Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldboy90hun
kezdő
válasz Goldboy90hun #64850 üzenetére
Pendriver a vga kivetelevel az integralt vga tudtam elkesziteni
-
Csupingo
veterán
válasz abridabri #64844 üzenetére
Ezt írják a lapodnál: *1: A PCIe x16_4 kártyahely osztozik a sávszélességen az M.2 x4 csatlakozóval. Ha az M.2 csatlakozó nem üres, akkor a PCIe x16_4 kártyahely le van tiltva.
*2: A PCIe x16_3 kártyahely csak x8 sebességű eszközök használatát támogatja.
*3: A PCIe x16_2, PCIe x1_1 és USB3_E56 csatlakozók osztoznak a sávszélességen. Alapértelmezés szerint, az erőforrások optimalizálása érdekében a PCIe x16_2 és a PCIe x1_1 kártyahely automatikusan x1 módban működik és az USB3_E56 be van kapcsolva. Kiváncsiságból kipróbálhatnád a többiben is.(#64851) Goldboy90hun: elvileg a kártyát bent hagyva, de a cpu igp-t használva és a kijelzőt arra kötve, frissíthetőnek kéne lennie újra a vga biosnak.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
bigrob
őstag
Hali!
Haverom lecserélte ma a gtx 750ti-t és Gigabyte 970-re és olyan probléma merült fel, hogy például ha elindít egy Playerunknown's Battlegrounds-t, hogy hall egy eszköz leválasztó hangot és megfagy a kép. Szerintünk nem kap elég kakaót a vinyó amin vannak az adatok és leáll.
Bármi tipp hogy tudnánk ezt ellenőrizni?
(valami 420W-os tápja van)Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
mviktor89
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy most vettem egy GTX 1060at (Gigabyte Xtreme Gaming 6GB).
A régi VGA helyére bekerült és újratelepítettem a gépet, ugyanazt a win10et raktam, mint előtte volt (Enterprise 64 bit).
Eddig nem is volt probléma, minden rendben működött csak az illesztőprogramot nem tudtam telepíteni, mivel azt írja ki, hogy "Az NVIDIA grafikus illesztőprogram nem kompatibilis a Windows ezen verziójával."
Odafigyeltem, hogy jó VGAhoz szedjem le az illesztőt és még egy régebbi verzióval is megpróbálkoztam, de egyikkel sem akart működni. Talán a biosban kellene beállítani valamit, de passzolom. Nem vagyok nagy spíler az ilyenekben!
Nem tudom mi lehet a probléma, ebben kérnék egy kis segítséget!
Itt a konfigomról néhány adat, ami segíthet a probléma behatárolását:lap: ASUS Z87-K (bios sose volt még frissítve, nem tudom ez probléma lehet-e?!?)
proci: Intel i5 4670K 3,4GHz
ram: 2x4GB 1600 Mhz Corsair Vengeance
VGA: GIGABYTE GeForce GTX 1060 Xtreme Gaming 6GB GDDR5
táp: CHIEFTEC APS-750CB 750WElőre is köszönöm a segítséget!
üdv: Viktor![ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Goldboy90hun #64861 üzenetére
Az pech, pedig már több embernek sikerült így. Másik pci-e nincs a lapodon? Esetleg ha lehúzod a kártyáról a plussz tápot, vagy dual graphics-ot kapcsolod be az alaplapon ha van olyan, a csak cpu helyett? Végső esetben egy másik gépben kéne megnézni, amiben szintén van igp a prociban.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Goldboy90hun #64863 üzenetére
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Goldboy90hun
kezdő
Vga vasarlas elott allok.Gigabyte gtx 960 vagy 1050 gtx ?
-
athomi
veterán
válasz Goldboy90hun #64865 üzenetére
Mennyiért? Mennyi garanciával? A GTX960-on mennyi VRAM van?
-
athomi
veterán
válasz Goldboy90hun #64867 üzenetére
A GTX1050 mellett csak a több garancia szól, meg ha fontos akkor az alacsonyabb fogyasztás. Amúgy GTX960 4GB.
-
Crank822
tag
Sziasztok,
Valaki ilyen dologgal már találkozott?
Mikor bekapcsolom a gépet alabol a GPU 40-41% on megy
Virus nem lehet már mindent le futottam,VGA driver legujabb
MSI GTX 1070
Most viszont találtam egy ilyet ez mi lehet?
Ki lehet valahogy kapcsolni??
Programot be tudom zárni akkor minden jo
Nagyon köszönöm a segitséget!!!
beyond...
-
SP4C3
veterán
válasz Crank822 #64871 üzenetére
Biztos valami életbevágó és elengedhetetlen win10 f@szság. Nehogy kikapcsold, úgy a jó.
(a helyedben már töröltem volna)
(#64870) solfilo - 970 már nem tud?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
madmaxxx
senior tag
válasz Crank822 #64871 üzenetére
Nekem anno a Windows Defender MSASCui.exe okozott problémát GTX750 videokártyánál. A GPU folyamatosan 80% körül dolgozott. Feladatkezelőben leállítva, illetve később eltávolítva a hiba megszűnt.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
mcs
veterán
Hosszabb távon biztonságos egy GeForce GTX 650et (Kepler) úgy hajtani, hogy terheléskor 70-75 fok közé melegszik? Esetleg milyen vékonyabb kialakítású hűtést ajánlanátok rá?
[ Szerkesztve ]
-
Crank822
tag
válasz Csupingo #64876 üzenetére
Amit csak tudtam meg csináltam rajta, régen mikor gtx 970
Volt akkor volt ilyen de akkor bitcoiner vírust sikerült fel szedni valahol, csak most már pánikba voltam hogy lehet ilyet, egyenlőre most jó, ha valami új dolog elő jönne akkor meg írom majd de remelem semmi baj nem lesz most már.Meg ez után már csak a Windows reins jönne
beyond...
-
norbigomba
csendes tag
Sziasztok!
Van egy a kimenetein képet nem adó, de működő/számító GTX 670 OC.
( Ha teamviewer-re ránézek a gépre megy minden. )Nem-e lehet mellé tenni egy másik Nvidia videokártyát, hogy a 670 dolgozzon, és a kicsi (K600) küldje a jelet a monitorra?
Hiszen, az Nvidia vezérlőpanel beállításain belül, ki lehet választani, hogy melyik GPU dolgozzon.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
„Nincsen gonoszabb ember annál, aki azelőtt jó volt, de egy másik gonosz őt is gonosszá tette”
-
Csupingo
veterán
válasz norbigomba #64883 üzenetére
Nincs a cpu-ban igp és azért indul el a gép? Talán azon adja ki a képet, de mivel a hibás vga-ra van kötve a monitor így nem veszed észre. Ha részben jó a kártya, akkor pl. játékokban physx számolásra be lehetne fogni. De még nem hallottam ilyen esetről, hogy képet nem ad, de még "működik".
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Szerintetek IGP-ben melyik az erősebb??
Az AMD A10-7870K vagy egy i3-73xx a HD630-al? -
Pehi
senior tag
válasz Cingáriusz #64886 üzenetére
Szia. Szerintem az AMD.
-
fastleslie
senior tag
Hali!
Egy régi vasban (775-ös E7300) van egy Intel HD 4500 integrált video, és van egy jó öreg Ati HD 3850.
Érdemes ez utóbbit beletenni? Ennek már megvan a hátránya, mert csak DX10-es.
A HD 4500-ről nem találtam pártatlan véleményt, és nem tudom teljesítményben sem helyre tenni.
PassMark-ban jobb eredményt ért el, de pl. játékos tesztekben alulmarad. Viszont DX11(?) es.
Vélemény? -
SP4C3
veterán
válasz fastleslie #64888 üzenetére
DirectX 10 az is. Érdemes beletenni, ha nincs más.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
veterán
válasz fastleslie #64888 üzenetére
HD4500 kb semmire való, halgass SP4C3-ra.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
trancemusic
senior tag
Sziasztok,most én kérnék segítséget. Nem találok megfelelő biost a vga-ra,hihetetlen,de ez van. Amiket próbáltam,kékhalál lesz driver telepítés alatt,illetve,eggyel felmegy a driver,de win boot után fekete képernyő. Előélet: félrekattintottam,és rosz bios került a karira. 2d-ben tökéletes. Sapphire 6850,6870-es bios ment rá véletlen. Ettől tönkremehetett? GYártó honlap nem segít,techpowerup biosok se jók. Köszönöm az ötleteket. U:I: Most adtam el a 770-et,új kártya vásárlásáig jó lenne használni,a haswell igp-nél azért jobb lenne. Köszönöm
-
MK VII
veterán
válasz trancemusic #64892 üzenetére
Szia...
Írj rá.. Hátha lesz olyan kedves és lementi neked az eredeti BIOS-t. -
Richie0116
tag
Sziasztok !
Pár napja furcsa hangot hallok a vga-tól, hangosan ciripel mintha terhelés alatt lenne. MSI Afterburnerrel megnéztem a hőmérsékletet és ventit, úgy viselkedik mint játék közben pedig csak a windowsban vagyok. Mi lehet a probléma ?
-
SP4C3
veterán
válasz Richie0116 #64895 üzenetére
Coil Whine a jelenség neve. Keresgélj.
-
qdak
addikt
sziasztok adott 7870 Tahiti LE (XT) vga aminek a fogyasztasa alatta van a MK-26 Black Series 320W tpd je nek megse kepes lehuteni, ha jatszok, vajon miert ?
kapott 1 nagy cpu hutes tamogatast oldalrol, igy nem melegszik tul viszont oltari hangos ejjel, vmi otlet?
meg 1 alapbol 25 % on ment a 2 db ventije és terheleskor se vitte felஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
SP4C3
veterán
válasz trancemusic #64892 üzenetére
Nekem van egy vaporx 6850-esem, estefelé érek haza, ha gondolod lementhetem a bios-t.
-
sanderx
csendes tag
Sziasztok, van egy AMD A8-5500B 3200 MHz, AMD Radeon HD 7560D Apu val, és egy Gigabyte Geforce gt430 1gb ddr3 128 bit Pci-e, 2x4gb ddr3 1600 mhz rammal,a kérdésem az, hogy melyik felállást válaszam, a 2 közül?
A válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- RAID
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest