Hirdetés
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz hunboy1974 #82300 üzenetére
Itt kérdezd inkább!
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Balathruin #82295 üzenetére
Nemhinném, mivel néztem MSI Afterburner-el a játékok közbeni hőmérsékletet, és átlagos 65-70 fok fölé nem megy és régebben sem ment sohasem. Nem tudom mi lehet a baj
-
őstag
válasz Norbi095HUN #82302 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül a VGA-ra gondolt. (Ha te sem csak arra gondoltál, akkor bocsi.) A processzor pasztája, főleg a gép korosodásával kezd kiszáradni, és a nagyobb terhelésnél meg-meglódul a hőmérséklet, amit underclock-al kerül ki a processzor. Ilyenkor megeshet, hogy egy-egy teljesítményigényes játéknál mikor meglódul a terhelés, a hőmérséklet miatt leszabályoz a processzor.
Futtass le valami benchmarkot a gépeden.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
pjen
félisten
válasz philoxenia #82298 üzenetére
Valamilyen múzeumot üzemeltetsz?Gondolod Fórum társunknak van ilyen konvertere? Ha nincs bonyolult lesz a Juventusz.
-
demmer123
őstag
Sziasztok!
Miért van az hogy kb minden játék csak úgy kifagy ? Crashel / megáll a kép és csak hang van !
Néha azt írja hogy Nvidia Képillesztő Program meghibásodot,winchester 100% használat is van valamikor.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz razorbenke92 #82303 üzenetére
Hátha már a kor is szóba került lassan 7 évét tölti be nálam
Nem tudom hogy ez fontos-e de nemrégiben mikor belekerült a HDD-azélőtt mint modtam nem volt semmilyen baja. Nem tudom ,mintha csak egyiknapról a másikra egyszercsak megváltozott volna. De csak 1-2 játéknál. Elszomorító, ugyanakkor eléggé furcsa is.. -
mezis
félisten
válasz Lompos48 #82299 üzenetére
Hoppá, ezt az OIRT/CCIR dolgot meg elfelejtettem!
Csövesből nem igen készült kétnormás, csak tranzisztorosokból (Pl Videoton Sirius táska rádió).
Még a CCIR sáv is csak 105 MHz-ig volt kezdetben.
Vagyis nem sok esélye van a zajon kívül mást is fogni (esetleg német rendőrségi adókat ).[ Szerkesztve ]
mezis
-
elistvan
őstag
Az alábbi problémám lenne: Hp Color Laserjet 1018 multi nyomtató. Szóltak, hogy nem nyomtat fényképet. Mást kinyomtatott a fényképnél csak áll és semmi. Újratelepítettem a hp oldaláról leszedett (win7 x64-es) universal driverrel mert sajátot nem írtak neki. Most nyomtatja a fényképet de nem színesben, sehol nem tudom átállítani a driverben a tulajdonságoknál, hogy színesben nyomtasson. Viszont ha a gépen kérek le egy állapotjelentést a tonerekről ott vannak színek. Valaki futott már bele hasonlóba?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Khelben
nagyúr
Üdv! Win7 telepítés (eredeti) végén lehal a gép kékhalállal, majd újraindításnál kiírja, hogy sikertelen telepítés, próbáljam újra. BIOS reset megvolt, Memtestet futtattam. SMART adatokban az airflow temperature piros volt, valami fals értékkel. Nekem a hdd a gyanús, mit futtassak rajta? HDTune tesztje fut most, egyelőre zöld minden.
-
Khelben
nagyúr
válasz Norbi095HUN #82310 üzenetére
Kipróbálom 8.1-gyel, kösz az ötletet. Más valami esetleg? Valami jó tesztprogram? Olyan, ami nem csak memóriát meg hdd-t tesztel, hanem több mindent?
-
Lompos48
nagyúr
Korábban 42-50MHz, aztán a 87.5-106, majd '45-től 87.5-108.("After World War II, the FCC moved FM to the frequencies between 88 and 108 MHz on June 27, 1945. ")
A CCIR-t speciál nekünk találták ki, nehogy a rohadt kapitalistákat hallgathassuk, még véletlenül sem.
Érdrkes dolgok találhatók a neten. -
celafat
aktív tag
Ha egy túlfeszültségvédős hosszabító rövidnek bizonyul és megtoldom egy normál hosszabítóval, akkor az még működni fog túláram esetén?
-
Lompos48
nagyúr
Ez így érdekes...
Read more: http://www.answers.com/topic/fm-broadcast-band#ixzz3PUPbHkuc
[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
válasz philoxenia #82298 üzenetére
Igen ezt tudom, nem is a csoda FBI képességeiből indultam ki. Végül sikerült átrakni a képet egy Note 3 telóra plusz nagyítval leolvasni a cuccokat sírtam a nap végére de megvan.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy Windows 8.1-et lehet-e telepíteni erre a gépre:
AMD Radeon HD 4770 512MB
2GB DDR2 RAM
1TB HDD Wester Digital Valami... nemtudom pontos nevét szerintem tökmindegy.
Intel Core 2 Duo 3.2ghz (OC)
Nos, a másik kérdésem ezzel kapcsolatosan: Én a régebbi gépemre mindíg úgy raktam Windows-t hogy nem bootoltam rajta sosem, tehát: Futott a Windows 7 a gépemen. Bedugtam a pendrive-ot a hátsó gépházi USB-portba, és a Windows 8.1-et mint iso fájl-t megnyitottam DAEMON-Tools-al. És felraktam. Müködött mindig. Semmi gond nem volt se telepítés közbe, se müködés közben. Nos a kérdésem annyi lenne, megmerjem ezt tenni ezzel az új gépemmel amit most írtam? Köszi a választ!
-
celafat
aktív tag
válasz Norbi095HUN #82318 üzenetére
Miért ne lehetne feltenni? De jobban jársz, ha nem win7 alól rakod fel. Viszont iso-t nem tudsz felrakni pendrive-ról, át kell alakítani bootolhatóvá.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Mennyi idő kb. mire megjön a pénz paypalről a magyar számlámra? Takarék-os vagyok.
2 napja kértem ki, nyissak case-t vagy ne? Meddig várjak?[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
sanyi02
tag
Üdv.!
Tudja valaki, hogy ilyen csöveket hol lehet kapni olcsón:Tungsram EBF89
ECC85
ECL86használtak is jók lennének, csak bemérve
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Tudtok-e segíteni hogy hol találok olyan üzletet ahol Szállítási sérült,ezáltal értékcsökkent termékeket lehet venni?És hogy van-e ennek a Boltnak e-mail címük.S az mi?Laci.
Soha többé ...
-
kovacspityu
csendes tag
Segítséget kérek: a TV-mmel külső HDD-ről tudok filmeket nézni. A TV és a HDD egy USB 3 - Micro-B USB kábellel van összekötve. Amikor a TV-t bekapcsolom, a HDD is rögtön pörögni kezd és a bekapcsolt állapot alatt végig pörög is. Azt szeretném elérni, hogy csak akkor dolgozzon, mikor ténylegesen használom is - ez néha csak heti egy-két alkalom. Természetesen kézenfekvő lenne a kábel állandó ki-be húzogatása de ezt nem tartom hosszú távon jónak - főleg a HDD csatlakozó miatt. Kézenfekvő lenne kapcsolhatóvá tenni. Ilyen(kapcsolós) kábel persze nem létezik - szerintem. Most kérem a véleményeket: ha a kábelt megnyitom és a Vcc vezetékbe beépítek egy kapcsolót, ez korrekt megoldás-e? Az a dilemmám, hogy az adatvezetékek továbbra is összeköttetésben lesznek...okoz-e ez problémát? Nagyon köszönöm a véleményeket és az esetleges jobb megoldási ötleteket.
-
őstag
válasz kovacspityu #82328 üzenetére
Szerény véleményem szerint nem tanácsos. Sorolom miért:
Nehéz esztétikusan megcsinálni.
Eléggé kényesek ezek a vezetékek, ha megbontod utána könnyebben törik.
Ha megbontod a szigetelését, esetleg árnyékolását ha van, akkor a TV mellett könnyen zavarhatod. Tudom digitális a jel meg egy csomó árnyékolatlan kábel van ami jól működik.
Ha veszel egy kapcsolható usb hub-ot (nem épp kapcsolós kábel, de létezik) az azért jobb mert esztétikus, minőségibb, és esetleg ha a hdd le van kapcsolva akkor felkapcsolsz egy másikat és már mehet pendriveról a móka.Amiért még is megpróbálhatod az az, hogy elrontani nem igen tudsz vele semmit, ha nem zárlatolod le.
Max a kábelt kell kidobni ami párszázas tétel. Az USB 5V ját elvileg elég lekapcsolni hogy a hdd ne pörögjön, de mintha olvastam volna hogy némely esetben a földet is meg szokták szakítan egyes eszközöknél.Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
kovacspityu
csendes tag
válasz razorbenke92 #82330 üzenetére
Köszönöm, egy próbát megér...
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy ez most hülye kérdés lesz, de tudna nekem valaki segíteni avval kapcsolatosan hogy:
Szeretném megváltoztatni a Windows 7em Kinézetét Windows 8.1-esre, találtam a neten (Pontosabban a WindowsXLive-on egyet, de nem vagyok benne biztos hogy vírusos-e, vagy tönkre teszi-e a gépemet)
Szóval van ilyen "át-transzformáló" cucc Win7-alá?
Köszönöm a segítségeket! -
Balathruin
veterán
válasz Norbi095HUN #82332 üzenetére
Nem lenne jobb felrakni a Win8/8.1-et?
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Balathruin #82333 üzenetére
Nem, mert most nem tudom megcsinálni, sőt én annyival is beérném. Másrész pedig tesómé volt a gép régebben és azt mondta hogy 8.1 alatt kékhalált dobott néha neki a gép mert már nem támogatja a vga-t rendesen,
-
Duran
tag
válasz Norbi095HUN #82332 üzenetére
Balathruin jól beszél, motorháztető alatt a Win8/8.1 a legkorszerűbb.. Én is rászántam magam a váltásra, sokkal gyorsabb, folyamatosabb vele az egész rendszer. Általában egyébként ezt a dolgot pont fordítva akarják csinálni az emberek .
Nem ajánlanám ezeket a programokat, ha jól tudom van valami IOBIT nevezetű. Ezekkel valószínű elérheted a win8 interface-t, viszont a csomagban benne lesz egy marék malware/spyware/trojan grátisznak illetve 2 másodpercenként fognak felugrani az ablakok, hogy súlyos hiba van, azonnal ásd el magad a kertbe különben felrobban a számítógép, meg amúgy is nyertél egy doboz ájfónt stb stb...
[ Szerkesztve ]
Töredezettségmentesíteni azért kell, mert a lemezen a forgás szétdobja az adatokat
-
Duran
tag
válasz Norbi095HUN #82336 üzenetére
Sajnos a 8.1 nem működik a HD4000-res szériával és ha jól sejtem nem is nagyon fognak erre megoldást keresni :-(. Win 8.1 egyik nagy hátulütője, ez a sok inkompatibilitás. Sima Win8-ra elviekben van jól működő driver.
Töredezettségmentesíteni azért kell, mert a lemezen a forgás szétdobja az adatokat
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
ha van egy hangfalam (nem kell nagy dologra gondolni, ilyen sima pc-s hangfalacska) és bekapcsolás után rögtön búg, azt mi okozhatja? lehet vele valamit csinálni?
Hozzáteszem, nem vagyok műszerés, csak nagyon alapszinten konyítok az elektronikához, de hátha
kis hangfal - kis hiba - kis javításHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A helyzet a következő. Van egy CD/DVD lejátszónk, melyben néha-néha megakad a lemez és csak akkor hajlandó tovább játszani az albumot, ha következő számra léptetem, vagy akkor sem... Mit lehet vele tenni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Tessai
csendes tag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy összekötöttem Hdmi-vel a Tv-t és az asztali gépem és csak a Tv-n van hang.
A hangszórók nem szólnak.
A hangerőszabályzó beállításaiban csak a Hdmi Audio output látható.
Lehetséges, hogy a pc hangszórói is szóljanak?
Ha kihúzom a Hdmi csatlakozót azt írja nincs csatlakoztatva hangszóró vagy fülhallgató.
Tud valaki megoldást erre?
Előre is köszönöm. -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy OFF lesz, de nem találtam meg a megfelelő témát, remélem segítetek, vagy elirányítotok a megfelelő topicba.
MKV fájlokat szeretnék lejátszani úgy, hogy a TV HDMI kábellel, egy 5.1-es házimozi pedig optikai kábellel van összekötve a számítógéppel.
MPC HC lejátszót használok, de a kép gyorsabb jeleneteknél, nagyobb effekteknél szétesik, pixeles lesz, a színek meg inverzek lesznek. A video decodernél kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, így valamivel jobb lett, de a jelenség továbbra is fent áll. Segítene valaki beállítani? (Más lejátszóval hang problémáim vannak, 5.1-es hangot nem tudok lejátszani, csak a MPC-vel, ezért szeretném ezt jól beállítani).
A processzor i3 540 3.07Ghz, 4GB RAM, nincs külön videókártya.Köszönöm a segítséget
-
fastleslie
senior tag
Megakadtam a Win7 64 bit telepítésével rögtön az elején. Nem látja a HDD-t!
GA-F2A88XM-HD3 alaplap, letöltöttem a AHCI és a RAID drivert is innen:
[link]
AMD AHCI Driver Windows 7 64bit és AMD RAID Driver Windows 7 64bit
Telepítés közben kéri a szükséges fájlt, de egyik sem felel meg neki.
Vajon miért nem? -
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #82347 üzenetére
Ezt találtam:
[link]
E szerint ott sem tudták megoldani... -
AusWolf
őstag
Sziasztok.
Újabban furcsán viselkedik a gépem. Először kb 2 napja vettem észre, hogy világít a DVD író ledje, miközben a gép ki volt kapcsolva. Ezt azóta nem csinálta újra, viszont most kétszer kell megnyomni a bekapcsoló gombot, ha be akarom kapcsolni. Elsőre csak a VGA tápcsatlakozását jelző két zöld led kezd világítani, és másodikra kapcsol be a gép.
Nem tűnik súlyosnak, de szeretném megelőzni a bajt. Szerintetek mi okozhatja ezt? Előre is köszönöm a segítséget.
A konfigom az adatlapomon látható.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Automobilista 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Trump vagy Harris
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest