Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Én ma nem leszek este, mert holnap vizsga lesz, ha sikerül jövök továbbra is ha nem akkor hnyagolás lesz a BF-ből...
De egy kicsit most felnézek mi a helyzet. -
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #9201 üzenetére
Jó lenne nem hasalnál el, mert mi lesz velem a helizés terén?
Predátornak nincs ennyi türelme
Sok sikert holnap!Logitech hardware tester
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9202 üzenetére
Inkább azt mondjad, milyen zenét szeretsz, mert vétek lenne ebből a mai játékunkból nem csinálni egy jó kis videót. Az az Oman-i kör nagyon durva volt, főleg az a bizonyos bombázó lelövés ott. Még a Battlerecorder demóban is alig bírtam követni a repcsit, úgy kanyarodott. Már 3 perce másfelé figyeltem, mire megszólaltál, hogy "Lelőttem a repcsit!" Mondom fasza... Nem csoda, hogy ezek után még lebombázni is megpróbáltak minket.
-
Pedro78
senior tag
Na, sikerult magamat bannolnom a classrol, egy csira gyerek miatt aki raadasul folyton baserapelte a masik csapatot...ezert egyszer lekaptam en a levegobol, utana mar csak azt lattam hogy folyton punishol...majd a vegen banra vagott a szerver...
[TRD] PK nickel jatszott a csavo...ezt csak az illetekeseknek
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
-
MohaMárk
aktív tag
Mennyit sírtok egy bcző miatt csak röhögni tudok rajtatok.
Ti vagytok bénák és Ti hagyjátok hogy ezt megtegye veletek.Ti belőletek se lenne jó admin
mindenkit kickelnétek aki megöl titeket. -
Pedro78
senior tag
válasz MohaMárk #9211 üzenetére
Senki nem sirt miatta, csak megemlitettem, hogy megint belefutottam egy ilyen gyokerbe..
Tudod en elvbol nem szeretem ha a fobezt tamadjak, szerintem az egy szanalmas kis kocsog aki arra elvez el hogy a spawnolo emberkeket lovi, raadasul csapattars volt a csavo, en kinyirtam majd inditottam ellene szavazast, de az ellenfel szerint maradnia kellett...amugy meg meseld mar el okoska, hogy ha mar csak a fobazisotok van akkor mit tudsz tenni a rape ellen? szerintem te tudod a legjobban hogy semmit, hiszen nagy a gyakorlatod a temaban...
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9210 üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogy kettőnk játékáról ha akarnék sem tudnék skilltelen videót csinálni. Na jó, azt a pár falefejelős manővert lehet, hogy nem nagyon kéne reklámozni.
Igaz, ami igaz, ahhoz hogy egy többperces videót kizárólag ultraskilles lövésekkel/jelenetekkel tudjak megtölteni, még sokat kell együtt játszani, de ha ilyen ipari mennyiségben szedegetjük le a heliket/repcsiket, mint tettük azt a hétvégén, akkor nagy probléma ezzel sem lesz. Mellesleg nekem a számtalan repcsi-/helilevés ellenére az a Dragon Valley-s tank kilövés tetszett a leginkább (persze csak az Omani bombázós után, bár abból nem sokat láttam), szegényt nagyon kiszedtük a biztonságosnak vélt fedezékéből. Szóval ha egy ízig-vérig skilles videót még nem is tudnék csinálni, de egy hangulatosat már bőven. Na mindegy, majd meglátom.
Én szeretem nézni az ilyen videókat. Itt van pl. ez a videó. A skillt gyakorlatilag nagyítóval kell benne keresni, ennek ellenére nekem nagyon tetszett, mert kifejezetten hangulatos. Jó zeneválasztás, aztán ennyi az egész. Nem kell ennyire skillcentrikusnak lenni, szerintem anélkül is lehet szórakoztató videót csinálni. Az meg hogy esetleg valaki "lelowskillez", hát annyi öröme legyen. Max. majd irányítsd hozzám, aztán majd jól leoltom.
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9221 üzenetére
Ott még egy kiskocsi is lőtt ránk, így is-úgy is meghaltunk volna. Viszont volt ott egy sokkal viccesebb jelenet is. Amikor a Cobrával próbáltál felvenni, de időközben észrevettél egy másik helit a gát túloldalán, átültél a gunner helyére, kilőtted a rakétát, de a heli meg elkezdett esni lefele. Amíg Te a rakétát irányítottad, a heli szépen esett lefele, és tetőtől talpig végigsmárolta a gát falát. Először nem vágtam, min röhögsz, de mikor megnéztem a demó fájlt, azt hittem, befosok a röhögéstől!
-
HDR renderin
senior tag
F@xom ki van már b+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Class-on megint sz0pt@ a f@xt egy b.zi hacker,rohadna ki a bele!
SUPER-on ugy szintén!
1 lövés G36E-ből és pápá,de amikor én lövöm őket semmi baja nincs!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #9223 üzenetére
Én is tudtam annó lőni G36E-vel, de ma már nem nagyon megy...1 ár elég volt 8-10 emberre...most meg pfff.
Ma tényleg hackerek voltak fent ezt én is tanúsíthatom...tépsz helivel mint állat és kiszed M95-telúgy hogy 200m magason vagy...a láthatáron kívül Mi-28-cal pontosan tudta hová kell lőni a gépágyúval láttam végig mert az előttem lévő 3 embernek 1-1 lövés kellett a halálhoz, enyém a 4. De nem láttuk a helit csak azt hogy jönnek a golyók. FAV-val leszed akárhogyan is pörögsz a helivel láthatáron kívül...ilyenek... artyeső, kocsieső stb. -
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #9224 üzenetére
Azt mondom szoljá rám xfireen és megyek megleckéztetem őket.
De infi cheterek ellen ne hívjá.Conqestbe nem lehet annyire csalni szinte sehogy. -
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #9224 üzenetére
Szeva!
Akkor sikerült a vizsga, ugye?
Classon csalók? Miért nem írod fel a nevét, aztán szólsz adminéknak.
Legalább legközelebb nem tudna feljönni.
Aztán szépen lassan elfogynának.Logitech hardware tester
-
keszegduda
őstag
válasz gabipaci #9226 üzenetére
Hy!
Szerintem egész jó lett a vizsga, szóval leszek, de még van hátra 2 úgy hogy még ki tudja mi fog történni.
A Classon voltak a csalók pontosan akkor jöhettek amikor Fonak lelépett és ezt akkor tudtam már amikor kiszednek a semmiből 1 lővéssel. Pl.: P90-el jó 50-60 m-ről 4-5 embert kb. 4 sec alatt kinyírt...1 lővés persze. Vársz a MIG-re és a középső bázisról, ahol van az a nagy daru onnan kiszednek egymás után távcsövessel...elfutottam mégmesszebb majdnem a pálya szélére, nem láttam semmit és még mindig eltalál...(előtte spottoltam onnan tudom)
Lopták a helit az MI-28-at ott feküdtem a kerítés mellett, első dolga az volt hogy odafordult és már lőtt is...futottam jobbra ekkor még nem láthatott, mert nem szállt fel és folyamatrosan követett a gépágyúval... lehetne ezt még sorolni...aztán kaptak F-35-tel... de ha mögém került nekem sanyi...szóval egy rohadt csaló volt min a 2.
egyszer lekempeltem őket a bázisukon, mert velem megjátszották vagy 20X és egyből 200%nuub stb. duma... -
HDR renderin
senior tag
válasz gabipaci #9226 üzenetére
Timelritter997 volt a csalo,még van képem is rola!
Elcsortam a MIG-29-t és M95-et lőtt ki,amikor fele energiája volt a jetnek!
jah meg a Jackass nevű emberke is csalt![ Szerkesztve ]
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9229 üzenetére
Ilyen nevű ember nincs is.a bf2s szerint.
-
HDR renderin
senior tag
válasz MohaMárk #9230 üzenetére
mert még nagyon kezdő rangja van,és a bf2s.com még nem regisztrálta a csávot:Tempelritter997
És itt a másik cheater barátünk:[10th]Jackass
[ Szerkesztve ]
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
HDR renderin
senior tag
itt a tőlem készített kép:[link]
-
MohaMárk
aktív tag
Ne mondok semmit inkább rá.
-
HDR renderin
senior tag
de sokan irtak!!!
-
MohaMárk
aktív tag
Paci!! Kéne egy segítsség egy régi bf es ismerősömnek.
Hogy is kel játszani ilye nagy monitorral? vmi parancssorrral? hogy lehet megadni neki a felbontást amit szeretnél? -
gabipaci
őstag
válasz MohaMárk #9235 üzenetére
Az hogy mekkora a monitor, semmit nem jelent.
De a 16:9 vagy egyéb méretarány torzítja a bf2-t játék közben.
Ezt vagy elfogadja, vagy letölt egy progit, aminek nem ugrik be a neve, és azzal be lehet állítani a széles képernyőt.
Én kipróbáltam, semmire nem jó.
Úgy néz ki a kép, hogy középen tökéletes a méretarány, és ahogy közeledik a széle, egyre jobban meg van nyújtva.
Mondjuk ha bejön egy ember középen, teljesen jól néz ki, és ha elfordulsz, kikerül szélre, akkor a magassága megmarad, de kétszer olyan széles. Meghízik...
Szóval felejtős szerintem.
Inkább barátkozzon meg az enyhe torzulással amit alapból kap.
Szóval max felbontás a bf-ben és kész.[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9238 üzenetére
Ezt hívom skillnek.
-
MATEO6600
őstag
válasz keszegduda #9228 üzenetére
Majd holnap akkor én is beszállok egy kis BF-be.
-
HDR renderin
senior tag
milyen jot szenvedtem a lacival most CLASS-on!
Elvoltunk ketten!
Heli harc sima rakétával,meg TV!
Meg olyat csináltunk hogy a laci jött a reptérhez jettel és amikor odaért hozzám akkor ő kiugrott és meg gyorsan be!
ZSIR volt!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
HDR renderin
senior tag
meg elbeszélgettem kis_fonakkal is!
Jetet meg amikor csak lassan jön akkor tudom lelőni,ha gyorsan jön akkor nem!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #9243 üzenetére
Ideje kiismerni a snipert, pl holnap ilyen időtájt...kíváncsi vagyok a szórására, mind a 3-nak.
-
gabipaci
őstag
válasz HDR renderin #9244 üzenetére
Miről beszélgettetek el?
[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest