Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Lenne egy régebbi PC konfigom azt hol tudnám megkérdezni, mennyiért lehetne elpasszolni?
(fogalmam sincs milyen áron mennek a használt cuccok és azt se hol kellene megkérdezni)A segítséget előre is köszönöm!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Winyo csere elott allok sata2 samu 320-ast cserelnek de meg nem tudom milyenre. Konfigot is valtottam 1150-esre rendszernek szannam az ujat. Mire erdemes mar valtani?
Mennyivel jobb mar egy sata3-as a gyakorlatban vagy egyrol ssd-t kellene?
Igaz jelenleg egy 10-estol nem tudok tobbet easzanni....Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
trufa12
addikt
Sziasztok , még mindig az az itthoni gondom hogy el fogy a ramom .
Már jó pár malware meg vírus írtót lefuttattam , de nem oldódott meg a gond....
Ilyet még nem tapasztaltam... alapjáraton kb 2gb lecsíp valami, mert olyan 1 - 1.4 kell a rendszernek minden progival ami fut.
de 2 gb valahova eltűnik... és ahogy telik az idő már oda az összes ram...
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
törölt tag
Sziasztok! Adott az adatlapomon lévő gép. Az lenne a gondom,hogy a Call of Duty Ghosts nevű játékot kezdtem el játszani ami tökéletesen ment, viszont tegnap a játék vége felé jött az utolsó pálya és rögtön a pálya betöltése után fekete-fehér villogó textúrák jelentek meg olyan a kinézetük, hogy fehér foltok jelennek meg a foltok közepében pedig fekete kockák vannak. Amikor kilépek a menübe és újra nekiállok a pályának akkor meg nincs ez a jelenség, de harmadszorra is eljátszom ezt akkor újra előjön. Driver a legfrissebb van fent.Szerintetek mi a hiba oka? Köszi előre is....
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #77959 üzenetére
Ha nem sürgős akkor hagyd a samut,spórolj SSD re,legalább egy100Gb s re,aztán rendszer SSD re,adatok samura.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Ramóna intel esetébe mennyi feszt szabad adni +ban? Most manuálisan állítgatom hogy menjen 1866on vagy felette, gyárilag 1,5őt kap, én felraktam 1,52re....Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok a tesóm vett egy [Billentyűzetet] viszont se az ő gépén se az enyémen nem működik (win7 mindkettő) tudtok valami tippet adni hogy lehet működésre bírni ?
[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Létezik még olyan, hogy sátorjavító? Mármint szakember, aki ilyennel foglalkozik. A legutóbbi sátrazás alkalmával két helyen kifeslett a sátor alja. Gyanítom, hogy két apró kavics került a sátor alá, és mikor belefeküdtem, az szépen lassan kilyukasztotta az alját.
Ha nincs sátorjavító szakember, akkor ti hogy foltoznátok be/javítanátok meg? Kölcsönben van a sátor, és szeretném úgy visszaadni, hogy legalább meg van javítva. -
HF77
őstag
heló
Lenovo T60 laptopba milyen típusú HDD jó? (ismerős kérdezi, neki van ilyen gépe)
köszixiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #77980 üzenetére
Megért spórolni egy nagy élmény.
-
fraba
aktív tag
válasz Prémvadász #77979 üzenetére
ezeket a fotókat kaputelefonnal csináltad?
viccen kívül: jól jönne néhány normális kép...
-
Andoidtibi
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy hatalmas problémám
Hardverek számára fenntartott memória 4922MB
Ez, hogy tudnám kiküszöbölni?
Egy 8 gigás ddr3-as ram van a gépemben.
Alaplapom: Gigabyte F2A88XM-DS2 (64GB támogatás)
Videókártya AMD Radeon HD7480D processzorba integrált de az csak 768MB-ot használ.
msconfigba memóriakorlátozás nincs kipipálva.
BIOS-ba nem találok Memory Remappinget.
Windows 7 Ultimate 64 bites operációs rendszert használok.Remélem valaki tud ebben segíteni
http://kepkezelo.com/images/puzdzivhqc42i6ix1iql.jpg
-
Vakegérke
félisten
válasz anonymus89 #77984 üzenetére
Így jársz a legjobban. Addig is olvasgass.
Tiszta szívvel ajánlom ezt, amely bár nem a legolcsóbb, nálam 100%-osan működik, hűségesen teszi a dolgát.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Prémvadász #77979 üzenetére
Ránézésre ez egy majdnem teljes RISC server intel i960 alapon
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Prémvadász
tag
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Prémvadász #77989 üzenetére
Szerintem pár száz, pontos beazonosítások után pár ezer forint lehet, gyűjtőknek.
(talán ha megvan az scsi kártya és a bele való ram, az lehet picit értékesebb)Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
imotep03
tag
Hali, nekem egy olyan kérdésem volna hogy..ti mint gondoltok mi lehet a hunyó? a gépem ha játékot inditok akkor leáll..gondoltam h a táp lesz..na most kihuztam minden csatit majd vissza, és utánna müködött tökéletesen, gondoltam kontakt hiba, majd köv. nap láttam hogy ujra leállt 10 perc játék utána ujra ki majd vissza minden csati, jo lett megint orákon át.
Na most a táp kábelei vagy a csatlakozoi avagy esetleg az alaplapi dugaszok a hibásak?
Mert ha most veszek egy uj tápot..és esetleg mégse az volt a rossz akkor az pénz kidobást lenne.
Mit gondoltok?
köszönöm! -
harcikoca
senior tag
Üdv, HTC one X telefonomat próbálnám a gépemhez csatlakoztatni, de ez fogadott
a kötet nem tartalmaz felismert fájlrendszert stb stb.. Eddig hiba nélkül működött. Ilyenkor mivan?[ Szerkesztve ]
AMD+Ati powee'R
-
Zozzant
addikt
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok,
Az megszokott dolog, hogy a másodlagos, adattárolásra szánt merevlemez egy idő után leáll, ha nem használom? Kilehet ezt kapcsolni valahol, vagy ezzel megnövelhető az élettartama? Nem nagyon tetszik az a hang, ahogy leáll... mintha végigkarcolná a fej a lemezeket.
Előre is köszönöm!
gölmétcsül ©
-
trufa12
addikt
Azt vettem észre ha megnyitok valamit és bezárom a ram használat nem 100 % ban csökken vissza, így mindig nő addig amíg el nem éri a 100 % ot..
újra indítok 15% ról indul ami a normális és ezen is kellene maradnia ha mindent bezárok és csak azok a dolgok mennek amik indulnak indításkor...
Mi lehet a gond?
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz Ricardo128 #77996 üzenetére
Energiagazdálkodás, speciális beállítások, merevlemez ott a leállítást 0 ra aztán ennyi.
már legalábbis win7-8 esetében.Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok