Hirdetés
Aktív témák
-
frango13
aktív tag
EA acc régió választásnak lehet hozzá köze? Nekem USA-n van.
:)
-
Zohan
senior tag
válasz madgie #18047 üzenetére
én sem mókoltam semmit... csak telepités és ma kora délután már engedélyezte is a játékot magától.
egyéb: bf3.exe hibát okozott és leállt... nos én ezzel szenvedek mert kb 5-10perenként kifagy a game :S
[ Szerkesztve ]
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
Malachi
addikt
hm, fura. nekem ma simán elindult minden trükközés nélkül. PB-t frissítettem, egy ideig jó volt, most megint percenként ledobál minden szerverről.
na szerintem hagyom, ez így nem lesz jó. lehet, hogy hiba volt, hogy feloldották a régiózárat egy időre és most azért dobál le minden szerverről. majd holnap meglátjuk, hogy megy.
vagy most éjjel 1 után.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
nekem is megy pedig tegnap 28-t irt.
pb-t hogy kell frisiteni?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HollyBoni
veterán
Mi olyan jó abban a repcsis küldiben?
-
feka007
veterán
válasz Laraxior #18024 üzenetére
Ja, hajaz is kicsit az MW2-re a single, csak van egy kis különbség már a kettő között, vagyis inkább rohadt nagy különbség. (BO-t nem említem, mert az visszafejlődés volt az MW2-höz képest)
De amit itt írnak egyesek, hogy szarok a fegyverhangok stb.. Mert ők már csak biztos tudják lolMilyen hosszú amúgy a single?
-
Laraxior
titán
válasz feka007 #18057 üzenetére
Érdekesek a fegyverhangok én úgy mondanám inkább. Azért egy AKnak nem így kellene szólnia, MW2ben elég hiteles hangja van. BOban megint egy halom szar, itt meg az összes olyan furcsa, mintha visszhangozna a fegyver... Viszont a G3nak jó hangja van
Ill. én csak az automatákat mondom ilyennek, mert tegnap pölö lőttem az 50-essel az autóból, az nagyon durvafogalmam sincsen milyen hosszú. nem vittem végig, és így már nem is fogom, mert már töröltem, ez a szar meg még nem indul
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Felraktam a játékot, aktiváltam a kulcsokat, azonban egyrészt nehezen tudok bejutni szerverekre, másrészt ha benn is vagyok, max 2 perc!
Ledob. You have been disconnected from server üzenettel kidob az asztalra. Ilyennel találkozott már valaki? Mit kellene tennem?
Előre is köszönöm a tippeket.
Ja és még valami. Mikor patch-eli a game-t?
Nem néztem az installt, csak annyit láttam, hogy már játékra kész a game. Az install végén patch-eli is magát? Mert nem tapasztaltam, hogy kérte volna a telepítését külön.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
PH szerveren nincs Punkbuster?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
boogie84
veterán
Single player-ért nem szívesen adnék ki lóvét, de ez brutális!!!!!
Tankos részen vagyok, eddig nagyon szépen fut a játék. Néha néha egy egy RPG becsapódásnál esett le 38 fps-re egy kis időre. Átlag 60. Nem akad, nem szaggat, nem lép ki a játék.
Eddig meg vagyok vele elégedve maximálisan!!! Eddig jó vétel!!Originből nem lesz vmi végleges verzió?? Extrém gagyi ez az ablakos módszer... Steam ennél jobb!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Laraxior
titán
válasz HollyBoni #18068 üzenetére
nemigazán... már a betában is tapasztalható volt. Használni kell a hangtompítót.. sok előnye van úgyis. többek között pont a hangnál
-
ch003067
addikt
Nálatok is van olyan, hogy egyes szerókról kidob ?
-
Laraxior
titán
válasz madgie #18072 üzenetére
-
ch003067
addikt
válasz WongFeiHong #18075 üzenetére
Nálam is így van... Nem tudom mi a fene van
-
apollo12
veterán
na estére meg lesz a game, csak orosz alapbol, de majd angolra teszem
-
HollyBoni
veterán
válasz Laraxior #18076 üzenetére
Itt szebb hangja van. Csak azok a csúnya tactical kiegészítők ne lennének rajta..
Szerk: Mondjuk ez 74,annak szvsz szebb a hangja,a 47-nek a nagyobb kaliber miatt kicsit karakteresebb.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz ProEvoFan #18081 üzenetére
Lefekszem korán, és felkelek 01:00-kor. Úgyis 4:10-kor kelek melóba menni. Előtte meghozza a munkakedvem a háborús feeling
-
creedszl
aktív tag
Engem gyakorlatilag minden szerverről levág.Pedig délután még ment rendesen.
Hulligaaan
-
gainwardgs
veterán
Ph-s sero neve??
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Lala6
őstag
Na most akkor megy a játék, vagy nem?
Hazaértem, feltelepítettem és azt mondja, hogy még nem tudok vele játszani, majd holnap jelenik meg. -
pszichiater
senior tag
Jártam ma a mamut2-ben, de ott csak a sima verzió kapható. Limited Editiont PC én nem-igen találok. Lehet ezt valahol kapni? Vagy originről letölt az kész...Mondjuk ott is pre-order van egyenlőre. Ha vót már akkor elnézést.
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Balázs9503
tag
sziasztok
feltelepítettem a gemet és a megjelenés dátumnál a 28-adikait írja be kellene jelentkezni a btllelogba -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Dantenero72
aktív tag
PC-re vannak singlepalyer achievementek? Vagy csak konzolokra?
-
HollyBoni
veterán
válasz Balázs9503 #18090 üzenetére
Ja.
-
sith7
nagyúr
nekem dátumellenőrzésnél megakad ... nem enged játszani
-
xavix13
őstag
Amúgy Caspian Borderen lelehet rombolni a tornyot?
És ha igen hogy?[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
oxide24
csendes tag
Nekem sem megy a telepítés, az origin telepítése után amikor a játékot telepítené nem enged tovább :-(
Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest