Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
8 gb-os pcn-is, nem a kártya a rossz, mert dupla annyi képet mondom engedne fényképezni, csak videóból az idiági (4gb-os kártyán) 17 perc helyett, 18-at enged..pff...és megformáztam pc-n ntfs-re, de aztán a fényképező közli nincs megformázva az övé érvényesül, megformáztam, a kártyával mondom nincs gond...és sajnos nem 2*18-at enged, hanem egyszer 18-at simán. :-/
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Egy Asus P5B alaplapnál mit kell a BIOS-ban kikapcsolnom, hogy ne vegye vissza a CPU teljesítményét takarékoskodás miatt?
-
Lompos48
nagyúr
válasz Pr0GrEsSiVe #80700 üzenetére
Sem a feszültség nem feleződik (hacsak nem kötöd sorba a 2 kamerát), sem az áram nem sok, Csak annyit nyelnek, amennyi kell nekik.
-
tag
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Wondershare konvertáló programmal melyikbe (divx, avi) érdemes konvertálni, hogy egy mezei divx-es dvd lejátszó is vigye?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pjen
félisten
válasz Pr0GrEsSiVe #80700 üzenetére
Nyugodtan kösd rá mind a kettôt,csak ne sorba,hanem párhuzamosan.
-
STC Speed
őstag
Tudtok olyan programot mondani,ami egy telefonos videó recsegését tudja csillapítani,javítani?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Egy PUPot kapott a gépem, BuyNSave lenne a szemét malware. Eltávolítottam a windowsból magát a programot, majd lefuttattam egy vizsgálatot Malwarebytes Anti-Malware programmal, egy Bitdefender scant is lefuttattam, majd egy HitmanPro vizsgálatot is elvégeztem. A böngészőkből eltávolítottam a BuyNSave kiegészítőt mégis mindenhol szemét reklámok vannak (most ahogy írom ezt a hszt, három hirdetés van a hozzászólás írása box körül, mindenhol a provided by buynsave felirat látható). Hogyan tudom véglegesen kiirtani ezt a szemetet?
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #80711 üzenetére
Semmi gond, megoldottam. Remélem nem jön vissza ez a szemét. Már nagyon kivagyok.
Üdv. Johnny
-
Lenry
félisten
válasz jonnyjoker01 #80711 üzenetére
javaslom az ADWCleanert, a nálam járó gépeken nagy hatékonysággal szokott segíteni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
66zio
aktív tag
Sziasztok! Először is kellemes ünnepeket szeretnék kívánni, de amiért igazából írok , az az, hogy van egy pc-m de csak USB2.0-t tud, Mit kell ahhoz vennem , hogy tudja az USB3.0-át? Mi annak a kábelnek vagy akárminek a neve?
-
66zio
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Satyricon
addikt
Boldog Karácsonyt srácok
Lenne 1 kérdésem: Tegyük fel, hogy telefonra szeretnék számítógépről átrakni cuccokat. Legyen az 1, vagy akár 1000 mb. A telefont a géphez nem szeretném csatlakoztatni kábellal, és bluetooth-om sincs. Milyen lehetőségeim vannak még, hogy a fájlokat átküldjem a telefonra? Arra gondoltam, hogy mailbe feltöltöm magamnak a fájlokat, majd telefonról wifin keresztül belépek a gmailbe, és letöltöm onnan.
Van esetleg ettől egyszerűbb megoldás is?
Szerk.:
Csak megjegyzem: A telefont azért nem szeretném csatlakoztatni a géphez, mert rájöttem, hogy a két mp4 lejátszóm és az egyik telefonom akksija is pontosan emiatt ment tönkre! Ezt szeretném mostantól elkerülni
Várom az ötleteket
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
sanyi02
tag
Üdv.!
Kellemes ünnepeket!
Tud valaki segíteni, hogy ezen az oldalon, hogy lehetne megkérdezni LG TV 1000ft. megvan-e még?http://mivefuwapaduzu.blogspot.hu/2013/06/lg-cf-21e20-televizio-jelenlegi-ara-1.html
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Satyricon #80719 üzenetére
Google drive, onedrive, cubby, mega, dropbox, wifi kapcsolat.
Hm, akkor a kábel volt a rossz, ha tönkre ment mindened. Én mondjuk kábellel kötöm össze a gépet és a telefont, jó kábellel. Semmi baj vele.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Ricardo128
senior tag
Üdv újra,
A gépemen a képeket (bmp, png, gif, jpg, jpeg) minden egyes megnyitásnál megkérdezi, hogy mivel, milyen programmal szeretném megnyitni. Társítottam már kétféleképpen, gépresi, semmi. Nem bírja egyszerűen megjegyezni, hogy melyik programmal akarom társítani, mindig megkérdezi, már kezd az idegeimre menni! Ha valakinek van valamilyen megoldása erre, és megosztaná velem, annak előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
gölmétcsül ©
-
MaxxDamage
félisten
Volna egy USB HDD-m amin BD filmek vannak tárolva (220db) TV-hez használom.
Néha rakok rá tárolásra zenéket és az a bajom, hogy Win 8.1 Pro alatt lett rárakva, a fájlokat tudtam törölni, de a mappákat sehogy ! /átnevezni átneveztem, de törölni nem engedi/
Próbáltam WinXP alatt és Win7 alatt is (Biztonság és ott hozzáadni az ottani felh.-i nevet) de azt sem engedi... törölni se engedi a már meglévő neveket a biztonságnál... mi lehet a megoldás a könyvtár/könyvtárak törlésének megvalósításához ? (van esetleg erre valami mód?)/Win8.1 rendszerem már nincs, mert eladtam az a gépet/ Win7 a max. rendszer jelenleg ami elérhető
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pjen
félisten
válasz MaxxDamage #80729 üzenetére
Szerintem ha Live linuxal be bootolsz az letörli.
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm, megnézem!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Nyelv kiválasztás és lemezről indulás után nincs képem, ez megszokott egy HD3850 esetében? (AGP-s 2 DVI csati) másik kártyán VGA csatin van képem
Ui.: meg az milyen már, hogy van egy secondary hdd-m megfelelően jumperolva mobil rackbe amire töltök le dolgokat és egy ki/bekapcs után a rendszerbe nyomát sem látom? (easeus és aida se látja) biosba meg látom mint secondary
ez mi lehet?L
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz MaxxDamage #80733 üzenetére
Nemtudom,én csak akkor használok linuxot,ha valami probléma van.
-
Kamikazeman
aktív tag
Van egy tapom: Dell DA 2(a google-be beirva megtalaljatok a labkiosztast meg mindent, ami egy hozzaertonek kellhet). Ezt szeretnem tapnak hasznalni akksi toltohoz, de ez nem olyan egyszeru, mint gondoltam, mivel csak ugy nem jon ki belole a 12V. Mit kell tennem vele, hogy megkapjam a szukseges feszultseget? Elore is koszi!
Kozben itt egy leiras angolul, de nem vagom egeszen: http://www.helifreak.com/archive/index.php/t-188279.html
-
MaxxDamage
félisten
Secondary HDD felismerési gond a rendszeren megoldva !
Linuxos meg egy másik gépbe lesz majd, amibe másik VGA Display port is van, nem csak DVI
/ez miatt nem cserélek VGA-t a gépbe addig.. felesleges/(#80737) pjen : Viszont kívánom !
/amúgy az jutott eszembe, hogy BIOS látja a HDD-t , de WinXP meg Win7 sem.. akkor XP alatt megpróbálom a Control Panel / "Add Hardware" opciót és kiválasztottam a listából (mert ügye korábban használtam és jelen volt a gyári SN száma a listbe) és kiválasztva már láthatóvá is vált.. érdekes ez, hogy csak úgy eltűnt, de ezzel megoldva !L
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz MaxxDamage #80736 üzenetére
Meg látszik,hogy Karácsony van,minden jó ha a vége jó. Boldog Karácsonyt!!!!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Ricardo128 #80728 üzenetére
Alapértelmezett program választását pipáld be a megjelenő kis négyzetben.
-
Ricardo128
senior tag
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy adott pár notebook (windows 7 Prof Sp1 x64) és egy NAS. Azt szeretném, ha a gépek egy megadott időpontban a megadott mappákat a NAS-ra másolnák.
Tudnátok olyan programot ami ingyenes (vagy olcsó, mert szerencsémre minden szoftver legális) ami ezt a feladatot képes elvégezni?
Válaszotok és segítségetek előre is köszönöm!
Boldog karácsonyt és jó étvágyat az ebédhez!
Üdv. Ádám
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
wolfman
veterán
Létezik, hogy egy USB 3.0 pendrive úgy megy tönkre, hogy semmilyen USB 3.0 csatlakozó nem hajtja meg, csak a 2.0-ásak??? Na nekem most ez van.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
-
Simivok
senior tag
Melyik fogyasztja kevésbé az akksit: 3G vagy WiFi?
Galaxy S23 256GB Cream
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Ricardo128 #80739 üzenetére
Melyik program ikonja jelenik meg a képfájloknál?
-
kmisi99
addikt
Van egy olyan problémám, hogy egy egyszerű acer aspire one d270 netbookot az LCD tv re akarok kötni de a gépen nem működik a Win+P gomb amivel beállíthatnám hogy ugye ne csak a monitorra küldje a képet ki hanem külső eszközre is. Az se jó ha a startmenübe beírom, hogy displayswitch.exe Látni látja de nem indul el.
-
matthew95(2)
senior tag
Sziasztok! Azzal a problémával szembesültem ma sajnos, hogy egyik pillanatról a másikra nem indul el a gépem. Pont indítottam újra a gépet, és azóta be se bootol a gép, a post se megy le, egyszerűen csak fekete képernyő, a biosba se tudok belépni. Cmos clr-t, elem kiszedést próbáltam, egyik se se jött össze! Valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm!
-
föccer
nagyúr
válasz matthew95(2) #80749 üzenetére
Miért kellett újra indítani? Volt bármi változás?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest