Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomoty
senior tag
válasz kBagyula #450 üzenetére
OK. Látom már...
Postázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
-
-
bbchris
senior tag
válasz tyutyu1983 #452 üzenetére
Ha Router mögül használod akkor iktasd ki vagy kapcsold ki a tűzfalát . Nálam ekkor nem lát semmit ha Router mögött vagyok . Ilyankor vagy kiiktatom a Routert vagy kikapcsolom a tűzfalát .
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #453 üzenetére
azt hiszem én is!!!!
nagy rakást xart nem ér ez a BF2142 dobd el a kukába
rohadtul elegem van ebből!!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
Allien
veterán
Csak azért is BF2142 ! Szvsz, kb még egy bőrlenyúzás rólunk, de ezt már megszokhattuk. Akinek nem tetszik, adja el az eredeti példányát féláron, annyiért megveszik!
Persze, vannak hibái, pl a snipánál nagy baromság, hogy a ''claymore'' még mindig TK-t okoz. Hiszen van egy olyan cucc, ami automata telepíthető gépfegyver, és az bizony válogat! Előny még, hogy sokkal hamarabb kiírja az emberek hovatartozását, tehát ha vársz egy rövid időt, láthatod, hogy akit célba vettél, barát-e, vagy ellenség (bf2-ben ez sokkal lasabb)! Bár, ebben megint van egy bug, nekem 2 embert sehova se rakott, és éppen sikerült mind a kettőt lepuffantanom, erre kiírta, hogy TK!
A pályák szvsz gyorsabban töltődnek be! Ami még poén, az a ''láthatattlanná tevő''!
De, kinek mi, ugye?Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
keszegduda
őstag
Hy!
Akadt egy kis problémám!
Akár hányszor felmegyek bármilyen szerverre, mindig ledob punkbuster üzenettel.
Már megprbóbáltam mindent elkövetni, hogy felengedjen, de ahogy belépek, megfagy és kidob egy valami Global punkbusteres üzenetet.
Leszedtem és visszatelepítettem, de semmi, utánajártam már mindennek, jártam itt:[link], de nem segített, pedig végigbogarásztam az egészet. Itt a hétvége, lenne időm erre szórakozik...
Feltettem egy bizonyos punkbuster.exe nevű progit, azóta csinálja, persze lefuttattam...
Ez lehet a gond?
Megkerestem az összes PB-el és BF2-vel kapcsolatos dolgot a winyón, hogy kitöröljem, jártam windows, local settings stb. stb. stb. helyen, mindent kitöröltem de semmi...
Csak win reinstall segítene, akkor nekem végem.
[Szerkesztve] -
kBagyula
senior tag
válasz keszegduda #460 üzenetére
A Golbal... PB üzik a következőek miatt lehetnek:
- Rájött az PB, hogy hamis a cd-kulcsod,
- Csaltál és lebuktál,
Bannoltak a szerverről amihez csatlakoznál, vagy mindegyikről a fenti két ok miatt.
Mondjuk jó lenne ha vennéd a fáradtságot és leírnád mit ír pontosan a PB.
De a Global-al kezdődő dolgok nem hangzanak egyáltalán jól, mert a tiltás kiterjed több dologra. -
Gaben001
tag
Hello!
Csak egy gyors kérdés:single playerhez minden map fizetős vagy van ingyenes is? -
Allien
veterán
válasz keszegduda #462 üzenetére
Ennek mindenki örűl! De, azért, hogy más késöbb ne s**pjon ugyan ezzel a gondal, légy kedves, és írd már le, mi volt a baj!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
keszegduda
őstag
A warezos probléma nem a topik része, de ha lehet elmondom.
Egyébként úgy kezdődött az egész, hogy szervert szerettem vonlna csinálni, ami ment is de nem tud felmenni senki sem, többek közt én sem, így utánajártam néhány dolognak, amit nem hangoztatnék.
A ''wanted'' serial volt a probléma feltehetőleg, ill. ki kell törölni minden PB és BF2-vel kapcsolatos fájlt, még a windows, D&S, local settings stb.-ből is.
Ha kell valakinek link, hogy melyek a kőrözött kódok, privibe elküldöm, ha érdkele valakit.
(Azért gondolom, hogy a kód nem lehet valódi, mert ezekkel a kódokkalkidobott minden honnan.)
Bocs a kellemetlen warezos dolgokért, tudom hogy tiltott, de megkértetek rá. Ez volt az utcsó ilyen
Egyébként tud valaki mondani valalamit, hogy miért van az ha csinálok szervert nem enged fel, haver csinált és neki megy. -
keszegduda
őstag
Ezt a srácot ismerem: [link]
Hát mit mondjak, nem valami jó játékos, pedig az elért pontjai alapján jó gamer.
(pl.:10-12X-er találkoztam vele, abból 9-10X simán leszedtem, mediccel. )
Hamarosan megszerzem a ''valódi verziót'' és akkor ranked.
Melyik rankedes szereveren toljátok? -
kBagyula
senior tag
válasz keszegduda #466 üzenetére
Mindegyiken. Mostanában azonban rákaptam a privát rankedre, mert ott az esetek többségében nagyon jó csapatmunka van. Egyébként PoE2-zöm is.
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #468 üzenetére
jaja
főleg velem
jó nyomjuk ketten-mi vagyunk ketten az ISTENEK!!!!!
persze ha lenne rohadt BF2 eredeti akkor ott is lenn egy világháboru.
majd később ha bejön a BF2142 akkor majd beszerzek eggyet.
LEGJOBB GAMEattlefield 2 for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #466 üzenetére
hát én is egy párszor ugy leszedtem, mindha szobor let volna.....
de hát ez van aki nem tud az nem tud(CSAK VICC volt)!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
kBagyula
senior tag
válasz HDR renderin #471 üzenetére
De kell. Az 1.1.5 az aktuell. [link]
Hamarosan lesz szingli player kiegészítése is a PoE2-nek... sőt ha jól látom már van is
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz kBagyula #467 üzenetére
Most dobtam le a PoE2-t. Rájöttem, mi a bajom a BF2-vel. Mivel snipa vagyok, ezért ugye bújkálok. A fegyóm ugye az M95. Nomármost, ezzel 1 lövés 1 embernek kellene lennie, relative. Erre, ha nem fejlövést sikerül bevinni, két csíkig viszi le a fullos életet (mint bármelyik másik snipa fegyver, egy bizonyos távolságig), ami szemétség. Illetve, a másik igazi gond, hogy a látótávolság ugyan akkora, mint a mezei bokorugróknak. De, ha belenézek a ''távcsövembe'', ugye nehogymá ugyan addig lássak el, mint bárki más! Tehát, ha észre vesz valaki, shimán le tud szedni. Ergo. a snipáknak meszebb kellene tudniuk látniuk a távcsövön keresztül! EZ lenne reális! A PoE-ben is ugyan ez a helyzet, nem snipa pályák, nagyrészt, illetve főleg az említett cumi miatt, tehát a látótávolság ugyan annyi, és a sebzés is. Jó volt külömben, antitankosként főleg, de nekem ennyi. Főleg, mert nincsen ranked belőle!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kBagyula
senior tag
Hát nemtudom. Játszom elég sokat snipával, főleg a páncéltörős cuccal, de nekem mindig fekszik akit eltalálok.
Vannak ködösebb pályák, de vannak teljesen tiszta ködmentes pályák is. Ott jól jön a zoom is. Az az igazság, hogy az assault inf pályákon amik alapvetően kicsik, (Fallen, Spies like me, Orel) jól jön a snipa, de nem is kell, hogy messze lásson, mert olyan sűrűek a fák és az aljnövényzet, hogy nincs értelme messzire látni. A csipa egy dologra jó, de arra nagyon (így a specops is) a mobil artilery-nek célpontot adni és távolsági felderítést cégezni, esetleg a claymore-kal bevédeni egy magára hagyott zászlót, illetve levadászni a magányosan kóborló ellenséget. Ez a mod inkább a - két kivételen kívül - a technikára ill. annak a megfelelő használatára alapoz - csapatban.
Ranked szerverek pedig igenis vannak. Igaz, hogy privát, de ranked. Egyébként lesz saját statrendszere is a poe2-nek a következő peccsben.
Dehát kinek a pap, kinek a papné... -
kBagyula
senior tag
Inkább told vissza a gépedre, aztán este menjünk fel kicsit hentelni valahova.
-
HDR renderin
senior tag
lenne egy kérdésem: ha mondjuk elsőként valaki elkezd játszani rankeden akkor ha vége van egy menetnek,akkor amennyi pontot összeszedet az előtte lévő menetben akkor marad az a pontszám vagy le nulláza???
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
kBagyula
senior tag
válasz HDR renderin #476 üzenetére
Az összpontszámod marad azok gyűlnek szépen, csak az aktuális körben szerzett pontjaid nullázódnak a következő kör elején.
-
Allien
veterán
válasz kBagyula #475 üzenetére
Talán, majd. Most Bf2142-t nyomom. Még ott is elrontották a kéjmort, csapattársat is sebez! Bezzeg, az automata gépágyu válogat, még ugrálhatok is elötte!
-
mcwolf79
veterán
LAN-on hogy lehet botokkal játszani?
Próbáltuk úgy,hoy single play,és connect direct IP adress,de nem is lehet ''benyomni'' ezt a gombot(Connect IP adress)
Valaki Help!!!!Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kBagyula
senior tag
válasz mcwolf79 #480 üzenetére
Úgy is működik, hogy miután indítottál egy single mapot a többiek a Multiplayer/Internet game > Connect to IP-hez írják be a címet.
vagy
Te: Multiplayer > Create game > lenn a mapok mellett van egy legördülő menü és ott a Co-op módot választod (már ha van, mert nálam nincs valamiért ilyen beállítás) -
mcwolf79
veterán
válasz kBagyula #481 üzenetére
De a 2-es verziónál nincsenek botok,ha nem tévedek.
Az 1.-es verziónál pedig csak nettel tudok multiplayer accountot csinálni(amihez ugye kell érvényes CD kulcs(amiből csak 1 van),ezért nyomnánk lanban.)
Próbáltuk hogy Join to local menüben connect to IP adress,de egyszerűen nem él az a gombXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kBagyula
senior tag
válasz mcwolf79 #483 üzenetére
De a 2-es verziónál nincsenek botok,ha nem tévedek.
Kéne, hogy legyenek, mert elvileg betudsz állítani mindent ami a botokhoz kapcsolódik. Számukat max 32-ig, az erősségüket, sőt még azt is, hogy legyen-e jármű a pályán vagy ne legyen semmi.
Az 1.-es verzióhoz meg kell net. Igaz nálam van a lanpartykon is, de ezt nem számoltam bele sajna és nem tudom, hogy nálad mi a helyzet ezügyben. -
mcmike
őstag
válasz mcwolf79 #483 üzenetére
Milyen 1-es és 2-es verzió?
Mi csináltunk LAN party-t a nyáron botok ellen nyomultunk, íme a recept:
- BF2 telepít (ezt mondjuk talán fölösleges is volt mondanom... )
- 1.3!!! full patch telepít mindenkinél! Azért az 1.3, mert az 1.4-ből kigyomlálták a CO-OP módot...
- Akár mindenki bejelentkezhet LOCAL accounttal, egyáltalán nem kell ONLINE account! (ez bizonyított)
- Persze a CD kulcsok különbözzenek mindegyik gépen...
- A legerősebb (ami a szerver lesz) gépen: Multiplayer -> Create local -> Game Mode átbillent CO-OP-ra -> Voilá...
- Beállíthatod a botok szintjét, mennyiségét, arányát, ticket ratio-t, stb, már nem emléxem.
- Csak 16-os pályákat ajánl fel, illetve olyanokat amikhez van BOT támogatás...
UI: ami még FONTOS! Semmit ne állogassatok át a gépeken (mondjuk text file-ok átirogatásával), csak amiket a menüből amúgyis lehet. Pl. elég sokat szívtam azzal, hogy kiszedtem a Video-kat a gépemről hogy gyorsabban induljon, erre a többi gép NEM AZONOS VERZIÓ-ra hivatkozva nem csatlakozott.
Ha még kérdésed lenne írj privit, ha tudok akkor természetesen segítek...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
kBagyula
senior tag
Benne van a szűzen telepített 1.4-ben is a co-op mód, sőt, mint azt írtam van benne ''no vehicle'' opció is a szerver beállításoknál.
Valószínű újrakéne tenned azt a BF2-t, hogy lásd mindezt egy fullos 1.4-es pöccsel.
Ja, és nálam meg most a hoszú hétvégén volt lan, és így játszottunk 14-en, + szűzen újrarakott BF2 és 1.4-el.
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
válasz kBagyula #486 üzenetére
Akkor még jobb ha megy az 1.4-el is...
Akkor nem tudom hogy nálam miért nincsen meg a CO-OP mód az 1.4-ben, pedig most már másodszorra van újratelepítve a játék. Sőt az 1.4 full-t is rátoltam egyszer biztos ami biztos...
Valamiért nekem csak Single Player (vagy ez lenne a CO-OP fedőneve?) és Conquest mód jelenik meg a Game Type alatt.
Lehet hogy úgy nem megy ahogy nálam telepítve van, mert így csináltam:
1. BF2 + Special Forces telepít a saját pöccsével
2. Full 1.3 Client telepít
3. 1.3 to 1.4 Client telepít
4. Full 1.4 telepít (Ezt csak azért csináltam mert néha-néha kilépett az asztalra. Azóta nem teszi. )
UI: ezek a pöccsök nem valami következetesek... mármint úgy értem, hogy azért nem kellene telepítési módoktól függenie egyes opcióknak. Optimális esetben...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
DonElvis
aktív tag
Szevasztok harcosok, láma kérdéssel fordulok hozzátok.
Hogyan lehet vetődve lőni? Mit kell nyomni hozzá?
Roppant idegesítő hogy mikor lelőném az ellent, oldalra vetődik, és oldalra gurulás közben kilő. (Ráadásul úgy, hogy nem is felém néz a puskája csöve)Ami nem számít, az nem érdekel
-
DonElvis
aktív tag
válasz keszegduda #489 üzenetére
Baszus erre nem is gondoltam, azt hitterm már, ez valami csít közeli jelenség
Azon a szerveren játszom amelyiknek a legjobb a pingje. Most pl találtam egy barós kis szervert amin 99X megy a karkand, járművek nincsennek. Eből kifolyólag majdnem mindig fullon van. Ha jól tudom a FATA klán szervere. De jó lenne 1 év gamma után megállapodni egy magyar szerveren.Ami nem számít, az nem érdekel
-
kBagyula
senior tag
válasz DonElvis #488 üzenetére
Amikor lefekszel, az ellenség az ő szemszögéből látja úgy, hogy megfordulsz a tengelyed körül. Valószínű oka az lehet, hogy ha kicsit is jobbra vagy balra is megnyomod a gombokat a művelet közben. A fekvés animációt játsza le így a game.
Ezen egyébként elég sokat vitatkoztunk annak idején a haverjaimmal, és végül kipróbáltuk egymás ellen, egymás mellett ülve, két gépen ezt a mutatványt. Roppant fura látni.
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
JA és mint már sokszor leírtam ezt is hogy az alábbi linkről : [link] töltsétek le a BF2 SP64 Night mission és akkor tudtok SP64-esen a gyári pályákkal - gépi bot-okkal játszani ,igaz ugye hogy éjszakai módban de ez is jó . És ekkor már nemcsak a gyári Sp16-os sokszor néha multiban használhatatlan pályákkal játszani . Van egy Botmodify-er nevű program is ami átírja az Ai-t - botok számát és a botok erősségét . Most nálam 0.7-re írta át a boskill-t .
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
Pontosan az SP64 pack miatt is írtam bele azt hogy: pályák Bot támogatással...
Bármilyen SP pályát be lehet rakni (akár CUSTOM is lehet ha van benne Bot Support), de kétség kívül a gyári 64-esek szinte a legjobbak...
UI: csak lusta voltam részletezni a dolgot, így ''globálisan'' fejtettem ki.LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
HDR renderin
senior tag
leszedtem pár uj pályát és valamiért kilép a játékbol amikor be akarom tölteni.
ez a neve: Heloattack-SF v2 map pack
mi az a v2????Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
LJoE
senior tag
válasz HDR renderin #496 üzenetére
csak úgy kíváncsiságból rákerestem
ha esetleg olvasol, akkor van egy link
HeloAttack-SF v2 is required to play.
és itt leírják, hogy mi is az...
[link]
és én leginkább az SF-re kérdeznék a helyedben, ami Special Forces... van még kérdés?
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Zoltán
őstag
Feltelepítettem az euro force-t, de azt írja a single player mapokra, hogy csak online accounttal hajlandó menni. De nekem csak az offlinedefaultplayer-t engedi választani belépéskor. Mi a teendő? Nem értem, hogy single player mapokra miért kér online accountot? Ez csak neten játszható kiegészítés?
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest