Hirdetés
Aktív témák
-
batai15
félisten
az mg36 jó support fegyó? most kaptam meg.
szerk: bizony hogy jó![ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz batai15 #48751 üzenetére
WTF?! Miért nem próbálod ki?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Dexter-2000
őstag
amúgy rajtam kívül valaki használ még fordított egeret?
Szép napot!
-
Laraxior
titán
válasz batai15 #48751 üzenetére
12es zoommal jo snipernek is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kriszpontaz
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #48755 üzenetére
Elsütsz egy ilyen szart akkora füstöt lök hogy kmről is kilőnek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Algotis
addikt
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dexter-2000 #48753 üzenetére
Most mire gondolsz? Trackball?
Laraxior: Az AT missile mellett nem is szívesen feküdnék kilövéskor, mert még a seggemről is leégetné a szőrt .
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Lassan bekészültem a hétvégére. Jöhet az éjjeli bf3.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
Küldj már egy Khaost. A dobozt visszaküldöm (komoly)
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Laraxior #48760 üzenetére
Jövő héten megyek ki megint csütörtökön. Ha gondolod tudok küldeni többet is. 1.50 euro, a rockstar meg 1.20 euro. Most sajna nem tudok küldeni mert haveroknak is hoztam. Mindenből 1db az enyém.
Tudod mit, egye fene elküldöm. Mond a címet priviben.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
Privátban rendezzük. Csak a Monsterek érdekelnek, amik nem kaphatóak itthon. Abból jöhet amennyi van
-
Roxaar
tag
Valaki jön ?
-
kriszpontaz
veterán
EZ mi a szar????
Kb 5X nyírt ki az admin, aztán ban:
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: you have reached NADE LIMIT
Supportal metrón, körberakva lőszeres ládával.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #48766 üzenetére
most ezt tényleg nem érted miért kickelt ki, vagy nem is csináltad azt ami miatt ki kickeltek?
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #48769 üzenetére
Nem értem a lényeget. Utána néztem neten, de nem bírom értelmezni mi van. Nyomultunk előre, az ellenség megállás nélkül dobálta a gránátot, én meg ahol tudtam supportoltam lőszerrel, és lőttem, meg visszadobáltam a gránátot. Ennyi volt. Nem csaltam. Vagy egységnyi idő alatt csak 1 gránátot dobhatok, az ellen meg annyit amennyit akar?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz kriszpontaz #48770 üzenetére
valoszinuleg ott is ropkodtek a kickek... ennyi. Gondolom figyelmeztetest is kaptal chatben a limitre, csak nem is nezted...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #48770 üzenetére
többféle variáció van rá:
egyrészt szerintem ez autoadmin
másrészt1. lehet, hogy percenként csak 1 gránátot dobhatsz el (vagy amennyire be van állítva)
2. bármennyi gránátot eldobhatsz, de csak percenként 1-et ölhetsz vele (vagy amennyire be van állítva)
3. az ellen lehet, hogy m320 lvg-t használt, ami nem gránát és arra nem vonatkozik a szabályez a sok szar expl. miatt lenne akik csak dobálják éjjel nappal a gránátot metron meg m320, rpg társai
a kiírás szerint téged szerintem 5x megölt az autoadmin, mert túl sokat dobáltál/öltél, majd 6. alkalomra kidobott a szerverről, ami valószínűleg kör ban, vagy csak kick volt
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
dilipok
veterán
válasz kriszpontaz #48772 üzenetére
Akkor viszont nem kell meglepodni / felhaborodni...
-
sensejke
aktív tag
válasz devilinsid3 #48776 üzenetére
Tejpor?
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
batai15
félisten
Buzerátor ea-nek nem igaz hogy nincs annyi értelme hogy megnerfeljék már azt retek m16-ot meg társait . nem igaz hogy minden tdm-en szinte már csak azzal jönnek velem szembe!
-
dilipok
veterán
válasz batai15 #48783 üzenetére
Akkor megegyszer: ha szerinted op, akkor menj azzal. Neked is ott a lehetoseg, masnak is. Ok ezt valasztjak, te nem. De azert meg nem kell sirni...
A tdm amugy is eleg gyenge ebben a jatekban. Ez nem arra van kitalalva. Mas modban meg igazan nem ervenyesul az a rettento nagy OP
-
devilinsid3
addikt
-
DeadMeat
nagyúr
válasz batai15 #48785 üzenetére
Igen az, amikor hetente min. egyszer besírsz, hogy unod az m16-t..Menj te is azzal, ha szerinted annyira OP.. De megsúgom koránt sem annyira jó, mint volt.Minden téren van nála jobb fegyver, választani lehet.(Minden téren, hogy megértsd: közel, távol, és középtávra is van nála jobb fegyver) Egyetlen nagy előnye van az a töltési sebessége.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
dilipok
veterán
válasz DeadMeat #48787 üzenetére
mar nem akartam gepelni, de kb ugyanezet irtam volna. Megy a siras ezerrel
devilinsid3: igen, szerintem is felhaborito, hogy valaki elvezi a jatekot es esetleg szereti azt a fegyvert Fuuuuuuj, mit kepzel mar. Menjen inkabb eod bottal, mert az a jani, aki azzal ol...
Na jol meg is kaptad DeadMeat. O nem is jar a forumra, csak heto 10-15 hsz-t general
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
devilinsid3
addikt
válasz DeadMeat #48787 üzenetére
minden tekintetben van nála jobb.. ja igen csak az m16-ban a többi fegyver átlag "jó" tulajdonsága van ami létrehoz egy OP fegyvert..
az ilyen m16 császárokat akik szerint ugye "élvezik" a játékot azzal, meg nem is OP annyira akkor miért nem látni más fegyverrel sosem szinte, ha "van nála jobb" ? ja mert a többit nem tudja kezelni ? értem../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
dilipok
veterán
válasz devilinsid3 #48790 üzenetére
Es ha nem tudja? Az bun? Miert ne mehetne mindig azzal? Miert kell ezen igy rinyalni? Vagy te nem mehetsz azzal?
-
devilinsid3
addikt
válasz dilipok #48791 üzenetére
mit rinyálok? ez egy vélemény.. és aki csak egy adott fegyverrel tud menni akkor arra ne azt mond, hogy így érvényesül.. az szimplán szar és semmi fikázás nincs benne
a bf4-et akkor adják ki csak m16-al és kész.. majd mindenki megy OP fegyverrel és kész, nem?/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
dilipok
veterán
válasz devilinsid3 #48793 üzenetére
Az en velemenyem meg az, hogy egy csomot rinyaltok ezen Benne van a jatekban? Benne. Te is valaszthatod? Igen. Nem valami mikrotranzakcios csodarol van szo, hogy aki fizet, az god modban olheti a nepet... Szoval ez rinyalas. Igen
Azt meg meg mindig nem ertem, miert baj az, ha valaki csak ezzel az egy fegyverrel megy Vagy csak azert nem kellene, mert azt mondod, hogy az szar? Juuuuj, hat ez igy mar felelmetesen degradalo, soha tobbet a kezembe nem veszem
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #48790 üzenetére
Mi közöd van ahhoz, hogy ki mivel játszik?Ha neki az m16 a szimpi, akkor menjen azzal.Az én játékélményemből semmit nem von le, hogy csak m16 van körülöttem/ellenem.Ugyan úgy kell vele célozni, mint mással.Ha meg nem tudsz játszani /nem érzed annyira mint az ellenfeled úgy is belőnek akármi van nálad. Nem idegesítem magam ilyeneken, kikapcsolódni megye fel, nem dühöngeni.
dilipok: egyetértek minden mondatoddal
[ Szerkesztve ]
-
Zoli54213
aktív tag
Egy kis tegnap esti pub-ozás
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
DeadMeat
nagyúr
válasz devilinsid3 #48796 üzenetére
Képzeld nem.Sőt az sem, ha rakétával ölnek meg, sem ha tankkal. Egyedül ami zavar az a repülő... De őket nagyon egyszerűen lerendezemem megyek olyan mapra, ahol air rape áldozata lehetek. Minden más ellen tudok infiként is harcolni, kivéve a jetek.Szóval még ez sem bassza el a játékélményemet, bár milyen hihetetlen.
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest