Aktív témák

  • Ribi

    nagyúr

    válasz dilipok #44438 üzenetére

    Eleinte én is azzal szenvedtem, hogy inkább az egér senset vettem le, csak teljesen megzakant tőle a rendszer. Ahányszor meghaltam, sense teljesen elállítódott. Szóval utána mindig minimumra kellett venni, majd vissza a megszokottra. És ezt minden alkalommal. Szóval egér sense állító nem játszik.

    romi77: Ezen én is néha idegbajt akarok kapni. Szaladok, fordulok a sarkon és nem megy. Már reflexből nyomom ugrás, semmi. Egy nyamvadt kavicsont nem hajlandó átugrani.
    Másik idegesítő amikor valami konténerbe akarok beszaladni, de a lépcsőt oldalról közelítem meg. Ott is ez megy, felugrani sem tud a arra a 2 lépcsőfok magas "emelvényre". Amíg nem szemből megyek neki, addig nem hajlandó bemenni.

    Harmadik a coop masszív scripteltsége, 0 AI-val. 3ik mapot csináltuk volna hardon, ott már kicsit kell bújni, mert fekszünk, így amikor valami kapun bemegy a hummer, előreszaladtunk fedezékbe. Ettől valamiért megzakkant és kb 6-7 enema lelővése után nem jött több. Akkor valami megzakkant, mert utána mentem volna multizni, rányomok szervere join, erre indítja a single verziót.

Aktív témák