Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Segítsetek abban hogy MP3-at letudjak játszani úgy hogy a lejátszó lista ablakába behúzok egy albumot és kiírja az albumon levő számok címeit.Ide,ebbe a "Lista" ablakba több albumot is áthúzhatok.Van a Gépen VLC lejátszó de azt filmnézésre használnám.Ez mellette lenne a VLC-nek.Előre is megköszönöm a segítséget!Laci.
Soha többé ...
-
sznyunyi
tag
Hali!
Erre valaki tud mondani valamit?THX!
Si vis pacem, para bellum!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz sznyunyi #53581 üzenetére
Ha integrált SP1-es a telepítő, akkor lehetnek vele gondok. Személy szerint én ezt a leírást használom: [link] Nem kell hozzá külső program, és ezzel a módszerrel eddig mindig sikerült, mégha a többivel nem is.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy egy 200-as3,5-ös samu vinyó van egy coolink külső házban(tápos+usb) a ps3-hoz szeretném használni, de mind a gépen mind a ps3nál örökké leáll, lefagy vagy nem tudom, de megszakadnak a folyamatok, először minden szép gyorsan megy aztán, megszűnik érzékelhetőnek lenni...tudok valamit csinálni?
üdv és kösziA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Este amikor kikapcsoltam a gépet a Modem és a Wifi router villogott ezerrel. Win7 alatt meg lehet azt nézni, hogy milyen eszközök használják (kapcsolódnak) a Wifire?
(A feladatkezelőbe csak a gép van egyedül, de az vezetékről kapja a netet)"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Apollo_21
addikt
-
rover45
őstag
válasz 800.henrik #53916 üzenetére
nem, én is így csinálom, csak satával
-
SlyFire
csendes tag
Hali
Érdeklődnék, hogy van e valami infotok arról, hogy a memóriaárak még mindig emelkedni fognak-e esetleg stagnálni, vagy várható csökkenés? Ramot szeretnék venni, de nem egetrengetően sürgős, bár ha az árak maradnak/emelkednek akkor megvenném.
Más:
/A qua-online boltról vélemény?/[ Szerkesztve ]
"Nem a probléma a probléma. A probléma a hozzáállásod a problémához."
-
Faterkam
addikt
válasz BénaNyurga #53918 üzenetére
Ok köszi, a hálózat titkosítva van, csak arra gyanakszom hogy valami bekapcsolva maradt, tablet, teló nem tudom. Mert nagy forgalom volt, és már mindenki aludt. Ez volt a gyanús!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Impressa
őstag
válasz SlyFire #53919 üzenetére
Emelkedni fognak, legalább is a vidkarik biztos, meg az SSD-k is, mivel pár napja leégett egy gyár, ahol az Nvidiához és sokmáshoz is gyártottak NAND flash lapkákat, szóval biztos lehetsz benne lesz drágulás hamarosan, és szerintem a memória modulokat is fogja érinteni, vagy csak jó ürügy lesz nekik.LINK
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Sanyabá
senior tag
Kérnék egy gyors segítséget!
Újratelepítés után ezt írja ki:hiányzó BOOTMGR újrainditás: Ctrl-Alt-Del, de ezután csak a laptop logója és neve jelenik meg,
esc nyomogatása után meg: F1: System Information
F2:System Diagnostica
F3:Initiate Intel Cira
F7: Hp Spara Key
F9
F10
Mi a franc lehet a gond. SSd-re lett telepítve, úgy hogy a HDD nem volt a gépben.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ggg666
őstag
Sziasztok.
Egy haveromnak kellene frissítenem évekkel ezelőtt vásárolt Blaupunkt TravelPilot naviját.
Hátulján még ezek olvashatóak :
Windows CE Core 5.0
ucca 3.32 GB -os SD kártya van benne.
Viszont az autós töltőn kívül semmi mást nem találtam hozzá.Hogyan tudnám frissíteni a programját ,hogy aktuális legyen ?
Az sd kártyát át tudom rakni a laptopomba.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Helló ide is berakom hátha itt gyorsabban pörög a topik . :[link]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Fecogame
veterán
Ilyen vagy hasonló Microdrive-t használt valaki? Mennyire hangos?
Jelenleg egy CF kártyám van, de erre nem engedi telepíteni a Win7-est a telepítő, ezért gondoltam ilyen microdrive-t venni
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
őstag
válasz Fecogame #53933 üzenetére
Nekem van ilyen Microdriveom, egyáltalán nem hangos, sőt, csendesnek mondanám. Pici hangot lehet hallani amikor elindul, de csak ha csupaszon a parkettán van.
Érdemes azonban tudni, ha SATA/IDE->CF átalakítóról akarod használni, hogy nem csak a kártyától függ, hogy rámegy e a rendszer. Az átalakítótól is függ, hogy a rendszer hajlandó e felismerni megfelelő háttértárként.
Szerk: Az enyém pont Seagate, úgy néz ki mint a fehér a képeken, csak 8GB-os.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Fecogame
veterán
válasz razorbenke92 #53934 üzenetére
CF kártya van jelenleg rádugva az átalakítóra ( IDE to CF ), és simán elindult róla az XP meg néhány linux is.
Szóval akkor ez jó lesz számomra? Fel fog rá menni a Win7?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
őstag
válasz jozefgucci1 #53932 üzenetére
Azt írtad, feltetted az új kártya drivereit, és semmi más.
Az előző VGA illesztőprogramjait leszedted rendesen/bármennyire is?
Ha nem, akkor tégy úgy.
Fecogame: Ha a telepítő felismeri (rendes windows telepítő) akkor oké. A Linuxot ne kavard bele, azt még egy sajtos párizsira is ki lehet írni. A Windows nagyon nyavalyás ilyen szempontból. Ha azonban az XP ráment normál telepítéssel, akkor a W7 sem fog gondot okozni. De konkrétan milyen indokkal nem ment föl a w7?
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Jelenlegi gépemhez szeretnék venni egy külső adattárolót amibe több HDD is elfér.
Erre a Sharkoon 5-Bay Raid-Station-ra gondoltam.
Ebbe tennék 5 db Seagate ST4000DM000 4 TB HDD-t.
Van e valakinek tapasztalata a Sharkoon-al kapcsolatban ?
Illetve a leírásánál láttam , hogy Clean/Single, Large, Clone, RAID 0, 1, 3, 5, 10 beállításokat tudja.
"Large"-ban vajon 1 HDD-nek látszódik a rendszer felé és lesz belőle 20TB ( 5 HDD x 4TB )?Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Haverom gépének, vagy monitorának a következő a baja:
Bekapcsolja a gépet, bekapcsolódik a monitor is, látszódik rajta a monitor üdvözlő szövege, de amikor eljut a boot odáig, hogy a Win üdvözlőképernyője legyen, akkor "no signal"-t ír a monitor, tehát mintha ki lenne kapcsolva a gép.
Ugyanez a gép másik monitorral jó. Ugyanez a monitor másik géppel szintén jó.
Mi lehet a probléma?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Egy Sata III-as vinyóy mint pl. ez visszafele kompatibilis egy SATA I-es alaplappal? Illetve átalakítóval régifajta tápkábelre is rá lehet kötni?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Bone123 #53940 üzenetére
Igen, csak lassab lesz, és igen rá lehet kötni.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Rivaul
addikt
válasz AssAssynn #53938 üzenetére
Próbáljátok csökkentett módban elindítani. Sztem valami olyasmi lesz hogy ahhoz a monitorhoz el lett mentve egy profil ami miatt nem azt használja a win. Szoft-os probléma lesz.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Zolibaba24
tag
Köszi megoldottam
[ Szerkesztve ]
Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb!
-
Rivaul
addikt
válasz BénaNyurga #53946 üzenetére
Nekem azért furcsa mert másik monitort is tettek rá s utána vissza ezt. Emiatt a win magától alapra kéne hogy állítsa a felbontást. Tehát valami mentve kell hogy legyen ehhez a monitorhoz. Ezen kívül nem a no signal felirat kéne hogy megjelenjen hanem a nem megfelelő felbontás. Bár lehet tévedek s ennyi is elég lesz
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz Rivaul #53947 üzenetére
Nekem olyan volt hogy hiába akartam egy gépre felrakni egy monitort nem ment! Minden más gépen ment szépen! Ezen a gépen is mentek a monitorok! De hiába formáztam raktam újra a gépet a driver felrakás után eldobta a képet!(20 driverel próbáltam mindig ez volt a vége) Egy GTX260 VGA-val
-
Rivaul
addikt
válasz BénaNyurga #53948 üzenetére
Ez a szép ebben a szakmában. Sokszor állít elénk érthetetlen dolgot. Pár napja valakinek nem indult a gépe a gyári proci hűtővel. Másik procival viszont azzal a hűtővel meg igen/és fordítva Mindig van új a nap alatt s nem biztos hogy ugyan arra a hibára 2x jó lesz ugyan az a megoldás.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz Rivaul #53949 üzenetére
Na ez nekem Kínai mi a köze egy CPU hűtőnek ahhoz hogy nem indul a gép! Ezt azért szívesen megnézném élőben! Mert hiszem ha látom
Csak arra tudok gondolni hogy amivel én találkoztam már:
-Alaplap a proci foglalatnál meg van szakadva valahol és ha az egyik hűtő van fent nem ugyan akkora a feszítés mértéke és így a nyomtatott áramkör nem érintkezik ezért nem indul!
-Viszont a másik hűtővel és másik proci másik hűtővel ez a terhelés akkora hogy a szálak érintkeznek!Ilyet már láttam! Ilyenkor ezred milliméterek is sokat számítanak de én ott alaplapot cserélnék!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest