Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz ZephX #125937 üzenetére

    Figyelj, lehet még napokig, hetekig pörgetni a problémát és agyalni a megoldáson de TÉNY, hogy egy tiszta Windows 10 újratelepítéssel a szoftveres hibák nagy részét ki lehet zárni.
    Amire érdemes lenne figyelni:
    - TISZTA legyen az a telepítés tehát a pendrive-ra létrehozott (lehetőleg legfrissebb 2004-es vagy esetleg 1909-es build) rendszer legyen
    - telepítés során amikor arra a részre jutsz, hogy HOVA telepítse akkor a korábbi rendszer minden partícióját töröld tehát ha pl. a rendszer csak az SSD-n volt és azon nem volt más és az a NULLÁS meghajtó akkor addig törölgesd a nullás meghajtóhoz tartozó partíciókat ameddig egyben nem látod az egész meghajtót
    - telepítés után NE kezd el manuálisan vadászgatni a chipset driver-eket stb. hanem hagyj mindent a Windows-ra van pár kivétel amit érdemes előre bekészíteni (pl. a HDD-re) ilyen a VGA driver, és az Audio driver vagy egyéb olyan hardver driver-e amit a Windows nem telepít pl. nekem ilyen a Razer Abyssus egeremhez a Razer Synapse (természetesen az egerem működik az alap általános Microsoft driver-rel is de az érzékenység növelése, profilok beállítása, makrózás, és a válaszidő módosításához szükséges ez a kis program)
    + futtasd le a WIndows update-et hogy a későbbiekben ne ezzel szöszöljön, mivel manapság már kumulatív frissítések vannak ezért nem lesz sok pikk-pakk települnek azok is.

    + MINIMÁLISAN lakd be a gépet és ha jól működik mehetnek fel a programjaid és pár telepített program után megint mehet egy teszt hátha valamelyik bezavar.

    Ezután teszteld a gépet - a gyors indítást a vezérlőpult energiagazdálkodás résznél kapcsold ki és teszteld. HA és amennyiben ekkor is jön a hiba akkor LEHETSÉGES valami hardveres vagy mélyebb driver-es hiba van, esetleg lehet driver-eket egyenként frissítve rájönni mi zavar be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák