Új hozzászólás Aktív témák

  • Redplee

    senior tag

    válasz Hunork #26159 üzenetére

    Lehet nem írtam akkor minden infót :D

    pontosítok: DX telepítés még a régi VGA-val volt. Steam en vásárolom a játékokat, és minden steames telepítés után frissíteni kezdi a rendszert directxel és minden félével bombázza :D Szóval már a réginél kifagyott. Akkor fagy, amikor az install shield wizard vagy mi a fene épp elindul. Aztán a régi VGA val is drivert frissítettem volna a nvidia oldaláról, előkészít.. régi törlése, majd abban a szent pillanatban, amikor írta, hogy telepítés megkezdése placcs, újraindulás.

    Na aztán jött az új VGA, bedobtam a gépbe, 1080p felbontásból 800x600 lett.. Nem is ismerte fel. Emiatt kellett a drivert újra raknom, régi törlése stb.. Aztán telepítés durr újraindítás. Csökkentett módban utána fél perc alatt felraktam a drivert. Azóta jó.

    Tehát az előző VGA val is fennált ez a dolog és az újnál is. Az install indulásnál fekszik ki a gép :/

    De pl random, spybot sd telepítéssel nem volt probléma, nem volt probléma skypenál sem, ellenben vga driver, hangkártya driver, directx, kaspersky telepítésnél gáz. Nagyjából azt vettem észre, hogy ahol rendszergazda jogosultság kell, azoknál hal meg.

    tápot nem próbáltam még, mert a másik gépemben gyenge van ehhez a géphez, procinak szerencsére ugyan az a foglalata a többi gépemben is, csak azt macera lenne kivenni.

    Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed

Új hozzászólás Aktív témák