Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #7653 üzenetére
Nemtudom, mi a viccesebb; a kerék nélküli gépek, vagy az, hogy közben nagyban megy a padding kisautóval meg apcvel
Gondolom Te csak bugokat keresni mész ilyen szerverekreEz a heli tolóerős dolog érdekes, de minek? Ha jól helizel, egyhelyben sohasem fogsz lebegni. Vagy fullgázon mész, mert haladsz valahova, vagy forduláshoz elveszed a gázt, hogy gyorsabban forduljon. Ha meg valamiért mégis lebegni akarsz, az billel sem nehéz, csak nyomogatni kell az előre gombot.
Már heliztem több mint 600 órát, de még sohasem volt szükségem arra, hogy a tolóerővel nagyon variáljak, vagy nyomom neki, vagy nem
Repcsivel már más a helyzet, ott lehet értelme. Ha nincs fenn másik vadász, akkor be lehet lőni 70-80%-ra és krúzolgatni, vagy ahol lasabban kell átmenni a reptér fölött, hogy fullra töltsön, ott be lehet előtte állítani. De helihez minek?[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
veterán
-
maskimx
senior tag
válasz MohaMárk #7657 üzenetére
Szerintem ne vedd ennyire komolyan a dolgot. Én sem értek vele egyet, de mivel másnak nem okoz kárt, szarok rá
Mondjuk ezen is el lehet gondolkozni, tegnap dalianon volt, hogy nem tudtunk mylooval helizni, mert egy kétcsillagos meg egy sasos mindig elvitte. Ez még nem lenne baj, de nagyon bénák voltak, mintha nem lett volna tapasztalat a rangjuk mögött. Az ellenfél meg profi helis volt, így persze jól el lettünk verve.
Meg azért a padding nem olyan, mintha a házból campelné valaki a népet, vagy aimbotot használna, csak magát csapja be. Szóval szerintem várj míg együtt játszol valakivel, és csak utána ítéld meg. Más kérdés, hogy esetleg ugyanez lesz majd a véleményed akkor iswww.tacticalgamer.com
-
MohaMárk
aktív tag
válasz maskimx #7659 üzenetére
Ahogy nézem az itteni életem előtti hozzászólásokat az a f.zs játékos ( elméletileg lány)
Sincs vele nagyon kibékülve De nekemis mindegy mit csinál még
az én játékomat el nem szúrja ( gondolom tk, megöldni helibe kétlenén, repcsibebe yoj nélkül vicces vagyok annyiszor megyek neki mindennek hogy má "máj")
de alakugat talán -
F_Zs
aktív tag
válasz MohaMárk #7660 üzenetére
Az igazat megvallva tényleg nem pártolom a paddolást...
Nálam volt olyan eset,hogy felmentem egy szerverre,amire egyaltalán nem volt kíírva,hogy stats padding server,és semmiféle ilyen jelzés...és ott nagy káosz volt,szerettem volna normálisan játszani,de az adminok elkezdtek rajtam paddolni(ha esetleg nem tudnád,mi a paddolás,a lényege:egy ellenség megöl téged,a csapattársad feléleszt...és vagy ez megy 1 óra hosszán keresztül..)én már megjártam ezzel....akkor vissza ahhoz,hogy felmentem egy ilyen szerverre,és akkor elkezdtek rajtam paddolni,próbáltam kiugorni,de elkaptak,ekkor ott volt a bátyám..és szóltam neki,hogy segítsen,mert paddolnak rajtam,annyira nehéz volt kijutni onnan...(itt megtalálod keszegduda néven a bátyámat)közbejátszott,és kimenekített a paddolók "karmaiból" és szétlőtte őket azt hiszem RPK-val...az igazat megvallva még ő is kicsit szenvedett,mivel járműves pályán hamarabb kifogy a futásod...és az ugrással meg még jobban lemegy ez...
nah mindegy,ki lettem bannolva,hisz az admin paddolt rajtam..ez van...azóta nem sűrűn jártam egy wake island 2007-es pályán sem....
az egészben még az volt a fura,hogy alig voltak a szerveren..(biztos megtudták,milyen jó,amikor kérés nélkül rajtad paddolnak..)még annyiban nem jó szerintem a paddolás,hogy nem tisztességes,amit csinálsz,nem küzdesz meg a jutalmadért,hanem csalsz...
single-ben még oké,az élvezet kedvéért,hogy szivasd a katonákat....de élesben...áhh...nem értem mire jó.....
de azt tudom,hogy én csak akkor mennék ilyen szerverre,ha netán kellene az ezüst vadászgéphez fél óra...akor oké,de amúgy mi értelme?
rang?ugyan kit érdekell az?oké,jó,ha akkor lehetsz commander,amikor akarsz..de szerintem kicsit gáz,ha csak a rang miatt,meg az éremek miatt játszol...igazából sztem a lényeg,hogy meglegyenek a fegyverek...és jól tudj lőni...meg szóval ilyesmik...és ki ne hagyjuk azt,hogy élvezd a játékot...
bocs,egy egész regényt írtam...
jah,igen lány vagyok...ezt a sztorit késöbb írom le,de ha visszamész jópár hsz.-al megtudhatod,hogy,és miért játszok ezzel a játékkal.... -
MohaMárk
aktív tag
Monta privátba maskiMix kolléga hogy xfire ba tartjátok a kapcsolatot igaz az én időmbe még nem volt de vmi játék közbeni chetes izé reggeltem
Aki Szivesen Jáccana velem vegyen fel :::::: Name:: dacobranuub -
edipqe
senior tag
5000 pt átlépése után jár unlock?
ha átléptem már 2 napja akkor miért nem vált át a rankom? néztem a rankom ma is és még a régi........miért? 5140 pt körül vagyok.megfekszel a nevem
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #7653 üzenetére
Nem is tudom melyiken kell jobban nevetnem...az hogy alkotnak a háttérben vagy az hogy megy a bug. -
F_Zs
aktív tag
válasz MohaMárk #7663 üzenetére
igen,ez így igaz,x-fire-n tartjuk a kapcsolatot,és általában team speak-en....
ne ilyedj meg,ha egy ilyen nevet találsz:zsuzsibf
akkor leokészhatsz,mert én vagyok az...
akkor ha érdekel,leírom most,úgyis ráérek,vajon lány létemre minek is játszok ilyen fiús játékkal...?!
Úgy kezdődött,hogy 3-an vagyunk testvérek,és 2 bátyám van...
ennek a következménye csak annyi,hogy mikor kicsik voltunk,mind a hárman,csakis olyan játékokat szereztünk meg,ami fiúknak való..ilyen például az unreal tournament,természetesen ezen a játékon nőttem fel....és ott kezdődött a gubanc...amikor szereztek a tesómék új játékot,ami persze fiús volt,csak azzal bírtam játszani...és akkor rá lettem szoktatva az ilyen "brutális"-nak nevezett játékokra...tök jó volt,míg az egyik tesóm (alias keszegduda) meg nem szerezte a Battlefield2 játékot,azaz ezt...Szabályosan egész nap szinte a gép előtt volt,amikor volt ideje...annyira bepöccentem..ki nem álhattam,merthogy így-meg úgy jó ez a játék...nem hittem neki...
aztán valami baja volt a gépnek tavaly,augusztusban..és állandóan leformázta a tesóm a gépet,persze a játékaim közül egyet sem rakott volna fel...csakis a Bf-et...azt mondta,hogy nem rakja fel a játékaim,de csinál nekem account-ot a bf-re...na ná,hogy beleegyeztem...természetesen kicsit nagyon bénáztam,de azért 1 körben 1 embert megöltem...új account-ot kezdtem,mert eleinte csak az alap BF volt meg nekünk,majd végül egy jó kieg-je...:special forces...utána kellett új acc,amikor megvettük az egész pack-ot,amiben az armored fury,és az euroforce is megtalálható..sajna a régi accountomon az armored,és az euro nem működik,és mivel keszegdudának sokkal nagyobb rangja volt,mint nekem,ezért úgy döntöttem,hogy új acc.-t-ot kezdek,és akkor használni tudom az euro,és az armored fury-t..
szóval ha nem értetted a kieg-el kapcsolatban:3 kiegészítője van a játéknak:special forces.armored fury,és az euroforces...van deluxe pack,ha azt megveszed,akkor megkapot a sima bf-et,és a special forcest...(ebben új fegyvereket kaphatsz minden osztagnál kapsz 1-t...)ha viszont a teljes pack-ot megveszed,megtalálod az összes kiegészítójét a játéknak,amiben az alap játék,a special force,az armored fury,és az euroforces is megtalálható...de ha ez utóbbi pack-ot veszel,újból kell kezdened egy új acc.-al..legalábbis nekünk újra kellett kezdeni..nem tudom,másnál tényleg így van ez...
szóval addig vedd meg ezeket a kiegeket,amig kisebb a rangod,mert utána..úgy megszívod,mint a táposcsibe...
(természetesen ha szeretnéd megvenni....)külön viszont nem érdemes,mert csak 1 kieg 8000Ft...és az pack meg 12.000 körül..szóval van miről beszélni...)))))
bocs,megint regényt írtam...de mint már mondtam,ilyen az én formám...
"megszoksz,vagy megszöksz"(mindig ezt mondja az irodalom tanárom...)[ Szerkesztve ]
-
MohaMárk
aktív tag
Aranyos vagy hogy megpróbálsz pátyolgatni, eligazítani a bf világába de nem vagyo kezdő amikor abbhagytam a gémet kb 260 000 pontom volt szval 1 szó mint száz igaz több mint 1 évig nem jáccottam de azé má feljődökezen is látod
Ma jáccotam petyával meg nagashal egy kört
Meg mindenki aki felvett xfire ba azt le-okoztam
Meg a ts az az én koromba is volt de most nincs mikim nem is lesz (bazsi miatt) -
maskimx
senior tag
válasz MohaMárk #7670 üzenetére
Nem azért, de mikrofon nélkül elég kényelmetlen helizni, vagy csapatjátékot nyomni. Mondjuk ha te vagy a lövész, úgy jobb, akkor a pilóta tudja bemondani a célpontokat, de ha te vezetsz, akkor csak megy a nagy bámulás a célpontra, míg a lövész nem veszi észre, hogy azt akarod vele lelövetni
Bár gondolom a régi accoddal is sokat heliztél, szóval feltételezem tudod, mikor mit kell lőni, mik a prioritások.www.tacticalgamer.com
-
MohaMárk
aktív tag
válasz maskimx #7671 üzenetére
Igen tudom ....... Régen volt.....Ma is lenne nem az a 2 K fáj érte csak nem akarom zavarni a "lakótársaimat" azzal hogy szentségelek időnként ha béna a helis társam vagy a nagy röghögéssel hogy milyen embereket fölengednek jáccani
Azt sajnálom hogy nincs követelmény az online jákba való belépéshez mint az Americas Armyba Ha lenne tuti a fele játékos még mindig a kiképzésen próbálna átjutni..... -
maskimx
senior tag
válasz MohaMárk #7672 üzenetére
Nekem is az hiányzik, hogy nincsenek így a szerepek megkülönböztetve, lehetne helis, meg repülős class is, mondjuk párszáz repült óra követelménnyel. Na meg ha velünk jössz helizni, akkor nem anyázni, hanem örömujjongani fogsz a sok
repcsi lelövése után[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
HDR renderin
senior tag
még 2800 pont és new rank!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #7674 üzenetére
Ügyes vagy stat paddinger Büszke vagyok rád
Mod: szaladj gyorsan paddolni még ma meg lesz!!!
[ Szerkesztve ]
-
GameOver
aktív tag
válasz maskimx #7673 üzenetére
"lehetne helis, meg repülős class is, mondjuk párszáz repült óra követelménnyel."
Hogy lenne meg a követelményként felállított párszáz óra gyakorlata a repülősnek, ha ahhoz, hogy repülős lehessen, előbb párszáz órát repülnie kell? Hogy is van ez?
A kötözködést félretéve egyetértek a törekvéssel. Nagyon idegesítő, amikor...tudjátok.
Én egyébként egy olyan lehetőségre is gondoltam, hogy jó lenne a statrendszert kiegészíteni egy résszel, ami a játékostársak véleménye alapján alakulna. Pl. valamilyen módon lehetne osztályozni egy-egy játékos bizonyos tulajdonságait, skilljeit: Mit tudom én, mondjuk a statjára kattintva belehetne pipálni, hogy ez a játékos: nagyszerű helipilóta, nagyon jó gunner, remek tankos, kiváló squadleader, vagy éppen egy köcsög teamkiller, sportszerűtlen ellenfél stb. És az így összegyűjtött pluszpontok révén akár kisebb előnyöket is élvezhetne a játékban, mint pl. a Commander-választásnál a magasabb rangúak. (Csak tartok tőle, hogy ehhez a megoldáshoz, nem elég felnőtt a játékostársadalom, és kegyetlenül lehúznák a tőlük jobb játékosokat, akikkel ellenségként futottak össze.)
Ami repcsilelövéseket illeti: A hétvégén Fushe-n összefutottam egy elég jó kis gunnerrel, aki úgy szedegette le a repcsiket, mint más a tankokat. Ebből a 38-ból pl. legalább 4 J-10 volt. Persze lehet, hogy a kelleténél jobban le akartak lőni minket, és túlságosan lelassítottak, mindenesetre vicces volt látni, ahogy egymás után peregtek lefele.
-
F_Zs
aktív tag
válasz MohaMárk #7670 üzenetére
Ami azt illeti,mindig segítőkész vagyok,ha kell,szóval rám számíthatsz...
Lenne egy kérdésem:hogy csinálod azt,hogy sniper-el jól lősz(és mint látszik ezzel az osztaggal mész legtöbbet)és hogy birod eltalálni a célpontot egyszerűen 1 lövésből???...én valahogy sosem találom el a célpontot,ha pedig igen,akkor is 2x kell eltalálnom,mert éppenséggel nem a fejét találtam el,hanem egyéb testrészét...
ami azt illeti,ugyanolyan rangom van,mint neked...
szerintem kérd meg egy megbízható haverodat,akinek meg van a special forces,hogy játszon egy kicsit neked vele,és akkor nem 1-et,hanem 2-t unlockolhatsz fegyvert...mert ahogy elnézem,még nem játccottál a specialal ezzel az accountoddal...
ajánlom,tedd meg ezt,mert utána nagyon megbánod majd,hogy nem halgattál rám...
főleg ha strike at karkandon éppenséggel super infantry-n vagy,akkor csak a G36E segít rajtad...legalábbis szinte nincs olyan ember,aki éppenségel ne G36E-vel menne azon a pályán...Szerintem gabipaci nagyon megbízható,és keszegduda,valamint maskimx is,és talán úgy HDR renderin,mert régen hirdette,hogy szívesen játszik speciallal,hogyha valaki szeretne aktiválni fegyvereket)én bízok bennük,mivel sok jó tapasztalatom van már...(gabipacit nem nagyon fogod megtalálni,mivel januárban született meg a kislánya,és szombat-vasárnap is dolgozik...de ő azt mondja,hogy mindig nézi a fórumot,és még annyi gabipaciról,hogy a tesómnál is ő aktiválta a specialt,és még nem érkezett semmi panasz arról,hogy beárulta volna a jelszót..) visszatérve a megbízhatóságra:vannak kicsit..hogy is mondjam...inkább nem is részletezem,mert megint regényt írnák...LOL
bocs,regény,komolyan,elmegyek költőnek!!!*M*O*D*:az utóbbi hsz.-ekben nem nagyon jöttél ki HDR renderinnel...azt hiszem,nem tőle fogsz segítséget kérni..
[ Szerkesztve ]
-
F_Zs
aktív tag
válasz HDR renderin #7678 üzenetére
Az a bajuk,hogy nem szeretik,ha valaki cheatel...
Nem akarok belefolyni a témába,szval én nem szólok... -
edipqe
senior tag
Nem kell félned a mai férfiak értékelik ha egy nő gyönyörű és szereti aBF2-t
EZ hatalmas plusz egy párkapcsolatban!
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
F_Zs
aktív tag
válasz HDR renderin #7681 üzenetére
De ez a csalás egyik fajtája...
A hackereket sem szeretem,van pár,mutatta Laci...
De különösképp nekem a paddolás sem tetszik...
Mire jó?
Ha nem lenne stat,akkor csinálnád?
Fogadok,hogy nem...
Te is csak a kis képecskékért csinálod egészet...
Bevallom,én is néha nagyon hajtok,de ennyire azért mégsem.....!!!!
Részemről befejezve a padd,nem vagyok vele kibékülve és kész...
Csakis akkor megyek fel egy padd szerverre,ha közel állok egy medálhoz,és nehéz megcsinálni!!!
Ilyen egy példa:20 repair pont..
megnézném,hogy bírnád megcsinálni egy normális meccs alatt,kisebb "segítség" nélkül.... -
nagash
senior tag
Egy kis bázisugrás ma maskimx-el...
[link]Apropó, maskimx, nincsenek meg a mai Battlerecorderek?
Knoblauch macht einsam.
-
GameOver
aktív tag
A hétvégén sikerült még egy nem mindennapi lövést produkálnom tankkal. Sajnos ez már a videóm elkészülte után történt, azonban ez egy olyan lövés volt, amelyet -úgy gondolom- mindenkinek látnia kell. Így készítettem is neki egy kis videót. Azt hiszem megérdemli! (Itt jó minőségben lehet megnézni streamelve is, meg le is lehet tölteni. Megj.: Indítás után jobb klikk a videóra és Nagyítás -> Teljes képernyő, így teljes méretben látni.)
-
Salmi
tag
Üdv mindenkinek
Bf2-es nickem: [HUN]RataTata.
Érdeklődnék, hogy repülőgéppel (már amelyikkel lehet) hogyan lehet helyből felszállni?
Billentyűzettel és egérrel játszom amúgy.
Köszi.
-
MohaMárk
aktív tag
Csá
Csak f-35b vel lehet
nyomod az s betűt és helyből fölszáll -
Salmi
tag
Nem tudtam, azért kérdeztem. Dragon Valley-n szoktam sokat játszani és a hajóról rendszeresen fel szokott szállni egyik gép így, de eddig nem tudtam hogy .
-
nagash
senior tag
válasz HDR renderin #7698 üzenetére
És ő linkelte mindig ezeket a Stat-okat...
Knoblauch macht einsam.
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #7698 üzenetére
Az xd egy net szerte használt "szó" vagy mi nem tudom megmodani biztos van vmilyen neve de én nem ismerem azt a szót!(szinte mindenre lehet irni hogy xd és álltalában a mondat végére szokás rakni.)
Igen a Kennyről láttam viszalapozva a hsz. eket volt veszekedés vagy minek nevezzem.
És ez az xd nem lehet rá azt mondani hogy egy emberre jellmző én véleményem szerint.
De felőlem azt gondolsz amire akarsz nekem lényegtelen megmontam ( nem egy hozzászólásommal ezelőtt) hogy veled nem fogok foglakozni.
A stat linkelés ugyan ez sokat elmond egy játékosról
azt szűrtem le belőle hogy nem 1 vagy 5 órát jáccot eddig hanem 200-at az és ezalatt csak rájött arra hogy lehet azt csinálni amiről kérdezett! Ennyi Xd
Nem akarok az lenni nem hiszem hogy pár betű meghatároz bárkit is.
Nézz át másik topikba megláthatjátok mások is Xd-znek vagy épp linkelnek vmit.Xd
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest