Hirdetés
Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz devilinsid3 #46278 üzenetére
szerintem aludjál erre még egyet
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
venom123
tag
válasz devilinsid3 #46278 üzenetére
Most egy több mint 1 éves kommentre válaszoltál?
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
devilinsid3
addikt
válasz Gyula84 #46302 üzenetére
én alszok rá egyet azon nem múlik, de legalább nem vagyok kamu gyerek, mint te.. adod a jó fiút csak, mert itt szűrnek? .. battlelogon meg nem? ott meg az igazi éned van ugyan úgy elküldesz minden nap valakit kommentben, de itt te vagy a "én szépen beszélek csávó" neked kéne aludni több napot inkább
(#46304) venom123:
mi van akkor, ha még nem kapott rá választ?[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
pohár
félisten
válasz devilinsid3 #46305 üzenetére
még két sor smiley kifért volna...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
EczkE
veterán
-
Gyula84
veterán
válasz devilinsid3 #46305 üzenetére
húzzál már el a vérbe... most jó? ott is tudsz jelenteni te nagyon okos
-
Redneck
nagyúr
válasz Bjørgersson #46299 üzenetére
A hitbox pont jobb v-sync nélkül. Az igazi eSport játékosok soha semmilyen programban nem használják.
Bekapcsolásával a játékban nő az input latency, a különbség érezhető on és off állás között. A v-sync a monitorfrissítéshez igazítja a maximális képkockák számát és a képfrissítés függőleges szétcsúszását akadályozza meg, szinkronizálja.Két példa 60hz-es monitor esetén
Ha megvan a 60+ fps minden körülmények között és bekapcsolod, nem lesz elcsúszás a képfrissítésben, az input késés viszont nagyobb lesz.Ha nincs meg a 60+ fps minden körülmények között akkor rácsesztél mert ha bekapcsolod akkor szép frame-dropokat kapsz amikor 60 alá esik a képfrissítés.
Utóbbi esetre találta ki az nVidia az adaptív élsimítást mely a Geforce 6xx szériában illetve azok driverében debütált. Amint 60 alá esik, kikapcsolja a v-syncet, tehát elkerülhető a csúnya frame-drop.
Egy single játék esetében ahol nem számít vagy nem zavar annyira az input lag érdemes bekapcsolni, pláne ha kontrollerrel játszik az ember. Ha jóval több fps-ed van egy programban mint 60 akkor jó eséllyel felesleges bekapcsolni mert nem lesznek nagy függőleges elcsúszások a gyors képkocka váltás miatt.
Valakinek érzékeny erre a szeme, valaki észre sem veszi. Egy biztos. Szép a v-sync minden programnál, de multiban szvsz elfogadhatatlan az input késés.
ETOM:
Nálad smooth, nálam azzal a beállítással olyan csíkokat húz vízszintesen hogy öröm nézni
Nálam ez az érték 70-re van állítva. 65-től eltűnik teljesen a vertikális elcsúszás de inkább 70-re állítottam. Volt 80-on is de a nagyobb CQ mapok miatt nincs értelme, így kevesebb az ingadozás. Kisebb mapokon 70, nagyobbakon nagy csatákban minimum 63.zserbox:
Ha megnyomod a 0 billentyűt bejön a console, oda kell beírni, vagy ha nem akarod minden esetben akkor cfg-be! Próbálj ki több értéket 59-től 100ig, célszerű beállítani egy olyan fps értéket amit a legtöbb pályán minimumként tud a gép úgy tényleg smooth a gameplay. Input lag és vertikális elcsúszás nélkül![ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Redneck #46310 üzenetére
VSync nélkül játszok, de szerintem a hitboxnak pont mindegy, hogy be van-e kapcsolva..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Neoteric
addikt
válasz Bjørgersson #46311 üzenetére
Hitboxnak mindegy, az nem mindegy h te hol látod a hitboxot.
PSN: ne0teric_sAN
-
Redneck
nagyúr
válasz Bjørgersson #46311 üzenetére
Tudod miért nem? Egy nagy előnye van a v-syncnek pláne a középkategóriás gépek és 60hz-es monitorok esetén! Hamarabb betölti a v-sync nélküli képet mint a szinkronizáltat, ergo hamarabb látod a történést mintha 60-ra fixáltad volna. Az input lag ebben az esetben mindig nagyobb v-sync-kel mint nélküle.
V-sync nélkül előbb látod meg az ellent, és előbb tudod ráhúzni a célkeresztet, valamint pontosabban is mozog az egered.
Az ideális eset 60 hz-es monitor esetén:
60+ fps minden körülmények között, v-sync off, jó egér Draw Mouse Input ON Ja és jó ping.
Nálam pl mocskosul adja 20-as ping körül. Azért ha lenne egy jobb kártyám, még jobb lennék mert még több és stabilabb fps-em lenne. Jobb képminőséggel ráadásul!
Az is fontos ha észre kell venned a kertek alatt sunnyogó ellenfeleket!zserbox:
75 hz esetén természetesen még magasabb fps számok kellenek. 75+ minden körülmények között. 2500k-val szerintem meglesz, pláne ha medium-high vegyes beállítással használod. Bár lehet hogy az a VGA azzal a procival még totál highon is tudja de annyira nem vagyok képben a Radeont illetően[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz Gyula84 #46308 üzenetére
nekem mindegy, hogy beszélsz.. én nem jelentelek engem nem zavar, hogy ki hogyan beszél a másik emberrel, emberről csak akkor nem kell a feles duma, hogy csak én beszélek így, mert én nem takargatom a véleményem
(#46307) EczkE:
köszi, hogy megkerested
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Gyula84
veterán
válasz devilinsid3 #46315 üzenetére
Mikor szóltam rád hogy hogyan beszélsz itt?
Amúgy meg a bllogot nem értem még mindig miért hozod ide, mert aki ott van haver az itt is fórumozik szóval tudja jól én hogy beszélek szóval nem értem mit takargatok?Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
ETOM
addikt
válasz Redneck #46310 üzenetére
Nézd meg még egyszer mit írtam én vsync mellett használom az 59.95FPS-re korlátozást régi bevált trükk pont az input lag csökkentésére amiket te írsz én is úgyanigy látom és vélekedek róla. Én is próbálgattam 66 körül volt nekem is a legkevesebb kép törés, de végül úgy döntöttem használom a vsync-t és annyira nem gáz.
De kiprobálom majd újra viszont fél év vsync után lehet zavarni fogja a szememet egy apró kis kép törés is.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Megnézem hétfőn amit írtál, addig munka van és nőzés Próbáltam a parancsot, tőled jött az ötlet, de v-sync-kel még nem teszteltem. Ha ez a megoldás a dolgokra akkor jövök neked valamivel
ETOM:
De ezzel a beállítással (sok külföldi fórumon írtak erről) ugyanolyan a célzás mint v-sync off esetén? Neked milyen monitorod van amúgy? Nekem Samsung 2233BW és a BF 3 1680x1050@59,88hz beállítással megy. Nekem nem 59,88-ra kell majd állítani?Csak mert nekem most brutál módon bead mindent amit pontosan ellövök
[ Szerkesztve ]
-
-
Redneck
nagyúr
Értem! Ha minimális az input lag az még elviselhető. Alapesetben azért nem gyengén érezni Azon a felbontáson már pont lenne annyi fps-em hogy ne essen be 63-ra hanem mondjuk csak 66ra
Más:
SR98 vagy M40A5 a jobb Sniper-rifle? Csak mert az utóbbit most kaptam meg de elsőre nem vettem észre hogy pontosabb vagy erősebb lenne. A célkeresztje idegesítőbb viszontPlay Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Gyula84
veterán
-
ForRedGlory
félisten
-
mody123
tag
Sziasztok!
Éppen gép újítás közben vagyok és már csak a videó kártya lenne hátra de az lenne a kérdésem hogy ezzel a konfiggal lehet e BF3 DLC-ivel játszani mert ahogy olvastam a fórumot ott jobban eszi a gépet.
Proci:i5 3330
Ram:8gb
Vidkari: GTX260 oc
Az alap játékkal már egy ideje játszok és ott 70-40 fps között ingadozik 40 alá csak füstben megy le.
Tudom hogy a vid kari nagyon lehúzza a gépet de szeretnék majd egy HD7870-et venni majd később ha össze jön rá a pénz. Most csak annyi pénzem van hogy a prémiumot meg vegyem. A kérdésem az lenne hogy nem lenne e nagy fps ingadozás a DLC pályákon mert ha nem akkor először a prémiumot venném meg és utána majd a videó kártyát -
-
t256
őstag
válasz Redneck #46321 üzenetére
SR98 az SV98, nem?
Battlelogon meg tudod nézni melyik erősebb kaliber. Ha jól tudom mindkettő félautomata. Nekem egyik sem a kedvencem.
Ha komolyan gondolod ezekre gyúrj: L96, JNG-90, M98B.
M98 Barrett személyes kedvencem, baromi erős egy lövés 95 %-ot sebez.
Legjobb ha fejre célzol, akkor 100% a sebzés bármelyikkel.Nem tudom az utóbbi időkben a javítások mennyire változtattak ezen, de Hardcore játékmódban bárhova lősz, azonnal meghal az ellenfél.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Stunts666
őstag
válasz mody123 #46329 üzenetére
Ezt neked kell eldontened. Bejonnek-e a dlc-k palyai vagy nem. Nekem most kellene valasztanom, akkor a kartyat valasztanam, mert altalaban medalok miatt szoktam menni a dlc palyain. Egyebkent Caspian/Firestorm/kharg-on megyek. A tobbi "nem gyere be". Mikor megvettem a premiumot, akkor meg zsakbamacska volt az egesz.
-
mody123
tag
válasz Stunts666 #46334 üzenetére
Én meg már unom Caspian/Firestorm/Kharg-ot. Már több mint 100 órám van az alap játékban. Szeretném csinálni az acsivmenteket meg az új pályákat/fegyvereket kipróbálni/használni.Meg a járműveket is
Wake Island pl a kedvenc pályám volt az 1942-n az is benne van mennék rajta[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Általában fejre célzok ha van rá esélyem de nekem is nagy kedvencem a Barrett Gyönyörű puska!
Sv98-ra gondoltam igen. Jelenleg csak ezek vannak még meg. Keveset játszottam ez az oka! Azért nem mind1 hogy dragshotot mivel lövi az ember közelre és féltávolra Ha lesz időm dolgozok rajta hogy legyen egy jobb puskám. Én az a fajta sniper vagyok aki gyorsan lő és gyorsan pozíciót vált. Kempelni nem szoktam.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Valaki segítsen! Ezzel a hibaüzenettel kidobál a punkbuster: Multiple Direct3D loaded-A
Mi a fene baja lett? Eddig az égvilágon semmi baja nem volt neki.
Ötlet? -
tombar
senior tag
válasz Unlimited #46340 üzenetére
azt én is megnéztem, gondoltam jó lesz az is, de nem igazán. inkább a fórumokat csekkold meg, szerintem van pár használható, de nem néztem meg annyira őket. én driver frissítést meg játékjavítást eszközölnék be elsőnek. illetve volt szó erről a dxes radeonos hibáról. esetleg írj be a kártyád topikjába.
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
veterán
Az miért van, hogy voltam most egy pályán ahova ki volt írva, hogy no explosives/M67. Ennek ellenére mindenki dobálta, az elején én is aztán egyszer csak kivágtak a szerverről... Ez így hogy?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest