Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy melyik vga az erősebb. Egy A8 5600K-ba integrált 7650D 512mb-s vga, vagy esetleg a GT210 1gb?
A választ előre is köszönöm
Üdv.: Aszti
-
agressiv
addikt
válasz Rivaul #32266 üzenetére
Igen, ha a komment lényegi részét úgy kell keresgélni a többi között feleslegesen.
Az a kedvencem amikor hoznak vaamit javításra és udvariaskodnak meg istenítenek, oszt szomorúak lesznek, amikor mondom, hogy hagyjuk már ezeket, inkább fizessék ki és ne hét elején pénteken, vagy szombaton, meg majd jövőhéten és a baráti árhoz barátság is kell.
Most tervezek szétverni az samsung TV-t videó legyen róla?
Kacsa75
Dícséretes bár ritka, viszont itt tényleg felesleges.[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Frenky
csendes tag
Sziasztok! A hardverApróban nem találtam ilyen kártyát: [Height Low Profile Video Graphics Card] Valaki tud esetleg eladót? Egy Dell OptiPlex 755 be kellene, mert most csal HD2400 Pro van benne. Thx.
HUNter
-
Dani_kp
addikt
Hali mindenkinek!
Radeon HD7700-ből létezik low profile-os verzió? Pár perc keresgélés után sajnos nem találtam, de mielőtt feladnám még megkérdezem tőletek is.
https://ingatlan.com/33821564
-
Rivaul
addikt
-
törölt tag
Nem hiszek Istenben.. ki áldjon most ?
-
-
törölt tag
Nem találtam a neten semmi érdemleges összehasonlítást. Egy HD6000-es és a HD7000-es sorozat között milyen képminőségbeli különbségek vannak (ha vannak)? Az összehasonlításba ne vegyük bele a HD5000-es átnevezett kártyákat (például HD6790). Azért kérdezem, mert azt veszem észre, hogy ugyanolyan videó lejátszás (MPC-HC/madVR, ugyanazok a beállítások) mellett a TV-n érezhetően gyengébb képminőséget produkálnak a filmek, amikor a HD2000-es IGP-t használok egy HD7770-rel szemben. Ráadásul bizonyos szűrőket nem tudok bekapcsolni, mert a HD2000 nem bírja és a film szaggat. Nem akarok HW-es gyorsítást (sem), mielőtt valaki ezt javasolná, a lejátszás módjába nem szeretnék belemenni.
Szóval ezért gondolkozom egy olcsóbb dedikált kártya beszerzésén, amivel esetleg alkalomszerű, kisebb játékok is normálisan elfutnának (ilyen például a PKR Poker, Torchlight II, esetleg Dota 2).
Egy passzív HD6570-n gondolkozom, ami igen jó áron van. Passzív 7750 csak dupla áron lenne. Viszont most jönnek a HD7730 kártyák. Ha a 7000-es sorozatnak a képminősége látható különbséget produkál, akkor lehet várnék.
Félek, hogy a fogyasztással elmásznék. IDLE-ben VGA nélkül 27-29W között fogyaszt a gépem (B75, G840, 2x4GB, 1xSSD, 1xHDD, DVDRW).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz agressiv #32287 üzenetére
Az AMD kártyáinak még az nVidia-tól is jobb a képminősége, tehát következtettem arra, hogy az IGP még jobban el kell, hogy maradjon tőle. Na de hogy az ennyire szembetűnő, azt nem valóban nem gondoltam. Visszakanyarodva, emlékeim szerint 5xxx és 6xxx között volt különbség. Kérdés, hogy 6xxx és 7xxx között van-e és az milyen mértékű.
-
törölt tag
válasz agressiv #32289 üzenetére
Az AMD IGP-jére ugyanez vonatkozik, mint az Intel-ére? Nem tudom mik vannak manapság, azon a fronton nem vagyok kellően képben. A6, A8, A10 talán.
Nézegetem a low-end kártyák árát, valami borzalmas. Egy HD6670 20-22k (legolcsóbb GDDR5). HD7770 már van 28k-tól. Egy HD7770 ma már beéri a HD6870-t. Két 6670 teljesítménye pedig nagyjából egy 6870 (=~7770). Viszont a 7770 ára nem 40-44k.
[ Szerkesztve ]
-
WoodrufF
tag
Sziasztok
GTX 660 -at szeretném váltani ár,teljesítmény,és a következő másfél év játékainak figyelembevételével!
Mit ajánlanátok,az sem baj ha ATI?
7950-et nézegetem...köszi
-
TTomax
félisten
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.
Ebbe a konfigba szeretnék vga-t venni olyat, amit ki tud hajtani:Msi k9n ultra lap és X2 5600 gyári hűtéssel
1db 2gb ddr2 800mhz ram
Samsung 200gb sata hdd
Corsair vx430A max keret 17k postával.
Csak használt kártya, és Ati Radeon jöhet szóba.
Nem vagyok képben a mostani vga-k tudásával, és tudom hogy a keret sem sok.
Rokon srácnak a gépébe kellene.Kérném a tanácsotok.
Köszönöm!
-
ST05
őstag
válasz Csaszykj #32293 üzenetére
"milyen videókártyát"
topikba inkább passzol a kérdésed, ott inkább fognak segíteni
5670-5750-6670 erővonalba fogsz beleférni egyébként ami még a proci mellé nem túlzás -
helkis
veterán
válasz #59070464 #32290 üzenetére
ha olcsót akarsz, akkor hd5450-et raksz bele és kész, ez 5-15w között fogyaszt + 6-8k-ból megvan..
azt nem értem, hogy minek neked GDDR5 ahhoz, hogy legyen szép kép a tv-n?
amin ilyen ram van az a már nem low end és az ára sem az!
használtan hd5770-ek már 15k-ért beszerezhetők.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
törölt tag
válasz helkis #32295 üzenetére
Szóval ezért gondolkozom egy olcsóbb dedikált kártya beszerzésén, amivel esetleg alkalomszerű, kisebb játékok is normálisan elfutnának...
5450 helyett, nyilván 6450-t raknék be, az is 8k.
Még azon gondolkozom, hogy egy passzív HD6570 1GB DDR3 (14k) mennyire használható játékra. Pld. Torchlight II. Van-e értelme egy ilyen kártyának, mert multimédiára talán semmivel sem több a fele ennyibe kerülő 6450-től.
-
toky93
csendes tag
Én Windows 8 Pro rendszert használok laptopomon mely egy Samsung RV508(Intel GMA 4500M alaplapi kártyával)
érdeklődnék hogy nincs e valami hír arrol hogy a fent említett chipszetre mikor jöhet VGA Driver?
Mert jelenleg csak az Alap Windows Drivert tudom használni ami annyit is ér.
CPU: Intel Celeron DualCore T3500(2,10Ghz)
RAM: 4GB(DDR3)
VGA: Intel GMA 4500M
Chipset: Intel 4 Series Express Family
A választ előre is köszönöm -
speedydb23
senior tag
válasz toky93 #32297 üzenetére
Próbáld ki a WinXP driver-el.
Innen letölthetedEsetleg ezt is kipróbálhatod:
Win7 driver[ Szerkesztve ]
-
toky93
csendes tag
válasz speedydb23 #32298 üzenetére
Sajnos egyik driver sem működik! Már a telepítésnél leáll!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest