tankos5672
tag
Noob cheater. Nem, nem sírás. A caspianon nyomtuk ő az amcsi bázison kiszedett engem m240b-vel fejessel és én az orosz bázison voltam vártam a helire. Aimbotter noob. PLS reportoljátok:
Nekem dudálsz, kisautó?
-
batai15
félisten
gyerekek, a tv rakétának hogy kell beállítani az egeret? gép újra rakás óta , hiába vissza másoltam a bf3 mappát, egér gyorsítás mindenféle módon kikapcsolva, de a tv raksi olyan irányíthatlan..
-
dilipok
veterán
válasz Tankos5672 #47674 üzenetére
haaaat, a bl szerint 200m a legnagyobb fejese... Ha teged caspianon szedett volna ki a masik bazisrol, az szerintem tobb mint 200m, vagy nem? ja, de amugy nullazva volt a lelkem
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
raggg
senior tag
Pfuha. Jó rég nem játszottam BF3-at. Na
lóratankra fel!ragklaatPS
-
dilipok
veterán
válasz batai15 #47679 üzenetére
nem A fejes, az fejes, akarmilyen kaszttal. Csak a sniperrel a legkonnyebb tavolit loni. Mert szerintem nullazva volt (ezek szerint a killeket a fegyverekkel nem nullazzak ilyenkor? )
gali777: a marksman bonuszt igen, de attol meg a leghosszabb fejesed lehet barmilyen fegyverrel
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
stoon
addikt
válasz devilinsid3 #47673 üzenetére
én AA vel megyek a tv még nem megy mostanában nem is nyomtam! de közben majd chetelünk! nem hogy csiter meg gyökér meg ilyenek hanem az épp aktuális dolgokrol!
(#47681) dilipok: érdekes hogy sokszor van hogy pumpálom a skulot a fejébe (mert onnan fröcsög a vér ) és se head shot se semmi leszed mint állat! biztos van a ping miatt is ilyen de ezt már töbször tapasztaltam!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #47684 üzenetére
de akkor nem fog szarabbul fordulni a heli? low beállításokkal?
-
batai15
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #47687 üzenetére
kajak?
-
KYZRR
őstag
válasz devilinsid3 #47648 üzenetére
Ugye milyen KIBASZOTT kurva jó, hagy nem csak azaz egy szerver van, ugye?
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Sabre
őstag
Srácok, mi történt az elmúlt 1-2 hétben? Bementem egy megszokott szerverre, az ég világon semmi nem talál.
A tank soti csak MEGSEBZI 2 méterről a telibelőtt gyalogot, a helit 3 közeli lövésből még csak füst sem jelzi hogy eltalálom vele, fegyverrel hasonló...
Nem láttam ilyet nem is tudom, mióta játszom... -
Mr.White
senior tag
beültem helibe, pittyeg ez a sz@r már mikor meghallom nyomom az ecm-et, erre bekapom.
4ből 3szor megcsinálta.
alt+f4.
köszönöm bf. -
F_Zolee
veterán
válasz Mr.White #47698 üzenetére
Lehet soflam vagy citv-vel mérnek és olyankor nem sokat szokott érni. Egyik szerveren lenyomtam egy tankos kört ahol segítettek nekem lézerezni így 10ből 8x mindig sikerült kilőni a helit rakétával. Furcsállották is, hogy annyiszor haltak csak tőlem. Igaz engem is meglepett, hogy még így is betalált mikor nyomta az ecm-et.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest