Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Földelési hiba lehet, földhurok van. Vagy a kábel árnyékolása kontaktos, vagy a noti töltője nincs földelve. Pl. csak 2 eres a 220-as kábel, nem földelt.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
igen, a földhurok lesz, megint ezt tudom tippelni, erősítő nincs földelve (általában nincsenek), kettős szigetelésű fesz átalakítós, itt kell keresni a megoldást
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
-
tserrof77
őstag
Az lenne az igazi, ha pont ilyet tudnál mellé tenni.
Az 1600MHz és az "L" meg erősen függ a gép/cpu pontos adataitól. Pl egy 1.gen laptopba egyiket sem raknám.
De kis túlzással bármilyen, 2 oldalas, 16chipes 4GB-os 1333-as mehet mellé.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
tserrof77
őstag
Ha tudsz olcsón venni sima (1.5V-os) 2*4GB-os párt, az mehet bele, az 1600-as is, max 1333-on hajtja majd. Nem muszáj kimondott kit, csak legyenek egyformák. Átlag felhasználás mellett nem igazán fogod ezen a gépen észrevenni a DC előnyeit.
Ja, meg ha lúd, legyen kövér, ha kap egy SSD-t, pláne szárnyakat fog kapni. Csak ahhoz ezt a ...-t panelig vissza kell bontani. Ramcseréhez legalább van cover...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
HARDVERAPRÓD
Nem tudom hol olvasol mindenfélét, meg ki írosgat hülyeségeket.
Van DDR3 meg DDR3L ram. Illetve van olyan ram, ami megy mindkét V-on. Pl:
SK hynix 4GB DDR3 sodimm 1600MHz (PC3-12800S) PC3L HMT45156AFR8A-PB
De van Samungba is ilyen. Na ilyenkor lehet két különböző V-on működő ramot egymás mellé tenni, másképp nem. Meg kell nézni még a gépedet is hogy melyiket kezeli.
Ez ennyire egyszerű.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
ricsi99
addikt
Nekem volt ilyesmi gépem....
Kinszenvedés volt rávarázsolni win-t ,hogy menjen használható szinten...
Kb a gyári win7... ami elindult úgy ,hogy nem szivtam el egy cigit míg betöltött.
Tegyél fel rá valami pici linux drisztrót... + pár netes (face) játékot és kész.
Vagy chrome-bok -ra telepísd.
Egy fillért se költs rá... az egészben ami értékes a kijelző + a töltő... bármit csinálhatsz/bővítheted win alatt úgy is lassú csiga lesz.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
veterán
Nem is nevelési tanács volt csak észrevétel.
A többieknek igazuk van, én is írtam, hogy el kell engedni ezt a gépet és ha már mindenképpen notebook kell, akkor venni egy viszonylag normális használt üzletit.
A szög is kibújik a zsákból, anyuci is használni akarja a gépet. Neki meg főleg kevés lesz.
Egyébként szomorú ezt látni és olvasni, de tudom, hogy így van. Nem mindenkinél, de a mainstream-ben igen. Aztán meg csodálkozunk, hogy mitől vannak a problémák a gyerekkel (de már ovis korban laptopot veszünk neki). A telefonnál és a tabletnél mindenesetre jobb, illetve kevésbé rossz. A feleségem problémás gyerekeket és tiniket kezel neurofeedback módszerrel, naponta látja az eredményt, amit a korai telefonozás, tabletezés, notebookozás, stb. okoz. Oviban végzős kislányunk van, talán ezért is vagyok érzékenyebb erre a témára. Nem tudom szó nélkül hagyni, amikor látom, hogy mit tesznek a szülők annak érdekében - nyilván tudatlanul, nem akarattal - hogy elrontsák a gyerekük fejlődését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest