Új hozzászólás Aktív témák

  • fuwiradis

    tag

    Sziasztok! :)

    Tudnátok nekem ajánlani pár játékot, melyek hasonlóak a Still Life-hoz? Elsősorban az első részhez keresek atmoszférájában, hangulatában hasonló játékot. Sajnos a második rész elég sokat veszített az elsőre még nagyon jellemző feszült és titokzatos légköréből.

    Továbbá lenne még egy problémám, ami lehet, hogy szoftveres (ezért is bátorkodom itt feltenni), de az is lehet, hogy hardveres. Ez lenne a gépem: Amd Phenom II X3 720 2,8 Ghz, Hd 5770 1 Gb és 4 Gb ram.

    A gondom az, hogy mikor az eredeti, steames Saints Row 3-mal játszok akkor durván ingadozó időközönként az történik, hogy a kép egyszerűen megfagy, a hang, zene egyéb zajok továbbra is mennek tovább és ekkor vége a történetnek. Innen csak alt-tab -> feladatkezelővel folyamat leállítása az egyetlen kiút. Ez van, hogy a legutolsó mentésem betöltésétől 2-3 perc alatt megtörténik, amikor a karakteremmel még éppen csak kitettem az utcára a lábamat és tettem 3 lépést. Van hogy 30 perc alatt jön elő, de van hogy több órát is tudok játszani anélkül, hogy előjönne. Aztán egy másik alkalommal megint elindítva a játékot, lehet megint 10 perc alatt kaputt...

    Az elmúlt időben a hiba mindig nagyon korán jelentkezik, így nem is tudok ezzel játszani. Nem tudom, mi lehet a gond? Mással ilyet még nem tapasztaltam. Driverek a legfrissebbek, a probléma már régebb óta fennáll és közben kerestem is az újabb driverek után, de nem hoztak megoldást.

    Előre is köszönöm mindenki segítségét! :)

Új hozzászólás Aktív témák