Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
Sziasztok! pár napja lecseréltem a videokarim egy 8600gt-t egy 8800gt-re és az új kártyával olyan probléma van hogy indításnál nincs semmi kép se nagy asus logo se az xp-nek ahogy megy a csík és amikor bejön az "Üdvözöljük" szöbeg megjön a kép és minden jó. Csak annyi a baj hogy a biost se tudom behozni vagyis bejön az csak nem látok semmit és ugye ennyi. ez mitől lehet? max terhelés alatt is tökéletes a kártya semmi hiba nem jön ki mindent dugosgattam már ahova csak lehet kivettem beraktam többször is a kártyát de semmi:/ aki bármi hasznos dolgot tudna mondani nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ÁRGARANCIA! ÚJ GIGABYTE GAMING OC RX 7800 XT 16GB GDDR6 videokártya 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Dual Rx580 OC 8GB BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gigabyte Radeon RX 6700 XT GAMING OC 12GB használt videokártya számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest