Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisorosz
tag
üdv!
napközben buheráltam videókártyámmal, itt azt kell érteni, hogy elszállta hűtésem, de volt egy felesleges ventim, amit házilag akartam rárakni a videokártyámra, értsd rászigszalagoztam 2 pontom. elindult, jól ment, a VGA 45 fok körül tujdta tartani, csak túl hosszúak voltak a kábelek, és néha hozzáértek a ventihez, ezért, újra sziszalagoztam, leragasztottam a kábeleket, a VGA-t meg visszaraktam a helyére. viszont most valamiért nem ad ki videó jelet :S hiába dugom rá a monitor nem jelenik meg semmi se. levettem a veniti, vissza akártyát akkor semi. figyetem hogy ne fedjek le csatit, de müködött is az első alkalommal, nem voolt semmi baj.
még annyi, hogy ezzel egyidejüleg raktam be egy másik merevlemezt, de mondom, eddig müködött most hogy megakartam csniálni szépen, most már nem ad ki jelet.
és amikor bekapcsolom, akkor nincs az a csippantás, ami szokott lenni:S
mit ronthattam el? :S"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
kisorosz
tag
válasz Félisten #18807 üzenetére
:S esetleg van valami módszer, amivel kiderithető, hogy megsértettem, vagy valami más baja lenne?
[ Szerkesztve ]
"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
khrissz
csendes tag
üdv érdeklődnék lehet nagyon suta kérdés használtan hozzájutottam egy geforce 9800gt videókarihoz nem kellene hozzá lennie vmilyen tápkábelnek molex hasonló fene tudja:/ de youtubeon néztem mikor összeszerelték és ott rákötöttek vmit nekem pedig akárhogynézem ilyenem nincs
-
agressiv
addikt
válasz kisorosz #18806 üzenetére
A magot le kell pucolni és akkor látni csak rajta, ha letörött valamelyik széle. Most így úgy néz ki, mintha bomba robbant ovlna mellette, szóval le kell pucolni a pasztát róla.
Szerk. Felnagyítva a képet úgy tűnik, hogy a jobb felső sarka durván le van törve.
khrissz. Ha greenpeace-es kártyát szereztél, akkor nincs rajta tápcsatlakozó és kevesebbet eszik. Csak néhány gyártó kezdett el ilyen low edition kártyákat gyártani.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
laceszgamer
addikt
válasz khrissz #18817 üzenetére
Én mindenképpen megprobálnám egy póttáppal. Mindenesetre rakj fel egy GPU-Z -t igy meg tod lesni mennyire melegszik a VGA 80-90 között kezdödik az a vonal ahova nem érdemes engedni.
Viszont az is könynen elöfordulhat hogy a táp a ludas, egyzserüen nem birja, és mikor terhelés lenne elszáll, ezt kiszürni ighazábol csak egy kölcsöntáppal lehetne könnyedén.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Félisten
tag
válasz laceszgamer #18818 üzenetére
Ez igaz,elvileg a tápnak ki kellene kapcsoljon géppel együtt,kártyánál szokott fagyni,de legyen igazad.
Mindenütt jó,de legjobb otthon!
-
-
őstag
Sziasztok!
Adott egy ASUS 9800GT 512Mb. Windows 7 telepítéséig teljesen rendben volt, aztán néha leállt a ventije. Gondoltam ez normális, majd ha meleg lesz bekapcsol. Így is lett, 77 fok körül bekapcsolt. Utána viszont megint megállt és 90 fokra melegedett idle. Mostmár bekapcsolásnál, windows boot során se megy a venti, a csatlakozó jól van bedugva. Aida szerint 100%on pörög a venti, pedig áll. Mi lehet a probléma? Szoftveres gondom lehet vagy egyszerűen meghalt a venti? Köszi -
agressiv
addikt
válasz kisorosz #18822 üzenetére
Sajnos nagyon "out of focus" a kép, de ezen tényleg úgy tűnik, mintha nem lenne vele probléma. Bár a jobb felső sarok, mintha furcsa lenne.
Én GT220-al jártam ugyanígy és még a reflow sem segített rajta. Lesarkazva az sem volt és a mai napig nem tudom mitől halt meg ennyire.
dave93 Valószínüleg meghalt a ventilátor.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Mythsardan
aktív tag
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy van egy ilyen asrock 939 dual sata2 lapom
benne egy Athlon 64 3800+ procival és egy hd5450 1gb pci ex vga
a probléma az h nem kapcsol be a vga-val a gép.. másik gépbe tökéletesen megy a kártya
1x -2x bekapcsolt vele a gép , főleg akkor amikor be tettem helyette egy geforce 7300gs-t
szintén pci ex
azt ki kaptam be tettem a hd5450-t és bekapcsolt most ott tart hogy kb 30perc probalgatas utan se kapcsol be a gép az 5450 el csak a 7300gs- el
persze masik gépbe tökéletesen megy a vga
mi lehet a probléma ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
gaba2001
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget az alábbi problémában.
Van egy plazma tv: LG 60pk250 melyen HDMI port található és van egy pc amin csak vga kimenet van. Az összekötéshez adott egy HD-15 D-Sub VGA átalakító.
Minden kábel működik külön, valamint ha a monitoromon (HP LP2475w) próbálom az átalakítót az is tökéletesen megy, de a TV-n nem jelenik meg a kép.Esetleg ha valakinek van valami ötlete azt nagyon megköszönném.
Üdv.
Gábor -
törölt tag
válasz dvd_R+ #18827 üzenetére
Üdv!
Elég érdekes a problémád, mert ha nem AMD-s, hanem korábbi Inteles alaplapod lenne, akkor azt mondanám, hogy tipikus Radeon HD5XXX kompatibilitási probléma. A Radeon HD5XXX-es kártyák több alaplapi chipsettel, főleg régebbi Inteles és nforce-os lappal nem működnek rendesen. AMD-s lappal való inkompatibilitással még nem találkoztam.
A hirtelen túl nagy áramfelvétel sem lehet az oka, mivel ez "csak" egy 5450-es.
A fene se érti ezeket az 5XXX-es karikat. -
dvd_R+
őstag
válasz #93794560 #18831 üzenetére
hát én se értem de pl most bele tettem egy HD6870 VGA-t azzal tökéletesen megy ..
mi lehet a baj ? hogy javitsam meg ? :S
1.50 es bios van az alaplapon az tudom és néztem a honlapjat hogy van 2.60 as is
lehet bios update orvosolna ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy ilyen videokártyám:
és ott alul a downloadnál van egy új BIOS, amit nem tudom érdemes lenne e kipróbálni, mert azt írja, hogy csökkenti a venti zajosságát. Na most pont itt a gond, hogy oké, max fordulatszámon nem volt túl halk a kártya, de legalább hűtött rendesen. Attól félek, hogy ezt bukom. Sztetek hogy van ez? Van esetleg értelme feltenni az új BIOS-t?
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Gyufaaa
veterán
válasz GrooveHero #18837 üzenetére
Szvsz nincs. MSI AB-vel hibátlanul tudod állítani.
-
Redneck
nagyúr
válasz GrooveHero #18837 üzenetére
Azzal hogy Bios szinten csökkented a zajt, teret engedsz a nagyobb hőmérsékletnek.
Elég ha manuálisan Afterburnerrel állítod.Ezért szerettem a Catalystot, mert onnan is lehetett állítani, nem kellett külső software
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. Egy HD5870-et használok, amire HDMI kábellel van rákötve egy LCD tv. A gondom az, hogy néha a hangkimeneteknél nem látja a gép az AMD HDMI outputot, csak a hátlapi kimenetre kötött fülhallgatót, és ilyenkor csak az újraindítás segít rajta.
Milyen probléma lehet ez ? Driver, esetleg a vga kimenete nem jó, vagy a tv bemenete ?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
törölt tag
válasz hülyegyerek #18840 üzenetére
5830 és 5870-nél is beletörődtem. HTPC-nek is használom a gépet, tehát nekem ez igen fontos. Ezért WinReInstall-t is eszközöltem a végén, mikor már kezdtem feladni megannyi driver kipróbálása után... Nem jártam sikerrel, mindig elfelejtette a VGA HDMI audio kimenetét. Nem volt aktív (kép viszont ment) és mint nálad is, reboot után azonnal jó volt. 7770-el nincs ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
Dupla, sorry
[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Иван
őstag
Nekem notis GPU-kkal lenne kapcsolatos a kérdésem:
HD6890 vs HD7470. melyik az erősebb? Illetve valamelyiken egyáltalán futna-e CSGO? (csont low grafikán is megfelel nekem). Hp ProBookba lenne, ami elsősorban nem gamere lenne, de ettől függetlenül szeretném, ha néha beleférne egy kis lövöldözés.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
GrooveHero
addikt
Gyufaaa és Redneck köszönöm az infót
Akkor marad a régi BIOSWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
törölt tag
válasz hülyegyerek #18847 üzenetére
Ne bánd, jobb a képe, mint az nVidia-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest