Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz kBagyula #897 üzenetére
Nem vágja ki! Nekem is fent van 1x sem szólt érte a PB! Eddig két féle magyaritással találkoztam, illetve, az EF-AF-nek (vagy az SF-nek ) asszem van külön is talán. Az eslő kb 65%-ban van ''kész''. A másik szinte fullos, de van 1 hiba benne, a ''Q'' gombra előjövő üziknél kettőnek a szövege megegyezik.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
mcmike
őstag
válasz kBagyula #899 üzenetére
Biztos hogy RANKED-re másztam fel, mert a szűrő feltételek között be van jelölve folyamatosan (mióta fent van a játék) a RANKED opció...
De mintha ''befagyott'' volna a profil-om egy része... Úgyanúgy nem vagyok képes megszerezni pl. a Engineer Badge-t sem már hónapok óta, pedig azzal nyomom a legtöbbet (azaz engineer-el). Volt olyan kör hogy 14! (vagy több) repair pontot szedtem össze -> Engineer Badge-hez összvissz 5 repair pont kellene -> Badge sehol...
stbstb...
Mindent rendesen számol: Pontokat, még Ribbon is jött legutóbb, de Badge-et már hónapok! óta nem kaptam újat...
Van valakinek ötlete? Nem találkoztatok esetleg hasonlóval? Az a baj hogy így hamarosan el fog menni a kedvem a játéktól...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
HEMP
aktív tag
Halihó, segítség kellene havernak:
feltettem a gamet, +patch, +mappack, indítanám, de mintha vidikártya gondja lenne, elfeketedik a kép és annyi... A vidikari egy Geforce 5200 128MB rammal. Tud valaki ötletet?? (a bfhelpet már átnéztem, ott a frissítési frekiről beszélnek, de az nem ad megoldást!)
Köszi!''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
mcmike
őstag
Hali!
FX5200 / 128MB-on futnia kell, már raktam fel ilyen gépre. Igaz sok köszönet nincs benne, de megy. Amiket ellenőrizz:
1. Legújabb driver + DirectX9C
2. Kodek csomag legyen fönn, mondjuk K-Lite (ha még az intro videó sem jön be akkor valszeg ez a gond), vagy ha minnél többet akarsz vacakolni akkor csak azokat a codec-eket telepítsd amiket használ...
3. Ha ezek után sem megy akkor: Töltsd vissza a Deafult Profile-t, nekem volt már ilyen gondom...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
HDR renderin
senior tag
-
HDR renderin
senior tag
olyan x@r a netem hogy lassan pecsenyét sütök rajta.
kidobom lassan aztán vigyék a francba.......Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
Filthy.L
csendes tag
Hali mindenki! Volna 1-2 kérdésem. Megvettem a bf2-t,és fölmentem 1 serverre (mindent föl raktam tört szervereken játszottam 1 jó ideig úgyhogy minden meg van. patch...) 160-as ping. Oké. Fölmentem 1 másikra 230. Még jobb. Találtam nagy nehezen 1 servert ahol 40-es pingem volt. Kérdés 1. Az miért van hogy a servereken amikre belépek 160+ pingem van?
Kérdés 2. Azt miért csinálja,hogy servert akarok keresni össz-vissz 24 servert hoz le? A gyári beállításokat hagytam csak a ranked-et X-eltem be. Mee az kell :p Eddig jó volt,1ik napról a másikra megbolondult. Valaki segítsen lécci mer kezdek ott kenni hogy széttöröm a f*szba a dvd-t pedig csak pár napja vettem.. -
Filthy.L
csendes tag
Ja igen! Config-om: Intel p4 3.2 Ghz,2 gb ddr2 kingston ram(533),Gigabyte X800GTO vga, 3mbit-es net.
-
akasp
senior tag
eléggé offos a téma, de: most perpill cs source-ozok és megszoktam, h a q bill.re rögtön átvált secondary weaponra, ha meg ujra megnyomom, akkor vissza primary weaponra. hogy lehet ezt a bf2-be beállítani, mert seholse találom.. amúgy meg kényelmetlen.
OFF: aki használt awpt vagy scoutot cs-be, az tudja, miről van szó -
Flashback
addikt
Van itt aktív játékos?
Tolhatnánk együtt! MSNre vegyen már fel aki PH-s és szeretne játszani egy jót
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
kBagyula
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
-
mcwolf79
veterán
Boldog Karácsonyt és PATCH-EKBEN + INGYENES BATTLEFIELD 2 KIEGÉSZíTÉSEKBEN Gazdag Új Évet Kívánok minden Kedves BF2 fannak( és a többieknek)
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Flashback
addikt
OK eddig:
HDR renderin
McWolf79
van az MSN, BF2 listámon. Este ha ven kedvetek tolhatnánk isprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
RapUGround
tag
Valaki tud olyan magyar szervert ahol játszanak is? XFIRE-be van BF2 és SF Upc-s meg mindketőből privat rankedes de mindig nulla. Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
bbchris
senior tag
Mindenkinek én is KKÜ-t kívánok ( Kellemes Karácsonyi ünnepeket ) és még sokáig tartó BF2 játékot kívánok és sok lövöldözést ma persze a játékban .
-
DNS_65
senior tag
Ahoy!
Úgy néz ki az Armored Fury meglesz (go -oli- go).
Most még csak az 1.4-es peccs van fent egyenlőre.
Mi az ejárás ilyenkor?
Először AF, és utána 1.41 vagy fordítva, vagy mind1?
Thx -
HDR renderin
senior tag
végre megvan az uj rangom!
ilyen van:[link]
First Sergeant=Technikai Tiszthelyettes
[Szerkesztve]Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
törölt tag
az xbox360-ra ill ps2-xbox-ra miért más a battlefield?
megvettem 360-ra vártam hogy lehessen repdesni stb és max helikopter van benne teljesen más pályák más játémenet.
Meg is akadtam, van egy pálya kinyirsz mindenkit, az embereid megálnak és ennyi.
-Gain access to the bridge entrance
-Place explosive at support beam
elsö feladat kilöve, másodikat sehogy nem tudom megcsinálni.
5let? -
bbchris
senior tag
Azt hiszem hamarosan Arma őrület lesz a BF2 helyett , nézzetek be az Arma topicba miért is . Csak a hangok az
Más : XBox-on a BF2 , szerintem rosszabb mint PC-n . Én láttam sőt próbáltam játszani de valahogy nem ment rajta , sőt mintha nem is azok a pályák lennének mint PC-n . Házak közt kellett rohangálnom és lövöldöznöm hasonló mint a Nolf pályáin levő házak .
[Szerkesztve] -
ajoka
tag
Megujítottáka reality modot! Az arma realitása a bf grafikájával .
Iszonyat stresszes játék, ajánlom mindenkinek
Ami továbbra sem tetszik, hogy nem lehet tudni kit lőttél le, és hogy ki lőtt le -
mcwolf79
veterán
Hali Mindenkinek!
Gondolom Mindenki jól telifalta magát az elmúlt 2 napban,na vissza a ''munkához''!
Kérdés:
Újratelepítettem a játékot+1.41-es patch. Minden flottul felment,de a Voip setupot ne mtudom beállítani,mert nem érzékeli a mikrofonon beérkező jeleket(a CS-nél műxik).A SAVE SETTINGS-re kattintva pedog feljön a szabálytalan művelet hibaüzenet
Szerintetek mi lehet ennek az okaXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mirrmur
aktív tag
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...
-
[HUN]F_Laci1
csendes tag
Lenne egy kis problémám.
Szeretnék szervert készíteni, ami már meg is van, de nem akar működni.
Egy viszonylag kicsi szerverről lenne szó (512/512-es) nettel, ami WIRELESS!
És ez a gond, hogy routeres és valahogy nem tud senki rámenni a szerveremre, azt írja ki hogy ellenőrizem az internet kapcsolatot stb..
Tudná valaki a megoldást?
Helyi szerverként felenged, de ha internetes szerverek között csatlakozom, akkor nem enged be, haver kábeles netjével működik a szerverkészítés, de az kevés feltöltéssel van!
Köszi előre is! -
bbchris
senior tag
válasz [HUN]F_Laci1 #934 üzenetére
HA van benn Routert akkor az a baj , próbáld kikapcsolni a Router tűzfalát talán az segít ha nem akkor pedig vagy kiiktatod a Routert vagy beállítod a portforwardingot amit sajna én már nem tudok de vannak itt emberkék akik már csinálták ezt végső esetben ők tudnak segíteni . De azt hiszem ha visszakeresel ezt mintha már leírták volna ebben a topicban mely portokat kell forwardolni .
[Szerkesztve] -
[HUN]F_Laci1
csendes tag
-
bbchris
senior tag
válasz [HUN]F_Laci1 #936 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem hogy a BF2-nél a ROutert elég komoly baj , mert tényleg az Armánál ott a Routerra is rámcsatlakoztak amin meg is lepődtem pedig abban voltam hogy nem tudnak . Viszont annál is érdekes hogy kifelé viszont ki kell kapcsolnom a Router tűzfalát hogy tudjak csatlakozni .
-
Grandi
aktív tag
Ez a ''2x bonus for a win'' ez kire/kikre vonatkozik?
Csak a csapatgyőztes Commanderre?
És neki egész végig commandernek kell lennie, vagy pedig aki a nyerés pillanatánál éppen az?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
mirrmur
aktív tag
válasz kBagyula #933 üzenetére
jah én irtam, de muszály volt. és még vssza is fogtam magam hogy ne legyek túl ingerült. De örömhír!!!!!!! a cikk hatására talán de reggel MEGKÜLDTÉK!!!! a patchet. Úgyhogy lesz ismét ranked ami faszául lesz adminolva már mától.
212.52.160.190:16567Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem az armored Furyt-!
De nem tudom hogyan kell leszedni!
a link amit a papiron írnak nem jön be!
Valaki tudna segiteni? -
Intruder A 6
aktív tag
Na, odáig már eljutottam hogy leszedtem a gémet!
Felvan telepítve singlében mennek is a pályák de neten valamiért nem megy!
Elkezdi tölteni majd join és egyből kidob valami hibaüzenettel4
Nemtudja valaki mi lehet ez? -
kBagyula
senior tag
válasz Intruder A 6 #948 üzenetére
Kereső... számtalanszor kitárgyaltuk már anno.
[Szerkesztve] -
Intruder A 6
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest