Hirdetés
Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #47349 üzenetére
mert ez a laptop már megvolt, a proci is hozzá, csak be kellett szerelni, meg beraktam egy SSD-t+ 7200rpm 500GBHDD-t az asztaliból a többit eladtam, amin lenne 60FPS tutira az 200eFt felett lett volna, ez meg csak kis szerelgetést kívánt, szóval a kettő között pont 200eFt volt a különbség csak reméltem, hogy ettől szebben fog menni rajta még jó, hogy megvan boxon is
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
RD4N33
tag
válasz batai15 #47161 üzenetére
"pl nekem is olyan egerem van amihez le lehet tölteni scripteket, un macrokat.
van pl no recoil macro,amivel bármilyen fegyver ! visszarugása szinte teljesen megszűnik ,amivel bárhova lősz,minden golyó egy pontba fog érkezni ."Tévhit, hogy macroval egy pontba lő a fegyver, mivel az csak a visszarúgást szünteti meg, de spread attól még lesz. Ami egyetlen egy pontba lő, az a full spread macro, ami viszont sokkal lassabb.
Egyébként rám sem egy ember mondta már, hogy cheat-elek, pedig teljesen tisztességesen játszom...[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz RD4N33 #47363 üzenetére
de ha olvastad volna, tovább kifejtetttem hogy annyit csinál hogy az első lövás utána pontba rántja az egeret.
A visszarúgás=azzal hogy a fegyver felfele vagy olyan is van ami fel+ pl jobbra húz.
A macro pont ez csinálja minden lövés előtt vissza rántja + gondolom eleve lefele is húzzza.
volt egy youtube vidi abba láttam. valaki mostanába linkelte is az eggyik kollegának.[ Szerkesztve ]
-
RD4N33
tag
válasz batai15 #47364 üzenetére
Nobody-ról ne beszéljünk....
Minden fegyvernek egy bizonyos vissza rúgása. A macro-ban külön meg van adva minden lövés, és a lövés utáni egér mozgás. Ez úgy van beállítva, hogy ahány pixelt elmozdult a célkereszt, az egér automatikusan ugyan annyi pixellel mozdul el, csak az ellentétes irányba. -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Sosem játszottam még ezzel a játékkal. Sok videót néztem róla, főleg a kiegészítőkről, és meg kell hagyni nagyon látványos. Nagyon sokan játszák ezt a gamet multiba? Mennyire időt álló a játék? Csak azért kérdezem, mert most ITT viszonylag olcsón ráleltem. Elgondolkodtam a megvételén!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Bjørgersson
félisten
válasz RD4N33 #47370 üzenetére
Linket tudsz adni a profiljához?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz Carasc0 #47369 üzenetére
hát nemsokára jön a 4, hogy mennyire lesz időtálló az attól függ mennyire lesz trágya a 4
bár szerintem már ott tartunk, hogy nehezebb összehozni egy rosszabb játékot, mint jót/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
RD4N33
tag
válasz Bjørgersson #47371 üzenetére
Parancsolj! [link]
-
RD4N33
tag
válasz devilinsid3 #47372 üzenetére
+ hogy hány játékosnak fut majd el a gépén xD
(bocsánat a dupla hsz-ért!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz RD4N33 #47373 üzenetére
Köszönöm uram.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Carasc0
őstag
Én úgy gondoltam, hogy pl. 5 év múlva nehogy az legyen, hogy nincs szerver! Szeretem a tartós gameket, mint pl. a Starcraft. 15 éves és még tolják multiban! Jó ezt nem várom el a BF3-től de azért 4-5 évet még igen.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Egy kis alkoholizálás után már nem úgy megy a játék ahogy szeretném.
-
zserbox
őstag
válasz Mr. Erikszon #47381 üzenetére
hát igen a reakcióidő
-
batai15
félisten
[link]
na végre büszke vagyok magamra -
kisza25
félisten
srácok xbox-nál hogyan tudok belépni abba a játékba ahol éppen egy barátom játszik?
-
Def26
félisten
válasz kisza25 #47391 üzenetére
BF3 -ban?
Multiplayer menü, azon belül server és jobbra oldalt friends, itt láthatod ki melyik szerveren játszik. tegnap rád is mentem, aztán leléptél.
Amúgy meg a back (vagy talán start?) gombbal tudsz barátot invitálni játékba (játékon belül). Játékon kívülről is tudsz invitálni, akkor a középső xbox gombot kell nyomni és a menüből a barát listából kiválasztani.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kisza25
félisten
-
Def26
félisten
válasz kisza25 #47393 üzenetére
Nincs chat, mert problémás lenne írni. BF3 -on belül van a squad&team menüben egy voip. még azt lehet állítani, ekkor bf3 -on belül hallod a squad -ot vagy team -et. Nincs külön chat -elési lehetőség.
Lost connection, meg most biztos lesz még, mert délelőtt valami karbantartás van.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kisza25
félisten
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs