Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi02
tag
válasz Satyricon #63104 üzenetére
Megpróbáltam eszközkezelővel és setup-al is, setup-al telepített aztán újraindítás de semmi képet nem ad ha rányomok az ikonjára, aztán leszedtem! Már kezdem feladni, de még annyit tudnék írni, hátha neked így jobban megy, hogy a Driver Geneus ezt találta rá, csak nem tudja letölteni:
VIMICRO ZC0301 PLUS USB CAMERA DRIVERS
-
Argos
őstag
Csak engem tüntet ki az OTP-direkt azzal, hogy "A bejelentkezés során kommunikációs hiba történt." címszóval nem enged be?
...elmúlik...
-
snake1977
őstag
A fesz csak akkor esik, ha terhelem a vga-t, pl. gpu-z-ben elinditom a render tesztet, (HD7850~130w) akkor 11,422-ről esik nem egész 2tizedet 11.288v-re az aida64 szerint.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
peter0117
tag
Sziasztok! Bocsi hogy ide is beirom. De nagyon sürgős lenne. köszi
Adott egy LG led tv és egy Genius SW-HF 5.1 3000 hangfalszett. hogyan tudom őket összekötni? Beltéri egységen csak optikai hang kimenet van Tv-n nincs jack csatlakozó. Hiába kötöttem össze rca kábellel a tv audioját és a hangfal aux csatlakozóját. nem ad hangot. TV beállításaiban külső hangszórót bekapcsolom de csak az optikai csatlakozót kapcsolja be. Hogy tudom életrekelteni az audio rca csatlakozóját? Nemértem.
Beltéri Hd kábellel van a TV re kötve. -
Terminator17
senior tag
üdv van egy hp psc 1355 all in one nyomtatóm és nem tudom feltelepíteni lemez nélkül ( nincs meg ).
Viszont neten csak vmi 2mb telepítőt találtam ami azt írja hogy nincs illesztő telepítve. De akkor mi az illesztő? tud vk isegíteni ? vagy vmi linket amit letöltök azt csá[ Szerkesztve ]
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Kommy
veterán
válasz Terminator17 #63118 üzenetére
Hát nekem ez nem 2 megának tűnik: teljes szoftver, alapszintű szoftver
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz Terminator17 #63118 üzenetére
HP többfunkciós nyomtatók - A termék USB-kábellel és a Windows Update illesztőprogrammal vagy a Windows 7 operációs rendszerben található illesztőprogrammal telepíthető.
Mod: Ahogy elnézem xp alá van driver, fölötte meg a win kell hogy kezelje.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Terminator17
senior tag
-
Terminator17
senior tag
amugymeg itt semmit nem enged letölteni, rákatollok azt csá. semmi nem történik...
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Rivaul
addikt
válasz Terminator17 #63122 üzenetére
Érdekes. Nekem mind2t engedi tölteni azonnal... Win7 esetén kerestess rá vele az eszközre s ne csak rádugva várd az önállóságot sztem.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Terminator17
senior tag
válasz Rivaul #63123 üzenetére
rákerestem, de rohadtul nem talált semmit.
-
Rivaul
addikt
válasz Terminator17 #63124 üzenetére
-
Terminator17
senior tag
elkezdi tölten ide ismeretlen hátra lévő időveel beall az egész és semmise történik. vkinek le is szedte ezt a szutykot?
-
sanyi02
tag
Még nem jutottam előrébb, valaki tudna esetleg segíteni a driver kérdésben?
-
kissb1212
csendes tag
Helló
Érdeklődnék van egy asus p5ld2 Deluxe alaplapom. Melyik a legnagyobb VGA kártya amit bele lehet tenni.
Előre is köszi
Üdv[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kissb1212 #63128 üzenetére
Ez eléggé butuska kérdés....Inkább azt mond meg,hogy milyen a többi alkatrész,ugyanis ez szab határt,hogy milyen VGA-t érdemes a gépbe tenned...Mivel az említett lapodon van PCI-E aljzat,ilyen alapon egy HD 7990-et is be lehet rakni csak az nem mindegy,hogy mi fogja kiszolgálni ezt a VGA-t....TÁP, PROCI stb...
[ Szerkesztve ]
-
N3zykee
csendes tag
Sziasztok.
mSATA SSD-knél mi az a hőmérséklet küszöb ami még nem káros?
Azért kérdezem mert 50-60'C körül mozog a hőmérséklete az enyémnek.
Esetleg valami hűtés barkácsolható rá?
Köszi előre is. -
Terminator17
senior tag
-
-
Rivaul
addikt
válasz kissb1212 #63136 üzenetére
Gépajánlgatós topic-ba kérdezd sztem. Ezen kívül a keretet határozd be a kollégáknak amennyit rááldoznál. + aprón is nézelődhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
gyurci11
csendes tag
helló van egy foxcon 915m 6gls alaplapom ddr1 ram 1gb vinyo 80gb ata proci 2x3000GHZ videókártya geforce 7600GT a baj vele hogy miért lehet lassú elsőnek jó gyors volt és egyszer belassult és utána mondom én újra rakom a képet kész volt 2 hétig jó is volt aztán megint be lassult! mi lehet a baja? ja egyébként cclenert használok és vírusirtóm is van vipre
-
N3zykee
csendes tag
válasz razorbenke92 #63142 üzenetére
-
sanyi02
tag
válasz dvdbackuper #63133 üzenetére
Hogy lehet azt kimásolni, mert leírni komplikált, ha egyre gondolunk?
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Nem tudok belépni a netbankomba hibát dob a java script.
Tudja valaki a megoldást?
Firefox és Chrome alatt is. -
kispx
addikt
válasz Mustármag #63147 üzenetére
Nem javascript, hanem java. Kettő nem ugyanaz.
Ez megvolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest