Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
Na szoval, lenne egy kerdesem, nem pont ebbe a totyikba valo, de en csak itt ismerem az embereket es tudom hogy maskim es myloo kenik a temat, meg ha jol lattam lacitol sem idegen a dolog...lenyeg > van egy gep amit ajanlottak vetelre es tanacs kene, megeri-e, tudom-e majd fejleszteni stb
Amit kihamoztan...
Elso ranezesre ez egy Packard Bell gep, nemtom ismeri-e valaki, itt kint azert lehet kapni...mellesleg a haz nem tul nagy es vinyonak sem volt tul sok hely belul
Alaplap : ezt csak az oldalanak elszedesevel tudtam megallapitani mert az everest nem akarta megmondani > MSI N1996 , szerintem nem egy jo alaplap, az mindenesetre tuti hogy ramnak csak ket hely van
Proci : Intel Core2 6400 2.13GHz
VGA : elvileg ATI Radeon x1950 Pro de ezt sem irta ki az everest, lehet a fos vista miatt ami rajta van
Memoria : 2 db 1024MB-os ddr2-es 633MHz-es
van meg hozza egy 19"-os flat monitor...amire meg nincs is szuksegem
hat nemtom...szerintem ezt megvennem nem erdemes,de azert varom a reakciokat...bar ocso...viszonylag
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest