Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz jooker82 #4787 üzenetére

    Az a baj, hogy ez ilyen örök dilemma amit kérdezel.
    Rengeteg olyan játék jön ki PCre ami vmilyen módon konzolról kerül át arról írják ( portolják ) át. Ez azt jelenti, hogy mikor fejlesztik a játékot, nem az alapoktól pcre csinálják, hanem egy konzol verziót alakítanak át, hogy pcn is menjen.
    Nos ebből túl sok jó nem szokott származni és e végett látod bizonyos játékokban vagy a PS vagy az XBOX vezérlőjét, mert lusták voltak portoláskor kitörölni..vagy nem tudtak ilyen mélyen belenyúlni már a programba.
    Szóval ha fel van tüntetve az AVP-ben az irányításnál a gamepad vagy a képe csak az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy megy is vele.
    Az lehetséges, hogy csak a portolás ,,utótermékét" látod és nem egy bill a séma mikor irányítást állítasz hanem egy joy.
    Nem ismerem annyira az AVP szériát...régi részekben ami külső nézetes..is..ott lehet vmit tudnál kezdeni gamepaddal...de az új az full fps ott kizártnak tartom.

    Ezeket a gamepaddal futtatható dolgokat sajnos mindenki úgy tudja megmondani, hogy próba és aztán.... sajnos itt ez van.

    Én azt mondom neked, hogy vedd meg azt a gamepadot amit mutattam, ha árban is megfelel így neked... és próbáld ki. 50-505, hogy fog e menni, de ha nem akkor is van egy nagyon jó gamepadod már.
    Resident Evil azt ne mond, nekem az egy hatalmas kedvenc mai napig..mind film mind könyv, mind minden vele kapcsolatos.
    Itt tudok annyit mondani, hogy a PCs Resi 4 az szépen viszi a gamepadot. Azt számtalanszor kijátszottam PC-n is.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák