Hirdetés
Aktív témák
-
Agrox
tag
ha itt is van össznépi barátkozás mint bc2-ben, akkor Origin id-m: joey_0818
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
Muerte
addikt
válasz v!ct0y #18593 üzenetére
Kezdőoldalt beadja,felül az e-mail címem rendben,lépnék befele erre elődobja az üdvözlünk az originen marhaságot ,írjak be egy nevet,avatart válasszak stb.Beírom a régi nevem akkor nyefeg hogy ez már foglalt.EZMIEZ?Kértem jelszóemlékeztetőt,beirom a kódot amivel meg kell erősíteni akkor azt írja nincs ilyen ID,meg felhasználó.Hát b+ csinálhatok új accot sztem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Laraxior #18574 üzenetére
A burzsuj, még 5000ért tankolsz?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ADAM1337
nagyúr
Nah nekem is meglett a játék végül Zack-nek köszönhetően, olcsóért tudtam hozzájutni.
Kár hogy a battlelog törölte a friendlist-emet aki gondolja felvehet nyugodtan. -
Malachi
addikt
válasz ForRedGlory #18606 üzenetére
engem azért zavar nagyon, mert MW2-ben is mindig német szervereken játszottam, de ott sokkal gyorsabb volt sőt sokszor engem választott host-nak. vagy hogy is volt az.
szóval ez így nagyon gáz. nem is a 2-3 frag miatt amit elvesztek, de pálya váltás sok helyen eleve 40 másodperc, utána tölt még 1 percig az új, kimehetek közben keverni egy kávét, elhagy a vérszomj ennyi idő alatt. plusz tank se marad én pedig azzal szeretek a legjobban zúzni.
amúgy a játék nagyon jó, tetszik, sok még a fogalmatlan rohangálás de egy-két helyen volt már rendes csapatmunka, ráadásul a pályák közül 4-et még nem is láttam...szóval jó lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
reset
senior tag
Most hozta a futár a LE verzsönt. Póló. fémdoboz nincs, viszont karcolódások sincsenek...Megy már fölfele
-
Laraxior
titán
válasz wwenigma #18610 üzenetére
V6. 3000ccm... epphogy lotyog valami az aljan
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mukorka
addikt
"We are going to perform maintenance to improve stability for all platforms on our servers. Therefore, online connectivity will be down from 8:00 to 9:00 UTC. Thank you for your patience."
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #18611 üzenetére
Origines listat at tudod masolni es akkor nem kell egyesevel...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Laraxior #18617 üzenetére
Jah meg van, csak ált xfire-t használok (ott van ss, video record is meg minden ami jó), ahogy lesz rendes xfire az origin-be nem leszek elérhető soha.
Meg volt aki csak blogon volt meg origin-en nem is, nah mindegy.
Örülök h megoldódott és hogy csak te nézted be a bankos cuccot. -
Edem05
őstag
-
Mukorka
addikt
Na most voltam 500 tickettes szerveren 64fős CQ-ban. Végre kibontakozhatott a harc
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
mcwolf79
veterán
válasz Malachi #18613 üzenetére
Szerintem a "hiba" egyénfüggő. Nekem semmi bajom a töltési idővel (RAID0). A connect-álás is elég gyors, pedig nincs bajnok netem (3/256). Mindig lesnem kell a kezdőrészt 15-20 mp-ig, míg kezdődik a harc.
Eméxem anno a BF2 miatt bővítettem 2 GB-ra a RAM-ot. Mindig első vagy második voltam a pályán,és mire az ellen "beért", már egy repülővel kevesebb volt szegénykémnek
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Mrdevil
addikt
Srácok, aerot néztétek, itt is annyira befolyásolja, mint a betaban? ( persze csak annak akinek nincs túl sok Vram )
Nekem az 1gigás gtx460-nál elég sok FPS-t dobott a betaban.
Itt is kikapcsolom, de konkrét FPS különbségeket még nem néztem.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Erdei88
veterán
Akik orosz BF3-at vettek, nekik sikerült a nyelv váltás?
Itt írnak róla, haveromnak szeretném megvenni, nem akarom hogy megszívja -
Danndi
tag
volt aki már kikapcsolt aero-val mért fps különbséget???
-
mcwolf79
veterán
válasz Malachi #18623 üzenetére
Arra gondoltam Én is,ha nem is jött le a hsz-emből.
Amúgy Nekem elég "ratyi" netem van,de egyvalami,ami nagyon jó benne : a pingidők nagyon faxák. Letöltés/feltöltés nem olyan villámgyors (3/256), de multira a ping ugyanolyan fontos (ha nem fontosabb) ,mint hogy 20/20 Mb-es netem legyen. És elég stabilan hozza is , ninc sbenne ingadozás.Danndi:
Annak hozhat plussz fps-t,akinek pl. 1 GB-os VGA-ja van. Ott lehet jelentősége, hogy nagyobb mozgástere van a proginak a VRAM tekintetében (szerintem).Más:
Nekem a következő tesztem a BF3-mal az lesz,hogy megnézem,hogy a CPU órajelének csökkentése miként hat az FPS-értékekre. Persze a minimum fps-t megdobja, de ha mondjuk leesik 60-ról 58 fps-re egy alapórajeles 2500K-nál (a 4 Ghz-re húzottal szemben) ,attól még nem megyek a falnak,és a fogyasztásban azért hosszú távon megmutatkozik az a 40-50 W. Kérdés, hogy mennyire szolgálja ki az SLI 570 GTX-eket[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Amúgy nektek sikerült már akár csak egyszer is olyan szerverre kerülni ahol játszható volt a játék? Éjjel aktiváltam, bejutottam és azóta még egyszer sem kerültem olyan játékba ahol ne LAGG-GG-GG-GG-OOLT volna brutálisan...
Oké, hogy BFBC2-ben is megszoktam már a 100-120 körüli pinget, de ez már túlzás... non-stop rángat. Az open beta alatt (amit elvileg 8 millióan játszottak) bezzeg nem voltak ilyen súlyos problémák ezzel.
Pedig csak Európai szerverekre keresek rá.
-
mcwolf79
veterán
válasz Stauffenberg #18630 üzenetére
Nálam előfordult, de azért legtöbbször jót játszottam.
Türelem GYermekeim!Ma jelent meg hivatalosan, várható volt, hogy összefossák magukat a szerverekForRedGlory:
Én leírma Neked a lényeget:
MÉSZ OSZT LŐSZ MINDENKIRE,AKI MOZOG! AMI NAGY ÉS FÉMBŐL VAN,KERÜLD EL JÓ MESSZIRE!!!
Ez a lényeg[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
válasz Stauffenberg #18630 üzenetére
Nekem este egy szerver nem laggolt ( HUN - és nem reklámozok más oldalt ), a többi mint a gép.. de most volt performance karbantartás... kíváncsi vok
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
ForRedGlory
félisten
Valaki linkesített ide egy brutál angolnyelvű kézikönyvet a Battlefield 3 Collector's Edition: Prima Official Game Guide-ot... Emlékszik valaki rá ki volt? Keresővel sem találom
-
medvezsolt
senior tag
Azért arra vigyázz, hogyha ezeknek a régi nosztalgia játékoknak a filingjét keresed, akkor csak óvatosan. Nem ugyanaz ma már a piac. Eszméletlen jó játék lett. De filingben inkább 40% BF2 60% BC2
(#18632) L_ajos Az ilyen karbantartásokról honnan lehet értesülni? te honnan tudod?
[ Szerkesztve ]
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
-
mcwolf79
veterán
válasz medvezsolt #18634 üzenetére
Na majd a Back to Karkand-os pályák kicsit felelevenítik az igazi BF2-es hangulatot
-
Shurycen
tag
Szevasztok!
Szeretnék a bf3mal coop-ban játszani! van e erre lehetőség? mert ha igen akkor (ha kell ) megvenném és az unokatesóm is és akkor tudunk játszani, tehát nem szerveren akarunk tdm-elni vagy hasonló, hanem van egymás után következő küldetés amit ketten tudunk nyomni? mint pl fear 3 volt vagy ilyesmi?!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz medvezsolt #18634 üzenetére
Nekem tetszik az irány, mert a BC2-t is nagyon szerettem. Egyedül azt tartom kicsit hiányosnak, hogy nincsen főparancsnok aki a harci műveleteket koordinálhatja, míg a BF2-ben emlékeim szerint volt ilyen is. Megvolt a squad rendszer azon belül egy squad leader és a főmufti ezeknek a szakaszvezetőknek dirigált. (Nagyon rég volt már, lehet kicsit elferdültek már az emlékeim).
De ezen kívül eddig tetszik ez az új Battlefield. Pedig én mindig kiakadok azon ha valami casualizálnak, de itt szerintem ez valahogy egészségesen zajlott le. Nekem feelingre egyáltalán nem jön át a BF2. Végig azt érzem, hogy ez egy 64 főre bővített BC2. Amit csak azért nem bánok, mert a BC2-t is szerettem már.
-
ForRedGlory
félisten
Valaki CO-OP?
ForRedGlory a B3-as nickem
-
jokeman
aktív tag
-
Zolás
addikt
Végre install. Muitán sikeresen elküldtem a búsba a futárcéget és az 576 mailcimére is küldtem egy kedves levelet, meglepetésemre külön kihozta egy fiatal srác egy fekete személykocsival. Elég baj hogyha nem verem az asztalt, és nem vagyok bunkó, akkor le se szarnak.
Mindenesetre annyit tanultam az esetből hogy 576 ezentúl soha többet. Még a konzolokszervize is kiküldte szerdán, pedig vagy hatszor lemondtam, mert ne limited. Ezentúl inkább CDG lesz, a fémtokot sajnálom egy kicsit, mert az L-es póló még az unokahugomra is kicsi lesz.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Geryson
addikt
Mesterek! Tegnap 2 nap B2-ös haverom mesélt erről a harmadik részről és megnézve videókat teljesen beleszerettem, azt hiszem ma meg is veszem.
Amiben kellene még a véleményetek (most a haverjaimat nem érem el). Ez egy ilyen rohanós CoD tipusú játék (már amikor katonával vagy), vagy lehet olyan kicsit ésszerűbben is játszani, gondolkozva, taktikázva, ami inkább az én világom (napi szinten tolom a GhostRecon-t). Hogy kell amúgy elképzelni, van sok mászkálós pálya, vagy nincs sok, de van repülős, autós, kutyafülés? Természetesen itt nem a multiplayer missziókra értem, hanem a sima AI-sra, ha egyáltalán van ilyen...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
oxide24
csendes tag
Egy kis segítség kellene a játékmenetben. de lehet hogy egy hatalmas bugba ütköztem rögtön az elején :-(. A metrón amikor haladnék tovább az egyik ajtó elvan torlaszolva egy shotgunnal. Jelzi is a játék hogy valamit csinálnom kellene vele. De nem csinál semmit!
Nem tudom felvenni stb...beszarás, ezért adtam én ki pénzt :-(??? -
Oppenheimer
nagyúr
Valakinek nincs kedve CO-OP-ozni?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
H.Ezredes
őstag
Mindenki játszik én meg dolgozom Este ha hazaértem elindítom végre
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Single > Operation Comrades.
Vasútállomáson a nuke dealert kéne jégre tennem kézitusában, de hiába követem a HUD utasításait (E > LMB > SPACE), az emberünk padlón, majd amikor megragadnám hogy ledobjam a vágányokhoz, akkor elkapja a kezem és mindig én kerülök a sinekre és a mentrendszerinti kilapít.
Hol a hiba?
Előre is köszi!
Üdv, Gallowgater
Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 16GB // MSI GTX 1070 gaming X // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // Corsair AX850 // Corsair 600T White // Corsair SP2500 // Roccat Tyon // Isku
Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest