Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz tkesy #49558 üzenetére

    Az a baj, hogy sok az egység gondolkodású User. Egyedül nem lehet érvényesülni tankkal, de mással sem nagyon, de ha már 2-en vagytok és összedolgoztok és a sofőr nem megy mindennek neki szemből akkor lehet még a tankkal szépeket lőni csak hát sokan egyedül elvitték eddig is aztán 3-4 kill után kiugrottak még lőttek mellé 1-2t és ők voltak a májerek a magas KD-vel és a kutyát nem izgatta, hogy zászlót nem foglalnak. Tessék keresni másokat játékra. Nem kell klánozni, de még csak TS sem szükséges ahhoz, hogy jól össze tudjatok dolgozni. Ennek a játéknak pont az lenne a lényege, hogy az emberek összeverődjenek és támogassák egymást a "csatatéren" attól függetlenül, hogy ki infantryzik és ki járművezik.

    És te is pontosan azért sírsz mert az eddig szinte elpusztíthatatlan tankot végre megcsinálták olyanra, hogy ne lehessen vele egy egész csapatot sakkban tartani. Patch előtt 2-en Somával simán sakkban tudtuk tartani a másik csapatot. Amikor jött repülő alkalmatosság átült CITV-be és toltam a Guided-et majd vissza gépágyúba és lőtte a gyalogságot esetleg javított. Ha meg kellett én is kiugrottam pikk-pakk összekaptuk a tankot és mentünk tovább.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Aktív témák