Új hozzászólás Aktív témák

  • Redplee

    senior tag

    válasz Hunork #26053 üzenetére

    Sziasztok!

    vírus, spy stb nincs, rendszerleíró tisztítva. Win reinstallt nem próbálom, mert előtte is volt ilyen problémám. A mostani win is emiatt lett felrakva, mert mindig újraindult a másik progik telepítésekor. Azóta memória hibára is gyanakodtam, és most vettem bele új memóriát is. De úgy néz ki nem az volt.

    Éjjel egész végig töltöttem úgy, hogy ment mellette a media playerben egy zene, kikapcsolt hangszóróval. Tökéletesen ment a gép :D Reggel kipróbáltam, hogy leállítom a zenét.. Fél óra után hirtelen fekete kép és gép újraindult. (múltkor kékhalál volt) Ennek nincs esetleg valami hibatárolója, ahonnan ki lehet olvasni hogy mi volt a baja?

    Az energiatakarékosságnál mit nézzek pontosan? A ventilátoros dolog hol állítható?

    Enegiatakinál körbenéztem, ott a cpu teljesítménynél 5 és egy 100% érték van írva. alvó állapot tiltva, hibernálás tiltva, hdd kikapcsolás tiltva stb.. A gépem hűvösnek mondható hála egy jól szellőző háznak, IDLE állapotban everest szerint HDD 29, VGA 38, CPU 37C.

    Óra nem késik, bár azt szerintem folyamatosan frissíti. Az alaplap bő 1 éves és felső kategóriás, gondolom a gombelemmel nem lehet gond.

    Köszönöm, hogy foglalkoztok velem is!

    Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed

Új hozzászólás Aktív témák