Új hozzászólás Aktív témák

  • Mancsy

    HÁZIGAZDA

    Sziasztok!
    Mostanában amikor az előlapi USB portba be akarok dugni egy kábelt, néha furcsa dolgok történnek. Van, hogy nem ismeri fel a telefont például, de a jellemzőbb az volt, hogy mikor hozzáért a kábel a port elejéhez, egyből újraindult a gép... Csak néhányszor fordult elő, teljesen random. Ma mikor be akartam dugni, ahogy hozzáértem, kikapcsolt a gép. Azután felpörögtek a ventilátorok, az egyik kicsit darált, és kikapcsolt a gép. 2-3 másodpercenként ezt ismételgette.
    Végül egy CMOS clear után elindult. Most amikor használni is elkezdtem, akkor kb. 10 perc után dobott is egy kékhalált. Eddig az az egy volt, viszont nem értem, miért? Egyáltalán miért csinált ilyet attól, hogy egy kábellel közelítek a házhoz?
    Win 7 64 bit, ASUS P5Q3 mobo, Enermax PRO82+ EPR 525 PSU, Core 2 Duo E8400, 4 GB DDR3 RAM, HD 4850 ami a gépben van. Az alaplap gyári extrája, hogy 3 memóriamodult nem bír, anno annyi volt benne, és terhelés alatt állandó kékhalál volt. Végül kiderült, hogy egyik BIOS-frissítés sem oldja meg, csak az, ha összesen 2 modul van benne. Ez 2 éve volt, és azóta egy kékhalál sem volt. A CMOS clear miért okozott ilyet? Vagy mivel lehet a gond?

Új hozzászólás Aktív témák