Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz madmaxxx #20321 üzenetére

    "...minden laikust"
    köcce bakker :R

    Amúgy, hogy mi a vírus, vagy mi nem, nyilván nem én döntöm el, de ha már blokkol minden alkalmazás futtatást, szerintem nyugodtan lehet annak nevezni.

    A 4 ingyenes (amúgy fizetős) cucc meg szépen tett egy olyat, hogy boot-kor a másik partícióm kékhalálozik :W

    Egyébként én b.ctam el, mert belebonyolódtam egy folyamatba, amibe nem kellett volna.
    Haver megkeresett facen, hogy segítsek, mert nem tudja uploadolni a CV-jét. Kiderült, valami nyomtató képfile, ami, mint tudjuk, nem szerkeszthető, vagy csak nehezen. Nem pont EPS volt, de hasonló, most nem tudom, de van a kiterjesztésbe "X"

    Na ebből kell neki doc, docx, vagy pdf ... sirály. 2 órát barangoltam, különböző ingyenes konverterek között, amik garantálták, hogy majd megoldják, köztük egy kazal webes felületen, azaz add meg a mailod, adataid, töltsd fel a filet és mi küldjük a konvertet. (szerencsére van erre a célra egy hulladék mail cimem)

    Hát persze hogy nem konvertálta, mert miután megadtad az adataid (okos ember nem a sajátját, még okosabb a szomszédét) leállt a folyamat Internal server error-ral . haaaahhaaa :DDD

    de azért közben bekaptam ezt a szemetet, persze az ESET szólt, hogy ajjaj van, mert az ártó oldalak listáján van a cucc, de ez 10 esetből 9szer valótlan. Na de én azért bekaptam a legyet, most meg copok, mint a torkosborz. Sebaj, megvan a hétvégi program. Így tegyen az ember szivességet :))

Új hozzászólás Aktív témák