Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Heló! A win8 omon képtelen vagyok vga illesztőt telepíteni. Mikor fölraktam a rendszert akkor is rengeteget szenvedtem de egy win7 driverrel sikerült. De most le akartam cserélni a legfrissebb win8 rtm hez való driverrel és állandóan ebbe ütközöm, hogy "észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen"
Ha a régi drivert raknám vissza akkor is. Driver sweeper is volt. Valami ötlet? Vagy húzzam újra a wint?
-
Orcsi
aktív tag
de egy ilyenek is nagyon örülnék [FRU39J9334]
Üdv,
Same shit, different day!
-
őstag
válasz agressiv #18942 üzenetére
Akkor szerinted érdemes lenne megjavítani?
Mert eddig hibásként el akartam adni, de ha rendbe hozható akkor megtartanámJah amit még kifelejtettem: érdekességképp próbáltam rajta tuningot is, 575/900 -ról sikerült eljutni, egészen 775/1130-ig, szóval talán mégis GPU hiba lehet
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz agressiv #18955 üzenetére
Rendben, akkor megpróbálom helyrehozatni.
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
varmi2
nagyúr
Az adatlapomon lévő 1 gépről van szó. Meg lehet-e azt csinálni, hogy a 6870ről mennyen a monitor, és mondjuk a tv meg az integrált videokariról mennyen , egyszerre?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
És az megoldható-e, ha vennék bele mondjuk egy hd 6450, és arról menne a tv, míg a monitor továbbra is a hd 6870ről?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Syz
senior tag
válasz cashback #18950 üzenetére
Veszek 2 ilyet:
Accelero Xtreme 5870
Most nézem a videókat a neten,rámegy a Vapor-X-es kártyákra is apró átalakítással"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
FlDutchman
tag
Sziasztok!
Eredeti (4:3) képarány megtartása 16:10-es monitornál játékokhoz pontosan hogyan működik?ATI Radeon HD 4890 vga, legfrissebb CCC, Windows 7, asztali gép.
Újonnan vett Lenovo laptopon alapból eredeti képarányban jeleníti meg a régi játékokat, két fekete csíkkal a két szélen.Előre is köszi a válaszokat!
-
félisten
válasz FlDutchman #18962 üzenetére
Szia!
Nekem 16:9-es a monitorom, és van a monitor beállításaiban egy rész ahol be lehet állítani, hogy ami 4:3-as arányú azt eredetiben jelenítse meg, vagy széthúzza 16:9-re. Ha arra megyek, hogy ne húzza szét akkor nekem is van 2 oldalt fekete csík.
-
FlDutchman
tag
válasz szabonagyur #18963 üzenetére
BenQ GL941 19"os monitorom van, nem találtam ilyen beállítást, de még utánanézek, hátha google ad ötletet.
Szerk: már megtaláltam a monitoromon a menüt, de nem lehet választani. Lehet, hogy előbb be kell lépnem az adott programba..
[ Szerkesztve ]
-
FlDutchman
tag
válasz FlDutchman #18964 üzenetére
megoldódott.
-
nappa
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van egy gigabyte hd 4670es kártyám. aminek a hűtése nagyon durván hangos volt.
de volt nekem itthon egy asus 8600gt silent kártyám. és annak a bordáját ráoperáltam a kártyámra és ráment és jó is meg minden. csak az lenne a kérdésem hogy szerintetek a mostani gpu hőfok jó-e mert nem emlékszek hogy a gyári milyen volt!
alap helyzetbe hogy csak netezek: a gpu dispIO 55fok körül a memIO meg 52körül mozog. játék alatt még nem tudtam megnézni mert most tettem fel új wint és még nincs rajta de alapjáraton ez a fok milyen?
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Adott egy moddolt 6950 kártya , hibátlanul működik a feloldott shaderekkel.
Fel szeretném húzni az órajeleit legalább a 6970 értékeihez. A CCC/Afterburner csak 840/1325-ig engedi húzni, eddig így használtam, gond nélkül megy.Az MSI afterburnerben próbáltam feloldani a tuningot, de ezt kaptam:
A mindkét érték 0-án van, és nem állíható.Persze amit kellett,azt átírtam :
UnofficialOverclockingEULA = I confirm....
UnofficialOverclockingMode = 1Korábban Sapphire trixx programot használtam (eddig minden VGA-nál) , ott engedte is akár 1200-ig húzni a GPU-t, de néha különböző anomáliákat okozott a program ,akár alap órajelekre visszaállítva is jelentek meg tőle furcsaságok a monitoron. Valamikor viszont hibátlanul működött...
Ezért váltottam Afterburnerre, így nem jelentkeztek ezek a gondok, csak itt korlátozva vannak a lehetőségeim.Hogy tudnám működésre bírni az afterburnert? Vagy mi okozhatja ezt?
Előre is köszi!
-
ReKzZz
tag
Hello!
Mi a vélemény erről a vidikariról? [link]Ezek mellé lenne:
-i5 2320
-ASRock B75M-GL alaplapJátékra lenne főként..
Akár ultra grafon is szeretnék vele játszani.. (pl: Bf3) (1920*1080 vagy 1360*768-n szoktam)Ja és ez a kártya mennyivel jobb a gtx550ti-nél?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Monyos
aktív tag
válasz ReKzZz #18972 üzenetére
A két kártya összehasonlítása:
GTX 550Ti vs HD 7770A tesztben benne van a BF3 is, ultra beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
ReKzZz
tag
válasz csucsbicep #18974 üzenetére
De mondjuk egy 1680*1050be vagy inkabb 1920*1080ba high grafon? es termeszetesen multiba nyomnam
-
Repsol600
addikt
válasz csucsbicep #18979 üzenetére
Ez egy MSI ref. kártya. Elvileg ennek bírnia kell hosszú távon is nem?
[ Szerkesztve ]
-
nagy.laurent
tag
válasz Rendo84 #18907 üzenetére
Kicsit kipucoltam a gépet, de a hiba még mindig fenn áll, azzal a különbséggel, hogy most ha kifagy, akkor egy pár másodperc után elsötétül a képernyő és aztán visszajön a játék, mintha mi sem történt volna. Ez furcsamód csak akkor jelentkezik, ha például diablo3 közben valami elite packkal, vagy bossal van harc - gondolom több az effekt vagy ilyesmi. Plusz Starcraftban az átvezető videók fagynak ki, de a játékot nem befolyásolja. Néztem a fagyások közben a hőmérsékletet, de nem ment 85 fölé egyszer sem.
-
Repsol600
addikt
válasz csucsbicep #18982 üzenetére
Jó, akkor max 1-2 tesztig majd használom 6970-ként, utánna pedig visszaállítom.
Olvastam is hogy 6970-ként jóval többet eszik a teljesítmény növekedéshez képest. Az a pár fps meg nem ér annyit. -
Monyos
aktív tag
válasz Repsol600 #18978 üzenetére
+ feszt nem adtam neki,én is csak addig akarok elmenni amíg alapon bírja.
Memóriák az 1375 öt már nem bírják, ott teljesen elhasal a gép.
Kíváncsi leszek a tiéd mit tud majd.
A többit privátban!Írtátok ,hogy nagyobb lesz a fogyasztás. Viszont, ahogy néztem tesztekben és korábban is olvastam itt, egy az egyben 6970 kártyát kapunk moddolás után.
Úgyhogy ez a fogyasztás dolog jelen esetben olyan mintha gyári 6970 fogyasztását hasonlítanánk a 6950-éhez. Vagy neem?? -
G@ß!
őstag
válasz csucsbicep #18984 üzenetére
Gari már nincs rajta, akkor kuka?
-
PH.User
tag
Videó memória hiba.
Javítható,és stabil is marad megfelelő hűtéssel,és tuning mentesen.
Vagy megjavíttatod és eladod.Vagy eladod bagóért hibásan.
Ezek a lehetőségek élnek.*****Microsoft XBOX360(PHAT/SLIM) & Sony PlayStation3 "PS3"(FAT/SLIM) Szervíz - Modding és Kereskedés***** -->Tel:.+36/70-201-7529<-- Megbíthatóság--->http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ph.user
-
G@ß!
őstag
válasz PH.User #18990 üzenetére
Eddig se volt tuningolva, nagyon ki se volt hajtva...játékra nem nagyon kellett.
A gpu-n vizecske van, a ramokon semmi. Nem volt meleg a házban. De hát megfeküdt sajnos.
Érdekes mód olyan érzésem van, hogy ha bemelegszik a gép, akkor kevesebb a hiba (néha szinte hibátlan). -
ReKzZz
tag
válasz csucsbicep #18977 üzenetére
Értettem!
Köszönöm! -
János000
csendes tag
Sziasztok.
Egyik napról a másikra a VGA-m nem indult el. Képet sem adott csak a venti pörgött és melegedett a kártya. Aztán mellé tettem egy s3 trio pci-os karit és elindítottam a gépet.
A GPU-Z ezt az infót írja ki a kártyárol:
kép
Bios flash is megvolt (128kb)
Mégsem működik.
Mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az ASUS jó karikat csinál? 6870-ről lenne szó. Sapphire-t akartam, de 10kval drágábban van csak.
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Megint elkezdett szórakozni velem a Trixx. Ez az egyetlen program (vagy nem?) amiben 840/1325 fölé enged menni, de egyszerűen megbolondítja a kártyát... Más programoknál beállítom a 840/1325-öt észre sem veszi a kártya, szépen dolgozik ezekkel az értékekkel, de a Trixxben ha akár 10mhz-et is emelek, már a windowsban is csíkozódik a kép, szétesik... Viszont valamikor gondol egyet és gond nélkül megy 880/1350-en is, 2-3 óra játék után is.
Régebben nem voltak ilyen gondjaim a programmal, nem tudom mi nem tetszik neki az új kártyán...
Mi okozhatja ezt?
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Ha a VGA-m nem bír egy adott frekit mert túl sok neki, mivel deríthetem ki. Heaven-t lefuttattam többször 4xAA-val 16xAF-el és nem fagyott ki akkor jó? Illetve AIDA64 stress testet is kapott, hőmérséklet sem volt sok, nem fagyott.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Löncsi
őstag
válasz Monyos #18996 üzenetére
Az AMD nem támogatja a külső programokat, tuningra CCC-t használd. Látom moddolva van a Radeon, akkor lehet nem bírja az órajeleket.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
pnagy7
aktív tag
hali. adott lenne MSI 6870 OC kártya. Hallottam olyanokat, hogy nagyon melegszik meg ilyenek. ez mennyire igaz? most vennék meg, és ezért kérdezem. sokat számít?
Mr. Hóember
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest