Hirdetés
Aktív témák
-
-
mcwolf79
veterán
Ma tudtam egy picit repkedni (egészen addig,míg konstatáltam,hogy az unokaöcsém tönkrebaxta a joy-omat). A repcsik alapból ilyen lajhár disznók, vagy ezt lehet javítani a joy érzékenységének növelésével?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
SPY0817
aktív tag
válasz Scholes9 #18401 üzenetére
Szerintem jobban jártak volna ha nem adnak ilyen pontos indőt.. mert így borzalmasan lelesz terhelve szerintem a boltból ahogy az emberek hozták el a DVDket jobban jártak volna ha azt az ütemet választják sokkal nagyobb lett volna az intervallum..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Zamery
senior tag
válasz nemtabo #18406 üzenetére
Ízlések és pofonok!
Annyira jó hogy nektek már megy a játék, meg működik a multi! Én csak a telepítéssel 1,5 órát szenvedtem, most meg nem megy az aktiválás! Hol lehet panaszt tenni? EA support oldalra nem enged belépni, vagy oda külön kell regisztrálni?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
SimonYana
addikt
Nektek is kifagy az origin?
Nekem elég sűrűn.
Eléggé megvariálták ez a BF3 belépést az elődjéhez képest.
Mondhatnánk sz@r. A játék tetszik.® SimonYana ®
-
-
SimonYana
addikt
válasz apollo12 #18412 üzenetére
Hát dolgozzanak is rajta!
2011-et írunk.
Vannak lagok is rendesen , ha ezt annak nevezik , mikor vissza ugrik a kép .Scholes9
Reméljük a legjobbakat , mert nagyon jónak tűnik a játék!
Itt a hosszú hétvége.
Most az sem baj ha sokszor halok meg. Hisz halottak napja lesz.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
gordonfreemN
addikt
ÉÉÉsss mehet!!!
A visszaszámláló szerint lehet regelni...[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
H.Ezredes
őstag
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
SimonYana
addikt
-
fornettisuti
veterán
Át lehet-e rakni a késelést "középső egérgombra"? BadCompany 2-ben is ott van ebben is oda kéne tenni valahogy.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
apollo12
veterán
-
boogie84
veterán
Végig is toltam a single-t, nem volt rossz!
Picit hosszabbra számítottam, ennek ellenére élveztem. Grafikailag akadásmentes volt! Semmi kilépkedés, villogás. Nálam eddig nagyon bejött.SPOILER
A végén mikor visszakerülök a vonatra és átugrom a másik vagonra, akkor nem lőtte ki a mókus az ablakot. Csak mission restart után.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
gordonfreemN
addikt
-
apollo12
veterán
válasz gordonfreemN #18427 üzenetére
várj
majd fogod tudni aktiválni
per pill 2million akarnak egyszerre kb ki kell fogni a jó pillanatott -
Memphis79
aktív tag
Háát sztem aki csak az 01:00-ra vár az-menjen nyugodtan aludni
-tuti csak felbaxxa magát mert így vagy úgy fog csak működni-ha fog
-szóval csodát senki ne várjon tuti kell neki pár nap mire beáll minden rendesen(mint anno a bc2 esetében-mennyit kellett szívni vele fúú )[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
oxide24
csendes tag
Sziasztok!
Épp telepíteném a játékot DVD-ről az Originen keresztül de amikor a CD kulcsot kéri nem enged tovább és kiírja, hogy ezt a kulcsot már felhasználták. Este elkezdtem már telepíteni de akkor sem engedte. Szerintetek ez a mostani probléma oka vagy tényleg más használja a CD kulcsom :-)?
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #18427 üzenetére
Ezen az üzeneten kívül eddig minden klappol, elfogadta a kulcsot, telepít. Akkor sima ügy már, nem?
Origin nevem Szirup, ha valaki van olyan kedves és nem utál, akkor felvehet barátnak, próbálkozom én is, csak még nekem elég új a rendszer.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Stunts666
őstag
WinGab Originen/Battlelogon... Ha akartok vehettek fel sorban...
[ Szerkesztve ]
-
Zamery
senior tag
Én ezt feladom mára! És inkább nem minősítem keresetlen szavakkal a helyzetet!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
oxide24
csendes tag
Basszus ez hihetetlen. Most meg leakarja tölteni a netről az egész játékot ahelyett hogy feltelepítené DVD-ről. Komolyan mondom 2011-ben egy ilyen kupac sz@rt én még nem láttam!
-
apollo12
veterán
nem bírom legyen 1 óra
-
Winne
nagyúr
válasz oxide24 #18439 üzenetére
Sok esetben az újbóli telepítési próba megoldja, vedd ki és tedd be újra a lemezt, miközben fut már a kliens és úgy próbáld telepíteni. A frissítéseket úgyis lehúzza majd hozzá, steamen pl úgy néz ki ilyenkor, mintha 0-ról telepítené, pedig csak az összes fileon végigmegy 0-ról és azt frissíti, amit szeretne.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
SPY0817
aktív tag
engem bengedett semmi aktiválás vagy nem tom egyszer rányomtam hogy play és rögtön nyomta battlelogot ..nem karikázott
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
istifatfater
csendes tag
Valaki meg tudja mondani, hogy a CD Galaxistól kapott extra DLC-ket hogy és hol lehet aktiválni? Mert amit kaptam papírt, azokon csak a kódok vannak rajta és semmi leírás az aktiválásról...
-
polonic
félisten
válasz istifatfater #18446 üzenetére
Originbe írd be a kódokat.
-
Stunts666
őstag
válasz istifatfater #18446 üzenetére
Origin/Termékkód beváltás
-
ForRedGlory