Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Hi!
Van 1 amilo notija a nővéremnek, amiben 2 usb van egymás melett. Az egyik usb-t vagy 1.5 éve szétqrta az öcsém, amikor fordítva akarta beledugni a kábelt . Valamelyik nap felhív a nővérem, hogy a másikat sikeresen szétbarmolta ő, azóta se kép se hang a notin. Ma hazahozta, szétszedtem, lehúztam belül az usb-röl a kábelt , elemet ki majd vissza és azóta működik. Az usb-s részét ki szedetem, mert mihelyt visszadugtam rá, rögtön nem volt se kép se hang . Most az van, hogy a notiba nincs egyetlen usb csati sem. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e notiba venni usb csatlakozót? Ilyet --->[link] [link]. Vagy esetleg, csak akkor, tudok szerezni bele, ha ugyanolyan típusú notiból szedem ki, mint az övé?
Építő jellegű válaszokat, előre is köszönömMi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs