Új hozzászólás Aktív témák

  • Wisdome

    tag

    Sziasztok!

    Azzal a reménnyel fordulok hozzátok, hogy tudtok a problémám megoldására valami javaslatot.
    Adott egy notebook, név szerint Lenovo IdeaPad Z575Am, AMD A8-3520 procival, valamint egy Radeon HD 6620G-vel szerelve.

    A problémám pedig a következő. Egy adott játék indításánál (jelen esetben League of Legends), amikor bejön a teljes képernyő és elkezdene tölteni a játék a gép szabályszerűen lefagy. De nem is mondanám szó szerinti lefagyásnak, inkább csak belassul, de olyan mértékben mintha egy 100Hz-es processzorral erőlködne. Megnő a reakcióidő, egy kattintás 10-15mp, ezáltal nem tudok eljutni sehova, nem marad más csak az újraindítás. Ellenben újraindítás után ha visszacsatlakozom a játékba, tökéletesen fut a program.
    Először azt hittem, hogy a játék hibája, de amint megpróbáltam elindítani a Watch Dogs-ot ugyanez a probléma jelentkezett.

    Próbáltam már több rendszeren is, teljes újratelepítés után. (Win7/Win8/win8.1)
    És szintén kipróbáltam többféle verzióban a Catalyst drivert. (13.12/14.4/és a legújabb béta)
    Amikor egy adott rendszeren próbáltam másik drivert felrakni természetesen előtte csökkentet módban letöröltem az azt megelőzőt.

    Jelenleg Win7 alatt vagyok a Catalyst 14.4-es verziójával. Nézegettem a hőfokokat, terhelés nélkül 55-60fok, míg játék futtatása alatt 70fok környékén jár.

    Közben ránéztem a gépem garanciajegyére, ahogy lennie kell május 8-án a 2év leteltével lejárt.

    Előre is köszönök mindenfajta segítséget!

    update: tettem egy próbát, újraindítás előtt kivettem a 2GB-s ramot és így még visszacsatlakozni sem akart a játék, pedig előtte az még ment. A RAM lehet a ludas? Lefuttattam egy memóriadiagnosztikát, de az meg nem mutat hibát :F (az nem lehet, hogy egyik pillanatról a másikra így megnövekedett a játék memóriaigénye, min. 1éve játszom már vele.. a gépben pedig van 4+2GB RAM)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák