Új hozzászólás Aktív témák

  • laragirl83

    őstag

    Sziasztok!

    Nah aki követte vmennyire dolgokat, írtam hosszabb állás után gép nem indult.
    Amit produkált, ugye, hogy megnyomom házon főkapcsolót, semmi, de még csak áram alá sem helyezte rendszert vagy ha igen, akkor felpörögtek ventik, de azzal a lendülettel le is állt, és 2-3 mpként újra és újra neki lódult, de nem indult, kivéve ha 24 pines tápcsatit bizgáltam.

    Tegnap elvittem tápot hardverker szervizbe, ahol helyben rádugták egy teszterre tápot, megmérték leadott feszeket. Minden tökéletes volt. Hm.
    Na akkor mi lehet a gond. Ment a matekozás, nézegetjük tápot, csatit.
    Ekkor jött egy ötlet a srácoktól, a 24 pines csati, amiről képet is tettem fel, nos abban a 24 pöcökből több is, eléggé meg volt tágulva. (a sok fel- és lehuzigálástól az évek alatt).
    Van erre egy célszerszám, ami épp nekik nem volt, de az elmélet az lett volna, hogy a lazult állású csatikat összenyomni eredeti állásba. Ezt itthon egy nagyon hegyes vékony pengéjű körömvágó olló hegyével megcsináltam.
    És láss csodát. A gép megy tökéletesen, most is végig állta éjszakát, ill. előző nap folyamán is többször ki- és bekapcsoltam. Nem huncutkodik :)
    No csak ennyi lett volna, gondolom megosztom tapasztalatot, hátha más is jár így :)


    Remélem látszik képen, hogy az én csatimon több pöcök is jóval tágabb állásban van, mint alapból kellett volna lennie.

    gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc

Új hozzászólás Aktív témák