Hirdetés
- PlayStation 5
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
manoarc
senior tag
válasz NonameSenki #4599 üzenetére
Hiába elég MB-ra a kártya , ha nem támogatja azokat a shadereket amik szükségesek a játék futásához, vagy pl. a szükséges dx-et stb.
{。^◕‿◕^。}
-
JSaN
addikt
válasz NonameSenki #4599 üzenetére
Az a kartya 2 pixel 1 vertex-t, shader 2.0-val tarsitva.
Nem csoda hogy nem megy.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
NonameSenki
csendes tag
Próbáltam más driverekkel is, de nem segített. A játékhoz pedig minimum direcx 8 és shader model 2.0 kell. Ezek meg vannak.Akkor szerzek egy másik kártyát. Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Nincs valahol összefoglalva, hogy egyes játékokban beépített timedemo -kat miképp lehet elérni? Köszi.
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy alt+enter-el ablakba teszem a játékot majd szeretném vissza tenni teljes képernyőre ugyancsak alt+enter-el, de a kép eltorzul/széthúzza. Nem esküszöm meg rá, de mintha csak a kép szélessége csökkenne le, a magassága nem. Tehát teljes képernyőre teszi vissza viszont a játék felbontása (szerintem csak a vízszintes) lecsökken és ettől a kép elmosódott lesz.
Win7 Ultimate x86
GeForce GTS450 és a legfrissebb driver
Company Of Heroes (a játék aminél ezt csinálja)"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
manoarc
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #4606 üzenetére
Szerintem ezzel nem tudsz mit csinálni , vannak játékok amik el is szállnak teljesen ilyen esetben.
{。^◕‿◕^。}
-
csibe1
addikt
Esetleg próbáld meg az Alt+Tab-ot,ezzel leteszi tálcára,utána vagy a tálcán lévő programra vagy ismét Alt+Tab,és a játék megy tovább.
Nálam működik,és nagyon ritka,hogy emiatt kifagyna egy játék." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Alister71
nagyúr
A képfrissítés változik ilyenkor meg, legtöbbször visszaáll valamiért 59 Hertz-re. Némely esetben ha többször lenyomod az alt+enter, visszaáll 60-ra vagy 75-re. Az asztal milyen frissítésre van beállítva? 60 vagy 75?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
zoltanz
nagyúr
válasz czundermák #4605 üzenetére
A Battledield 1942-őkhöz vagy a Vietnam -hoz nem találtam semmi ilyesmit.
-
Gergosz2
veterán
Üdv!
Segítség kéne!jó LAN játékokat keresek ami egy 2 éves laptopon is türhetően fut.
Lehet fps , strat bármi .ja és az egész nevét írjátok ki
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Brian_GT
őstag
válasz Gergosz2 #4613 üzenetére
Stratégiában én egyértelműen a Command and Conquer Tiberium Wars és kiegjét ajánlanám ( kieg : Kane's Wrath). Nagyon jó kis game, mind multiban mind single kampány nagyon jó és nagyon aprólékosan lehet állítani a grafikát.
Left4Dead 1-2 is nagyon jó...4en is lehet játszani lanon, ezért azért írom, mint ajánlás mert ha nem nagylanra készülsz és csak pár emberrel tudsz összeülni akkor egy nagyon jó kis game.
Nem tudom nagyon hol tartott a laptop szféra 2 éve így nem merek sok mindent mondani. Esetleg mond mit bír a gép...vagy mondasz egy játékot ami szerinted még elment de már nem a legjobban akkor nagyjából tudom ott a határ.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
flash-
veterán
sziasztok
tudnátok írni valami top 5 listát a legszebb grafikájú pc játékokról?
de mindenképp érdekelne hogy szerintetek melyiknek a legszebb a grafikája
-
kona005
senior tag
válasz Süni 1985 F #4617 üzenetére
COD : BO-nál szerintem szebb a Battlefield : Bad Company 2 , SW-vel nem játszottam az első három meg stimmel
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Crysis 1-2 biztos részemről is közte lenne...Battlefield Bad Company 2 szerintem is szebb, mint a Black Ops..én más kategória de ide mondanám a Shift 2 Unleashedet is, ha valaki autósban keresgél...azt meglehet nézni 1920x1080ban maxon. Nincs miről beszélni.
Metroval meg én nem játszottam így arról én nem tudok nyilatkozni, de képekből ingame videókból látva valszeg van alapja ha vki megemlíti.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
-
Gorre
csendes tag
Ahoy!
Terveztük haverokkal, hogy multizni kéne a Swat 4 nevezetű játékkal, fel is tettem, de ha elindítanám az exével egyszerűen nem történik semmi! Ugyanez a kiegészítőjével is.
Van a játék mappájában még egy SwatEd.exe nevű fájl is, ha azt indítanám el, akkor meg felhoz egy ablakot, Kritikus hiba néven, és ez van benne:No Label
Crash Time: 07/08/11 22:20:00
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1816 MHz with 1023MB RAM
Video: No VideoUserName: XP4ever
ComputerName: GORRE
Application location: C:\Games\SWAT 4 - Gold\SWAT 4 - Gold\Content\System\SWAT Build Number: 34688
General protection fault!
History: LoadFileToBitmap <- InitSplash
Hogy a procimat meg a vidikarit miért nem ismeri fel az jó kérdés, amúgy ATI Radeon 9600xt, és a 7.2-es Catalyst van feltéve hozzá, az elvileg támogatja is.
Régen nem csinálta ezt a játék, azóta csak a vidikari változott meg, régen egy Radeon 9250 volt benne.
Előre is kösz! -
_stick_
őstag
Hali!
~4 év kihagyás után vettem egy gépet, amin lehet játszani.
Tudnátok ajánlani játékokat, minden stílusból egy párat, amit "mindenképp ki kell próbálni"?
Kb az NFS carbon volt az utolsó, ami még futott az old timer-en. -
Serpiko
addikt
válasz _stick_ #4622 üzenetére
Ezeket ajánlom: Grand Theft Auto IV: Complete Edition, Battlefield: Bad Company 2, Assassin’s Creed Brotherhood, Batman AA, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction, Duke Nukem Forever, és sorolhatnám a végtelenségig szinte. olvas után a játékoknak néz róluk videókat így könnyebb lesz dönteni.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
_stick_
őstag
Titan Quest szerű hack&slash nem jelent meg 4 év alatt?
Az ilyen fejlődős képesség megszerzős szerepjátékok is érdekelnek. -
CptMisi
őstag
válasz _stick_ #4622 üzenetére
Brothers in Arms Hell's Highway, ha az első kettővel játszottál már, ha nem, azokat (road to Hill 30, Earned in Blood) is ajánlom, bár azok már "régebbiek".
Metro2033 is egy elég jól sikerült játék szerintem.
Mafia 2-t is érdemes kipróbálni, de DLC-k könnyen felejthetőek.
Company of Heroes, bár ez -mármint az első része- 5éve jelent meg, de hátha akkor kimaradt.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
geckowize
őstag
Hali! AoE IV-et mivel nem csináltak (erre kíváncsi lennék, hogy miért, ha valaki tudja, ne tartsa magában), eléggé meguntuk mostanra a haverokkal az AoE III multit, mit ajánlotok az RTS-ek közül, ami hasonlít nagyon az Age of Empires-hez?
-
-
HS 2142
őstag
válasz geckowize #4630 üzenetére
A fejlesztőstúdió megszűnt, a Microsoft pedig inkább a casual réteget kívánja megcélozni a legújabb AoE onlineal. Nem mai darab, de szerintem a Rise of Nationsnek ajánlatos utánanézni.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz geckowize #4633 üzenetére
A Tales Of Valor megvan. Nagyon szeressük a haverokkal, régi, de marha jó kis játék és még mindig támogatják, a múlt hónapban jött ki hozzá egy új patch. Én csak ajánlani tudom.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Sonja
nagyúr
-
JSaN
addikt
válasz Kassadin #4641 üzenetére
Folosleges vissza terni ra, akkor is az lesz a felalals mint most.
Egy tobb szaz eves vagy meg annall is regebbi multtal rendelkezo dolog, nem fog csak ugy 2-3 ev alatt eltunni. Ahhoz gyokeres valtozas kell, kezdve az emberrel. A konyv meg nagyon sokaig meg marad, a kindle es hasonlo tarsai csak egy roncs darab. Ami meg raadasul plussz energia forrast is igenyel hogy olvasni tudd.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Kassadin
addikt
Kizártnak tartom hogy nem fog elterjedni az e-book olvasó. Ez a jövő(gondolj bele több ezer kötet egyetlen egy gépen). Amúgy ha nem világosban olvasol könyvet, akkor lámpát gyújtasz, az is erőforrást használ fel. Én szeretek könyvet fogni és olvasni, meg van a pikantériája, de nem ragaszkodom ennyire görcsösen körömszakadtáig hozzá, mert nem te vagy én szabjuk meg a technikai fejlődés ütemét. Az olvasás megerőszakolása ez az e-book olvasó, de mit tehetünk ellene? Leülsz és tűrőd.
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz geckowize #4633 üzenetére
Company of Heroes szerintem nem sokban hasonlít az AOE-höz, de a kedvenc RTS-em. Ahogy ///Krisz\\\ is mondta, nem álltak le a fejlesztésével, javításával. Én már az alap CoH megjelenése óta játszom vele (2006), de még mindig nem untam meg, bár ez köszönhető a téma iránti rajongásomnak is. Van hozzá több jól sikerült mod (mint például az Eastern Front, Blitzkrieg), és még készül több nagyon ígéretesnek tűnő (Ostheer, Modern Combat, The Great War 1918-utóbbi kettő új korokba vezet be minket, így még kevésbé megunható)
Kassadin: Rövidnek rövid, nem is hozza a nagy előd színvonalát, de szerintem egy élvezhető játék. Sajnos a 10órás játék idő ma már még csak rossznak sem mondható. Illetve az a baj, hogy nem a minőség megy a játékidő rovására. Remélem a Thief 4 nem fog erre a sorsra jutni, mert a 3. részt -bár különböző technikai okokból 5ször legalább elkezdtem, mire végére jutottam- nem tudom megunni.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Kassadin
addikt
válasz CptMisi #4647 üzenetére
A probléma ott kezdődik hogy a profit hajhászással minden játékot tönkretesznek szinte, tisztelet a kivételnek. Hány dlc is jött ki mafia2-höz? Nevetséges az egész. Fantasztikus játék lehetett volna(akárcsak a mafia), meg is volt benne a potenciál hogy év játéka lehessen, de amit kiadtak alapjátékként, arra nem tudok egyszerűen mit írni. Siralom.
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Most voltam a dunakeszi Auchanban, és észrevettem, hogy 990Ft-ért árulnak ilyet:
[link]
Itt persze még olcsóbb
Gyorsan meg is vettem, viszont csak itthon láttam rajta "hogy cenzúrázott verzió" (a trükkös Auchan pont úgy rakta rá a műanyagszalagot, hogy eltakarja.Van valakinek tapasztalata ezzel a verzióval, hogy mi van cenzúrázva benne? szövegek? animációk?
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs