Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BraveHeart
tag
Hi All!
Tegnap vásároltam egy zsír új Sapphire 290-et és a következő a jelenség:
Tegnap 1 órát hagytam pihenni szobában megérkezés után, hogy melegedjen, aztán be a gépbe..másfél óráig szenvedtem vele, el sem indult a gépem (IGP-vel ment, de amikor a 290-es volt bent, folyamatosan visított az alaplapom, el sem indult)... aztán hdmi-vel rákötöttem tv-re, és elindult (értelmezhetetlen számomra )... aztán vissza a monitorra, és megy azóta.. viszont tv (LG 50PK550)-n minden fekete fehér csíkozás... 3Dmark alatt meg úgy cicceg, mint anno a 4870X-em... nyüstöltem órákat, nem fagy ki sehol... a hdmi-vel a tv-n ocsmány hangyás...
...ha catalystben átállítom a tv-t 30Hz-re, akkor normális a kép 1080p-nél, viszont 60Hz-en már nem jó... ha alapból tv-n indítom hdmi-vel, akkor windows betöltéséig csinálja a kásázást... ez nem normális..
közben meg megy simán, csak 3dmarknál cicceg.. valaki azt mondta, byte zaj ... semmilyen más game-nél fullon terhelve nem cicceg... és minden tökéletesen fut, nem is fagy ki...
ötlet? (konfig: Asus formula VI + 4770k)képek:
Köszönöm előre is a segítséget!
★�◄╣♛★☆███♪♫★♪♫███☆★♛╠►�★
-
pc_seft
tag
Hali!
Kérdésem a következő lenne,összetettem egy barátomnak ma egy gépet!
perifériák a következők: G1620 Msi Lap 2x2GB DDR3 1333Mhz HD5770 MSI Twin Frozr
történet a következő,feltettem a legújabb drivert amit az ati oldalon találtam.
Maffia II játékkal szeretett volna játszani és ilyen szabálytalan fehér kockákat dobál,mintha egyfajta árnyék lenne vagy nap sütés.
Az a furcsa hogy csak ezzel a játékkal csinálja,Tápegységre gyanakodtam de akkor miért nem csinálja a másik játékoknál?Tápegység egy 350Wattos Delta tápegység ami bőven elég ennek a 150-200wattos fogyasztású gépnek.Mi lehet a probléma?driver?
-
pcgamer01
senior tag
-
Hena02
újonc
Sziasztok nem tudom pontosan hogy itt kéne feltennem a kérdést de én a vga-ra gyanakszok.
A lényeg az hogy eddig tökéletesen ment minden a gépen játék meg miegymás szempontjából. Pár napja viszont akad kissé a gép internetezés közben nem csak játék közben van hogy elinditom a játékot rendesen betölt aztán játék közben mintha a texturákat nem tudná elég gyorsan betölteni megakad a játék sokszor csak a kép zene megy tovább majd megy tovább akadás mentesen.
A konfig ez :
Asus M4A79XTD_EVO
Phenom 2 x4 965
xfx hd 6850
4gb ram
hkc usp 5550
Válaszokért előre is köszi! -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Milyen jelekből lehet tudni, ha egy GDDR5-ös VGA memória OC-ja instabil? A GDDR5-nek ugyebár van egy önjavító mechanizmus/algoritmusa, amitől bár hibázik, nem látszanak a hibák, mert kijavítja, csak egy kis fpsbe kerül. Viszot ez elég nehezen mérhető. Létezik rá más módszer?
-
Hardver Arc
senior tag
Hali! 4850 sapphire 512mb 256 bites ddr3.. ès core2duo e7400 mekkora táp ajánlot? 450w..
A videokártya miatt kèrdezem leginkább..[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Hardver Arc #37712 üzenetére
Normális márkából egy 400w-os simán elviszi (fsp, chieftec, corsair stb..
[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
válasz Hardver Arc #37712 üzenetére
a kártya honlapja szerint 450-es ajánlott de ez túlzás sztem.
Úgyhogy simán elég.Samsung Galaxy S10+
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hardver Arc #37717 üzenetére
De itt most normális tápról beszélünk?
-
Hardver Arc
senior tag
válasz TaylorXIII #37718 üzenetére
Hát kinèztem egy silentforce un450eset is.. használtan 5000ft ujonan meg 12.000
-
t420s
aktív tag
üdv!
vajon mi történik ha egy video editor programban "directx 11 based rendering"-et kapcsolok be, de csak dx 10.1-es a VGA-m?
mert a program hibaüzenetet nem ad, fut, semmi hiba. -
Krakesz27
tag
nekem olyan gondom van, hogy amikor emelem a GPU TWEAK-be a Fan Speed-et akkor nem hallom a videókártya ventijének a hangját de ugyan ez van MSI AFTERBURNERREL is azzal is kipóbáltam és nem hallom amikor pl felteszem 50%,60%,70%-ra ott azért már hallani kéne a hangot de nem hallom. Mi lehet a gond?
-
freaghill
őstag
Oda a winchesterem?
Elinditom a gepet, bioson nehezen megy at, bejon a windows inditasa felirat, jonnek a gombocskek, bejon a windows logo es ujraindul a gep. -
válasz freaghill #37722 üzenetére
Ha a bioson nehezen jut át, akkor lehet, hogy winyó, de az újraindulás lehet melegedéstől, RAM hibától, elkefélt tuningtól, hibás kondenzátoroktól az alaplapon, meg winyótól is. Viszont akkor ne nyüsztesd, hanem egy másik gépen/másik winyóról futó OS-en mentsd a fontos adatokat...
Mutogatni való hater díszpinty
-
Krakesz27
tag
válasz DanielLong #37725 üzenetére
feldobtam most 100%-ra és egy kicsi ciripelő hangot lehet hallani kb olyat mintha erőlködne, hogy felpörögjön de közbe ha 100%-on van akkor olyat hallok hogy eggyszer felmegy ez a kis hang egyszer meg vissza veszi. Mitől van?
-
HF77
őstag
vélemény: Intel GMA X3100
laptopban dolgozik..van rá esély, hogy 4-5 éves játékokat elvigyen??köszi
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Chosen
addikt
válasz DanielLong #37713 üzenetére
Nem sokat hozott a konyhára, így inkább jegeltem amúgy is. +2FPS-ért nem hajtom szét a kártyát.
Más kérdés: Van bármilyen lehetőség Fermis kártya (GTX 460 768MB) ventilátor fordulatszám karakterisztikáját/görbéjét BIOS flash-el módosítani? Valami olyasmi szerkeszthetőségre gondolok, mint az Afterburner, csak BIOSból. Azért kellene, mert az AB kifagyaszt rengeteg játékot, így pont ott nem tudom használni ahol kellene.
-
maximilian4
addikt
Sziasztok. Lenne 1 kérdésem. A Mostani xfx 4830-as videókarim mellé milyen másik karit tudok berakni crossfire-be? Csak ugyan azt a fajtát vagy esetleg több típust is? (Ha több típust, akkor milyeneket?)
Előre is köszi.Maxi
-
Chosen
addikt
válasz DanielLong #37732 üzenetére
Mindenféle programot eliminálni szeretnék, BIOS only lenne a lényeg.
-
pc_seft
tag
intel G1620 IGP-je +4GB ddr3 1600MHZ memória 1280:1024-ben Maffia II mennyire megy el rajta? ha normálisan akkor vga nélkül lesz összerakva a gép barátomnak
-
betyarr
veterán
asus 270x-nél aida szerint a vrm1 46-47 fokos,míg a vrm2 25-26.ezek az adatok terhelés nélküliek.normális,hogy ekkora a különbség a kettő között?normális,hogy az első 20 fokkal melegebb?
-
djculture
félisten
válasz pc_seft #37735 üzenetére
Azért nemárt ha egy 9600gt vagy 8800gt vagy valami hasonlót szerzel már 4-5 ezerért lehet szerezni, azzal már a physx is megy meg elég szépen fel lehet tenni már a grafikát. Azt a játékot recésen low quality-n tolni hülyeség annyira jól néz ki még manapság is.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz maximilian4 #37733 üzenetére
Közben kaptam más topikban választ. Azért köszi a segítséget...
Maxi
-
cbm1974
tag
Egy rövid kérdés a szakértőkhöz:
AMD-hez Radeon, Intelhez GF...
De a lap chipset-je vagy inkább a procijához mérik-e?
köszi!
1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!
-
-
DanielLong
senior tag
válasz Chosen #37734 üzenetére
Guglival ezt találtam, sajnos nem vagyok a témában járatos, valaki hozzáértőbb is írhatna. How to edit your graphics card bios?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Chosen
addikt
válasz DanielLong #37744 üzenetére
Sajnos ez nem az amit keresek.
(nagyon nem)Azért köszi.Igazából már a címben is ott van, hogy "(note that this will only work for AMD/ATI cards)", én pedig alapból Fermihez kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
cbm1974
tag
válasz DanielLong #37743 üzenetére
Igen, ez érdekelt, tehát a proci a mérvadó, köszi!
1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!
-
IreN!CuS
őstag
Üdv,
Adott az adatlapon szereplő gép win 7 64 bit-el , és szeretném felrakni az AMD System Monitor programot 1-2 mérés végett.
Viszont amikor elszeretném indítani a következő hibaüzenet jelenik meg : "Sorry an unexpected error has occurred. Please restart the application".Google sem segített sokat , nektek van ötletetek mitől lehet?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Chosen
addikt
válasz DanielLong #37749 üzenetére
Ez még mindig nem az, nagyon nem jöhetett át az eredeti kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest