Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
válasz seederking #56503 üzenetére
Nekem a régi gépem egy Nikon Coolpix volt, amelybe 2 GB-os memókártya való.
Vettem bele tavaly (valami akció volt rá) egy 4 GB-os, Samsung SD-HC-t.
Hát azt bizony már egyáltalán nem látja. Lehet hogy a mérete okán, ám lehet hogy a HC képessége okán.Tehát - csak nagyon óvatosan azokkal a memória-méretekkel, mert lehetséges, hogy tökre felesleges kiadásba vered magad. Én jól jártam a "felhasználhatatlan" kártyával, mert most MP3 fájlok vannak rajta az autós transzmitterhez.
De minek annyira felbővíteni egy fényképezőgépet?
Egy 2GB-os kártyára ráfér majdnem 5-600 kép. (persze ez minden gépnél felbontási, képméret-beállítás függő)
Ha 2 darab 2 GB-ossal fotózol, maga az elem-pack sem bírja ki addig, mire tele lesz.
És ha tönkremegye a kártya? Azért a 2GB-osok közül az egyik még mindig menthető, de ha mondjuk egy 4 GB-os hal be, akkor oda az összes képed!Nálam az Olympus-hoz 3 XD kártyám van - egy 16 MB-os, egy 512 MB-os és egy 1 GB-os.
Ezeket cserélgetem .- és a legnagyobb felbontású képekkel dolgozom. A 16 MB-osra például kb. 20-22 kép fér rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest