Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anathema67
tag
Sziasztok,
már két napja szenvedek az Asrock Z77 Extreme6 alaplap és az ASUS HD 7750 vga-val. Odáig eljutottam hogy csökkentett módban rendesen elindul Win7 alatt, normál módban viszont nem, a Windows sem töltődik be. Van valami ötletetek mi a probléma? Előre is köszi.
-
Monyos
aktív tag
válasz d3lete #33028 üzenetére
Na megoldódott a dolog. Szétszedtük a kártyát és túl sok hővezető paszta volt a magon és kifolyt olyan helyekre is ahova nem kellett volna neki, így zárlatot okozott. Szépen le lett takarítva és kellő mennyiség lett most felkenve. Így hibátlanul indult a gép.
Köszi a segítséget!
-
Met
nagyúr
Mitől lehet ez a hiba?
Haldoklik a vga?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
IRQL_not_less_or_equal lehet instabil VGA OC?
Szerk:
Ha x százalékkal húzom a GPU-t amihez már plusz fesz kell, annyi százalék fesz emelés kellhet hozzá?[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
TTomax
félisten
-
brendonka23
tag
sziasztok,a segitségeteket szeretném kérni!Vettem egy 1.4es hdmi kábelt a pc-m és a 3d monitoromhoz lg,összekapcsolom őket,a kép szép,de elvan csúszva jobra pár centivel,a monitoral nem tudom az autofocus funkciót mert nem engedi,ilyenkor mi a megoldás?mert eddig dsubon volt full hdba rendben volt minden,de ugye a hdmivel sokkal jobb azt mondják,aki tudna lécives segitsen!köszönöm!
-
pellesmartin
tag
Egy 4830 VGA hoz elég lenne ez a táp?
HKC 430W SZ430 LPDR -
fixer92
aktív tag
válasz pellesmartin #33061 üzenetére
Arra a "tápra" én semmit sem bíznék.
Fsp, Chieftec, Seasonic. Ezekből elég lenne egy 400W."Victory loves preparation!"
-
VoidXs
nagyúr
válasz brendonka23 #33059 üzenetére
Videokártyadriverben megoldható az eltolás.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Rivaul
addikt
válasz pellesmartin #33061 üzenetére
Ha a minőséget nem nézzük akkor elég neki a teljesítménye. Persze csak ha a gép többi része nem zabál sokat.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Met
nagyúr
Friss win telepítés, Win 7 Home 64 bit és Sapphire HD 7790.
Utolsó catalyst, fullhd 60hz felbontás.Ahogy mozgatok pl. a firefox előtt egy másik ablakot pl. intéző akkor ahogy gyorsan húzom "megmarad a nyoma" mintha le lenne maradva.
Ez mitől van? Most cseréltem konfigot, azzal nem volt ilyen gond.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Van egy pár éves Gigabyte 8600GT-m, amitől pár hónapja elkezdett sípolni az alaplap (hosszú-rövid-rövid). A szaki szerint rossz a kártya, kicserélte, azóta működik a gép. Kíváncsiságból visszatettem bele, és még mindig sípol. Azért furcsa, mert még a sípolás első napján átvittem haverom gépébe, ahol normálisan működött. Ez annyit takar, hogy bekapcsoltuk a gépét, és nem sípolt, felállt a rendszer, és normális volt a felbontás. Nem játszottunk, vagy filmeztünk. (Talán hülyeség, de Intel Core 2 duo procija van, tehát a VGA-nak kellett a képet adnia, nincs prociba épített gpu-ja). Nemsokára belepakolom majd egy egyelőre kékhalálos gépbe, megnézem, ott mit produkál. Szerintetek mi a baja?https://rendeljkinait.hu/
-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem van 2 integrált vga amikről lenne 1-2 kérdésem
Az egyik az egy: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 500 és a másik gma 950.
Az lenne a kérdésem melyiknek menyi a max vram mérete, és melyik az erősebb és menyivel. (és ti melyiket javasolnátok filmre, és pár alap játékra mint a countet strike.)
(Tudom nem nagy gpu-k de kíváncsi lennék)Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
quattro7
csendes tag
Sziasztok!
Nem biztos jó helyen kérdezem,de szerintem ide illik
VGA vásárlás előtt állok egy GTX 260-ast cserélnék egy GTX 660 Ti-re
a mostani konfig:
lap:Gigabyte EP45-DS3
cpu:Q9400 2.66GHz
ram:2X2GB 1066MHz
táp:HKC 550W
a kérdésem pedig az hogy elég neki ez a konfig vagy valamit cserélnem kéne esetleg?
a választ előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz mrgergoke #33069 üzenetére
A szaki ostobaságot mondott. Legalábbis részben. Ez lehet VGA hiba is, de sokszor nem az. Az egy hosszú, két rövid sípolás ugyan VGA problémát jelez, legfőképp azt, hogy az alaplap nem tud kommunikálni a karival a bootoláskor. Ezt a hibát okozhatja az is, ha a VGA lassabban inicializálja magát, mint a boot folyamatban a VGA ellenőrzés. Amikor a BIOS ellenőrzi a VGA meglétét,érzékeli, hogy csatlakoztatva van, de nem válaszol. Ez sokszor épp attól van, hogy a VGA lassan indul be, és még nincs kész, amikor a BIOS ellenőrzi.
Ugyanezt a hibát okozhatja az is, hogy a táp időnként kevesebb kakaót ad neki induláskor, és ilyenkor sem tud a BIOS kommunikálni a VGA-val. A hálózati feszültség változásai és a táp állapota is számíthat.
És persze rosszul is lehet betéve.[ Szerkesztve ]
-
quattro7
csendes tag
Kösz a válaszokat. Szóval akkor egy komplett gépcsere ha ilyen VGA-t akarok mert akkor inkább hanyagolom
-
fixer92
aktív tag
válasz quattro7 #33076 üzenetére
Tápcsere mindenképp javallott (Fsp, Chieftec, Seasonic). Menni fog a mostani konfigoddal is, csak nem lesz 100%-osan kihasználva a teljesítménye, de később ha fejlesztesz, akkor kártyát meg tápot nem kell venned... (kivéve ha majd még jobbat akarsz. )
"Victory loves preparation!"
-
trialboj
őstag
Üdv, nem túl boldog tulajdonosa vagyok egy HD 6850 nek.
A kártyának nincs semmi baja, de furcsa mód, egy egyszerű kis flash játéktől is van hogy úgy akcióba lép, hogy hallatszik a cooler, és 55 fok főlé megy a hőmérséklet x920*x200 as felbontás alatt.
Ezzel termeli a meleget a házban és fűti a procit is ami viszont már zavaró.
Tehát le szeretném cserélni, egy olyan lapra ami elbírja a BR filmeket ekkora felbontásban, semmiféle játékot nem kell megmozgasson.
VISZONT: grafikai munkára használom a gépet főként, tehát sokat használok PS AI 3ds Max, AE, és hasonló adobe termékeket. Ezeket igényelnek bármi extrát a videokártyától?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
pellesmartin
tag
Hello.
Tegnap vettem egy HD 4830-at és szépen is megy meg minden,League of Legendsel játszottam rajta fullon megy szépen meg minden,de mikor belépek egy GTA IV-be akkor hirtelen kikapcsol a gép.
Just Cause 2 vel játszottam 3percet és elment a kép,a gép rendesen megy,ventik forognak,de kép nincs.
Mi baja lehet?
Táp: HKC 430Watt
Szerk:
50Fok körüli a VGA-m terheléskor[ Szerkesztve ]
-
Adoka120
tag
válasz pellesmartin #33081 üzenetére
Milyen proci dolgozik alatta?
Más vgaval próbáltad akkor is történik ilyen?Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
pellesmartin
tag
E5700 Proci(2mag 3ghz)
Még nem próbáltam -
fixer92
aktív tag
válasz pellesmartin #33081 üzenetére
Kevés lehet a táp, vagy hibás a videokártya így első ránézésre. Meg kellene próbálni a vga-t másik gépben, vagy itt egy másik tápot/vga-t ami számodra könnyebben megoldható.
Furmarkal meg tudod kinozni a vga-t.
"Victory loves preparation!"
-
Met
nagyúr
-
garambe
tag
Sziasztok!
Az mitol lehet h a ket hetes asus gtx 660 ti a battlefield 3at tokeletesen futatja csak neha amokor a videos reszek vannak vizszintesen remeg a kep vagyis nem is tudom minek hivjam. Nem csikozodik semmi ilyen csak furcsan remeg mint amikor a tvben mutatnak masik tv t.
Tap chieftech ctg 500
proci amd fx 8320
minden alkatresz 2 hetes ujonnan veve -
garambe
tag
válasz fixer92 #33089 üzenetére
A legujabb driver. Pont minap frissitettem. Hat ezaz h jatek kozben egyaltalan nem csinalja. Csak azokban a videokban mikor ket palya/kuldetes kozott van akkor csak a sotet reszeknel es ha igy lerakom talcara akkot a windows hatter is remeg. De amint kezdodik a rendes palya semmi ilyen nincs. Tokeletesen fut akkor. Euert furcs
-
FZsolt15
aktív tag
Sziasztok!
A videokártyám NVidia GeForce 9400 GT.
Crysis 2 indításánál ezt az üzenetet kapom: kép. Ha rányomok, hogy OK elindul a játék és megy is, de nem lehet ebből valami baj?[ Szerkesztve ]
-
fixer92
aktív tag
válasz FZsolt15 #33092 üzenetére
Elvileg nem max kidobhat a játék. Driver milyen van fent?
Amúgy máshol is volt ilyen gond ezzel a vga val, leokézta aztán játszott tovább."Victory loves preparation!"
-
FZsolt15
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam
(#33094) fixer92: 314.22-es driver van fent. Frissítések keresésénél mindig kiír valami hibát.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz fixer92 #33096 üzenetére
Már van 326.41 - BETA is.
-
nagyúr
Vettünk egy ilyen VGA-kábelt egy PC-t/notebook-ot és egy monitort/TV-t összekötni vele, de sajnos nem ad képet. Ugyanazon beállítások mellett bármelyik régi D-Sub VGA-kábellel működik mindkét gép és mindkét megjelenítő. Mi lehet a probléma?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest