Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Steam topic
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz Bdanyy #10263 üzenetére
tapasztalatból mondom a ps remote playyel kapcsolatban, nem rossz dolog, de hosszútávon szerintem mindenképp felejtős.
Egyrészt csak 720p a max a felbontás streamelésen keresztül, na már most ez sok játékban hátrányt fog jelenteni, főleg multiban és nem is olyan szép.
Másrészt minimális input lag is tapasztalható és hiába van atomstabil neted, néha becsúszik egy kis lag vagy pixelesedés, ezért komoly multizásra nem igazán alkalmas.
Egyébként miért ragazkodsz a remote playhez? Én sem szeretek tv-n játszani, sokkal jobban élvezem közelről egy szép ips monitorral, 24'-27' mérettel, nekem a nagy tv-től kifolyik a szemem, főleg mikor kicsik a feliratok Odarakod a ps-t a géped mellé, aztán kész , gondolom laptopra is ugyanúgy rádugható a hdmi kábel, az már más kérdés, hogy milyen felbontású a laptopod kijelzője, azért a full hd nagyon kéne a ps-hez
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest