Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sixpack89
tag
Üdv! a kérdésem a következő,hogyan tudom visszaállítani eredeti formájára egy jpg képet? pár hónapja szerkesztgettem photoscape progival. és csináltam egy képre szíveket smile-t stb. azóta sajnos az eredeti kép elveszett,és csak ez maradt. hogyan tudom eltüntetni az effekteteket?
-
De4d
őstag
Üdv.
Nem tudom mely bankoknál van még az ami most a CIBnél, így elsősorban CIB bankosoktól kérdezem, mire fel adnak ki új kártyákat? Ma kaptam egy levelet új pin kóddal és leírással hogy 2 héten belül kapok egy új kártyát is, amire viszont nincs válasz a levélben az az (ugyanis nem én igányeltem újat, se nem járt le) Miért? Ezt mire fel találták ki, mi értelme? Mi baj van a mostani kártyákkal?
Minden jó, ha a vége jó!
-
HF77
őstag
-lehet hogy nem jó helyre írok-
Moderátort keresek!!!
nem tudom a hirdetéseimet törölni, jegelni!?
más is van így????xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
huntermati
aktív tag
Sziasztok! Leválasztottam egy 2gigás részt ramdisknek a 8 gigámból, és valamiért csak 1423MB/s -el írja és olvassa. Ez mitől lehet? [2x4Gb AMD Patriot Entertaiment Edition 1600Mhz]
-
huntermati
aktív tag
válasz huntermati #64864 üzenetére
Most másik programmal kicsit jobb, de még mindig nem az igazi
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Két hete vettem meg az 1TB-os WD Caviar Blue-t rendszervinyónak és nem vagyok megelégedve vele, mert néha elég lassú szokott lenni, hangja is van, és a C része valamikro elég hamar töredezett lesz. A lassúság lehet azért mert nem állítottam AHCI-re? Most nem sokkal jobb mint a 10 éves Maxtor amit eddig használtam rendszernek. 2.: A Gigabyte lapnál az XHD ér valamit? -
molnarpeter
nagyúr
válasz huntermati #64865 üzenetére
SWAP ki van kapcsolva?
-
huntermati
aktív tag
-
Milgram1
aktív tag
válasz MasterMark #64869 üzenetére
Azt akartam, de elfelejettem mikor meglett. Tehát akkor az miatt van?
Szerk: Windows telepítés nélkül nem lehet átállítani?[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #64796 üzenetére
Chrome alatt csinálja. Explorer alatt rendben van.
-
Cs.Jani
csendes tag
Sziasztok
Bootolható pen drivet szeretnék összehozni Win 7 op.rendszer telepitéshez.Még nem készitettem és ehhez kérnék segitséget Üdv
-
Martin92HUN
csendes tag
Hello, Van egy ilyen típusú AirLive WL-5460APV2 [link] AP, gateway (Wifi+Router) módban használom, de vmi miatt 10-20 percenként, ha pont akkor nyitok meg egy új oldalt akkor nem tölti be, online játékokban 5-10 másodperce megáll a karakterem, a többieket látom mozogni. Vki nem tud vmi megoldást?
-
Lejszi
senior tag
sziasztok!
van egy pen drive-om. egyszer masolni akartam ra illetve torolni akartam rola dolgokat, de azt irta ki, hogy szuntessem meg az irasvedettseget. mondom mivan?????
mit tudnek vele kezdeni? egy 64gigas darabrol van szo uh nem szeretnem a kukaba dobni? hogy tudnam ujra "hasznalhato" allapotba hozni? -
MasterMark
titán
-
embe
nagyúr
Igen előtte állítottam a pendrivról való telepítés miatt. De most azzal sem akar bebootolni. Elem kivétel is megvolt.
szerk:
Ha lehúzom a sata kábelt a vinyóról, akkor bebotol a pendrivról, a telepítőt indítva el.
beadja a biost is, de hiába nyomok F2-t, nem tölti be az alap beállítást. Ott meg igaz a vinyónak szerepelnie kellene.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Előtte én tettem fel. Működött. Csak vacakolt a net. Az ismerős szolgáltatójának a szerelője meg azt mondta, hogy azért nincs náluk net, mert a vírusok legyalázták a W7-et. megjegyzem nálam volt.
Tehát kért telepítsem már újra. Penről akartam. beállítottam, hogy a boot sorrendet. De ahogy átgondolom nem volt arra lehetőség, hogy mindkettő ott legyen, vagyis a hdd és a pen is. Ezért a pent állítottam be.
Gondoltam, ha felment a W7, majd állítok boot sorrendet. De az első indítás után azt kaptam amit leírtam ide. -
Kispaprika
tag
Sziasztok!
A képen látható memóriák elméletileg azonosak ám a jobb oldalin látható az én beállításom.
Biosban beállítottam az időzítést,megadtam a szükséges áramot a gyártói weboldalról,engedélyeztem az x.m.p. memory profile-t.így látja dualban a 2 modult,majd mentettem, a bios-is 2130MHZ-értéket ad,az easy tune-is,csak a Cpu-z nem,a kérdésem miért?Anélkül, hogy túlságosan belemennék, a RAM frekvencia emelésével magában a memória modulban végbemenő folyamatok sebességét növeljük, a NB órajel emelése pedig a processzor memóriavezérlőjének a RAM-al történő kommunikációját gyorsítja. Lehet itt is kéne állítani?
Máshoz nem nyúltam csak a cpu kézi szabályozhatóságot állítottam be gyáriról kézi szabályzósra.
2000MHZ-ről 4100MHZ-ig tudom szabályozni....Ami a célom: az az alapbeállítás....megfelelő sebesség tuning nélkül.
2133-ig támogat....2400MHZ O.C.Olvastam olyat AMD-nél hogy vissza kell állítani a Cpu sebességét mert a Gpu-t leszabályozza,ez igaz?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kispaprika #64886 üzenetére
Vagy kézzel állítsbe mindent és az XMP-t ne engedélyezd vagy hagyd auto-n és az XMP-t aktiváld. A kettő csak megkeveri a bios-t.
Lehet de nem szükséges, inkább csak galibát szokott okozni (instabililtás) érezhető gyorsulást valós alkalmazásokban nem.
#nincsbennetarcsi
-
Kispaprika
tag
Dvd olvasóról indítsd,egyszer volt egy asus lapom, ugyan ez a képernyő fogadott....
Szedj le róla minden fölösleges dolgot,meghajtókat miegymást,figyelj arra is ne bővítő kártyáról menjen hanem alaplapi portról.
Ha nem megy akkor elképzelhető nem te csinálod rosszul.Igen megcsináltam....CPuz-s érték nem világos egyedül....miért ennyi....Azért köszi.
Az XMP lehet az új varázsszó a DDR3 memóriamoduloknálDual channel memory architecture
Support for DDR3 2133/1866/1600/1333 MHz memory modules
Support for AMD Memory Profile (AMP)/Extreme Memory Profile (XMP) memory modules
(Please refer “Memory Support List” for more information.)[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Kispaprika #64892 üzenetére
De ha nincs rácsatlakoztatva a hdd, akkor hogyan-mire telepítsem a w7-et?
-
Lejszi
senior tag
Valaki erre ?
-
Kispaprika
tag
A telepítési lehetőségeket nézegetném.
De ha nincs rácsatlakoztatva a hdd, akkor hogyan-mire telepítsem a w7-et?
[ Szerkesztve ]
-
Kispaprika
tag
Szerintem egy lemezmeghajtót szerezz hátha látni fogja.
-
-
Kispaprika
tag
sata
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest